kim olursa olsun ambargo koymak zorundaydı. Sanırım Clintondan korkmuştu bu arkadaşlar Yunan kökenli diye yanlış anımsamıyorsam
Printable View
Para basarak trilyon dolarla zartla zurtla stock marketları ayakta tutma çabaları dibi delik kovaya su doldurmaktan farksız. Sarışın, tüm gezegeni hizaya getirecek. Elbette ki trumptan bahsetmiyorum.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşvik paketi reddedilmis ama dow yine ucuyor balon gibi
Damat gitsin ekonomi düzelsin diyordum.
Fakat şimdi damat kalsın akp gitsin ve ekonomi düzelsin diyorum. Damat biraz daha kalırsa akp yi iktidardan indirecek.
Gerçi akp ülke ekonomisinde büyük tahribat yaptı. Kaç yılda düzelir. Dolar ile borçlanılan ve Londra mahkemeleri ile sağlama bağlanan köprü, otoyol, şehir hastaneleri ödemeleri ile Çocuklarımızında geleceğini ipotek altına aldı.
https://t.co/Vxs63ezOyT?amp=1
Seçim vs kısmı boş, ilk öğretilen arz talep, insanlar nelerden vazgeçer, nelere muhtaçtır, boğaz için muhtaç..
ABD, Kanada, İspanya vs tarım da kim güçlü, tohumlar neden İsrail'de gibi, yoksa ABD seçimleri boş kısmı, para gücü kontrol eder..
2008/2012/2016 tarihleri ne olduysa tekrar eder, 2008'de 12 trilyon dolar basan ABD sayesinde euro/usd 1.58'den 1.05'e nasıl geldi..
https://i.resimyukle.xyz/9xbzBS.png
ama işte adamlar senin gibi düşünmüyor sıkıntı o :)
adam ben osmangazi köprüsü yaptım olum daha ne yapayım diyor.
kullanın bol bol diyor. (herkesin arabası varmı , benzin ucuz mu onlar asla düşünülmüyor)
kullanmazsanız ben mecburen yapan firmaya garanti geçiş parasını ödeyecem diyor.
haliyle çocukların geleceği ipotek altına alındı evet ama işte sen ben biz öyle düşünüyoruz da onlar için düşünce farklı.
adam ben köprü hizmetinde bulundum diyor.
% 30 luk kemik taban köprü yaptılar ya lan daha ne yapsın diyor :he:
biz de böyle tırmalayıp duralım. asdas :he:
mb sı zkları yükseltmiş hayrlı olsun..dolarda bugünüde kurtardık bakalım yarın şapkadan ne tavsan çıkacak??
oha lan o ne? 144 bin gördü...
Ohaaaaa noldu yaw
Kac kontrat islem gormus
1440 nedir abi yine ne dönüyor. iyice b*ku çıktı.
şuan 1.309 :)
O neydi gız
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar ekranı olan bir görüntü atabilir mi 1.440 dan hiç işlem olmuşmu ya da o civardan.
yanlış tuşlama oldu heralde
tombul da degil, obez parmak
144.025 tavandı ve oradan işlem görmüş...vay anasına ya bilsek yazardık 142 binlere falan giderdi belki be...beleşten 10-12 bin puan gelirdi 1 dk da... :he:
https://r.resimlink.com/g1lVt.png
Çaresiz Lübnan konusu, Mit çevrelerinde konuşulanlar, Trump'ın elinde olan ve kendisine seçim kazandıracak önemli belgeler (bunlardan nasıl haberdar olduğunu bilmiyorum), dolar TL de verilen hedefler....
Toplu halde bulunsun. Yazarız bu konuda ileride bir şeyler.
Düzeltme: 1440den alış görünüyor.
Cümleten s.a arkadaşlar
An itibariyle Löng İle bağım kalmamıştır
144 13 lot alım gerçekleşmiş
Shorta Merhaba
An itibariyle Short pozu vurdum arkadaşler
Ben böle enayilik görmedim arkadeşler
Ralli de beklediğim rakamı tek duşla aldı enayiler 😊😊
Tarihe fiyata dayılı emir vermenin yararı hahahahahahaha
katil olay mahalline (144.025) geri döner mi acaba? :he:
Katıl olay yerinim tam tersine kaçmalı gitmeli çok pos bir suç işledi (115.000)
Matriks, ilk bir dakikalık barı silmeli. Aksi halde analiz yapılamıyor, işlem hacmi düşer.
Olan 135 den işlem gören 319 kontrata olmuş
diğerleri hep az kontratlar
1316 üstünde 1000 kontrat işlem görmüş