Sayfa 925/999 ÝlkÝlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,393 - 7,400 arasý.

Konu: Viop - XXV

1. Rahip olayý özel bir durumdu . Adam Trump ý destekleyen Evanjelist lerin adamýydý.
    Onu savaþ çýkarýr gene de alýrdý.
    Biz boþa atar gider yapýp komik duruma düþtük sadece.

MI 5s cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alýntý Originally Posted by nosfecagri Yazýyý Oku
    Trump geldiði zaman çok olumlu karþýlanmýþtý. Hatýrlýyorum. Hillary hasta ruhlu manyaðý olmadý diye sevinmiþtik ki iyi ki olmadý yani Obama bize çok aþýrý ters gitti Hillary de ayni ekibin adami idi. Rahip olayýnda Trump'ýn da Amerikalý olduðunu hatýrladýk neticede. Yine de yaptýklarý yapmadýklarýnýn yanýnda çok az, bizim için kesinlikle iyi bir baþkan, Biden bunaðýn teki hayati boyunca parayý verenin sesi olmuþ parayý verenler arasýnda da Türkiye düþmaný ciddi lobiler var adam 1974 yýlýnda Türkiye'mize ambargo koyuyormuþ sonuçta. Biden da seçilse verdiðiniz tavize arkadaki lobi ile iliþkinize göre olumlu olabilir Trump da secilse bir papaz muhabbeti daha çýkar olumsuz olabilir bu konularý bilmek yorumlamak kolay deðil tepeden bakarak kendinden emin þekilde yazanlarý aðzým açýk okuyorum...

SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayýr öyle biþi olmadý idi..
    Trump TR için çok kötü deniyordu..
    Trump seçildi diye dolar 2.90 dan 3.90 a gitti idi hatýrla..

Alýntý Originally Posted by nosfecagri Yazýyý Oku
    Trump geldiði zaman çok olumlu karþýlanmýþtý. Hatýrlýyorum. Hillary hasta ruhlu manyaðý olmadý diye sevinmiþtik ki iyi ki olmadý yani Obama bize çok aþýrý ters gitti Hillary de ayni ekibin adami idi. Rahip olayýnda Trump'ýn da Amerikalý olduðunu hatýrladýk neticede. Yine de yaptýklarý yapmadýklarýnýn yanýnda çok az, bizim için kesinlikle iyi bir baþkan, Biden bunaðýn teki hayati boyunca parayý verenin sesi olmuþ parayý verenler arasýnda da Türkiye düþmaný ciddi lobiler var adam 1974 yýlýnda Türkiye'mize ambargo koyuyormuþ sonuçta. Biden da seçilse verdiðiniz tavize arkadaki lobi ile iliþkinize göre olumlu olabilir Trump da secilse bir papaz muhabbeti daha çýkar olumsuz olabilir bu konularý bilmek yorumlamak kolay deðil tepeden bakarak kendinden emin þekilde yazanlarý aðzým açýk okuyorum...

SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bazý insanlar vardýr. Aranýz süper sanýrsýnýz. Sonra çýkarýnýz çatýþýr ve gerçek yüzünü görürsünüz. Amerika’da oyun kurucu bir ülke, bu nedenle Amerika ile stratejik ortak olamazsýnýz onun stratejilerine uygun ortak olursunuz.

Covid sonrasýnda bir çok ülkede iç huzursuzluk çýkmasýný bekliyorum. Hayat tarzýný deðiþtirecek milyon mertebesinde insan öldürecek bir hastalýðý, dünya ekonomilerinin bu kadar rahat atlatmasý rasyonel gelmiyor.

Son olarak ulusal çýkarlar ekseninde israil ve mýsýrla iliþkilerimizi husumetten, normale çektiðimiz takdirde amerika ile çok sorun yaþayacaðýmýzý düþünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    O egeli ben deðilim

5.  Alýntý Originally Posted by realities Yazýyý Oku
    çok sallýyorsun ne yazýþmasý, 7 aydýr pandemi halindeyiz zaten
    savaþa girmiþ orduya aylar sonra silahlarý hazýrlayýn demek gibi bir þey..
    olay 7 aylýk deðil 3 aylýk https://www.birgun.net/haber/vaka-sa...-ediyor-316611
    Türkiye'yi karantina listesine aldý

https://www.turizmguncel.com/haber/i...-koridoru-acti
    *Yatýrým tavsiyesi deðildir.

6.  Alýntý Originally Posted by Egeli Yazýyý Oku
    Bazý insanlar vardýr. Aranýz süper sanýrsýnýz. Sonra çýkarýnýz çatýþýr ve gerçek yüzünü görürsünüz. Amerika’da oyun kurucu bir ülke, bu nedenle Amerika ile stratejik ortak olamazsýnýz onun stratejilerine uygun ortak olursunuz.

Covid sonrasýnda bir çok ülkede iç huzursuzluk çýkmasýný bekliyorum. Hayat tarzýný deðiþtirecek milyon mertebesinde insan öldürecek bir hastalýðý, dünya ekonomilerinin bu kadar rahat atlatmasý rasyonel gelmiyor.

Son olarak ulusal çýkarlar ekseninde israil ve mýsýrla iliþkilerimizi husumetten, normale çektiðimiz takdirde amerika ile çok sorun yaþayacaðýmýzý düþünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Imkansýz deðil ütopik
    Tramp sisi ve o suud ile kýristal küreyi tutup foto ya poz verince
    Onun anlamý
    Geliceee biz þekillendiriyoz olmuyo mu?
    Naapýcan da yeni foto çektirtip
    Foto karesine gülümsüycen?
    Foto zate çekilmiþ bitmiþ gitmiþ
    Teorin iyi de
    O teorinin pratiði namümkün
    Yani her tür teoriyi yumurtlarýz da
    Gerçekleþmesi möhüm olan
    Tramp dostum mostum diyip yiyo bizi galibað

7. Ne olursa Berat bakan istifa eder ?

Ekonomide ne olmasý lazým Mesala ?
    Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.

yeni normalimiz bu.
    natodaki tüm ülkeler bir birine
    hepsi bize düþman.
    ihtiyaçlar sistem dýþýndan,rusya,çinden bulunacak.
    ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
    beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)

Sayfa 925/999 ÝlkÝlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •