Topiği aç bi bakalım ..:dvr::dvr::dvr:
Printable View
dolar
haftalık
önce 8.50 sonra 7.20 ye kadar 5 ay boyunca düşüş olası.
bistde rallisini yapar o zaman.
uzatmaya gerek yok.
doların burada ne yapacağı geleceği gösterecek.
https://i.hizliresim.com/qbXTdP.png
Halen aynısın 1 dk önce uzatmaya gerek yok dedin, sözündede 1 dk duramıyorsun 50 tane cevabınıda verdik takılmış plak bile senden iyidir...Sen varsınya komedyan yazdık çizdik ettik anlattık defalarca daha neyin peşindesin....Halen topic acıcakmışız olur emrin olur ...
Kardeşim ben özeli paylaşmayayım istersen.. Sen çok uzatıyorsun bak.. Faydalanalım diyorsun biz gene grafik atıyoruz.. Koç ta atıyor ama. Yalandan kavurmuyoruz.. Bu muhabbet nasıl biter açıkça diyeyim o adam planın masaya çağırdığı kons atsın maliyet dökümünü buraya.. Yok öyle dünya..
Biz de veri var sen de ne var sayın mert..
Bir hesaplar gibi herkese arkadaşlık yollamışsın.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O adama ne oldu cidden ben konsu da iflas etti diye duymuştum forumu çayıra saldığımdaSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki neden düşünülenin aksine ilk önce 8.5 sayın Koç..
Hani 7.5 tan 8.5 a gibimi sonrası düşüş SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...56#post5013656
Graf gönderdim derinlik gönderdim arkadaşlık da gönderdim ..problem ne anlıyamıyorum?
KOÇ değmi$ 1,2302 style..
Gönlün oldu madem basAk gitsin bre artık )..
Yerin dibine giresıca..
dolar şort mide ağrısı yapıyor, en azından bende öyle oldu.
760-65 civarı görürsem bir tık longlarım.
grafiklere bakıyorum da,
yurtdışında bişi olacak bikaç güne diyor.
ariston gibi fısıldıyan duvarlarım yok
ama fısıldayan grafiklerim var.
bakalım görelim fıs mı fısıldama mı. :he:
Sizin eski nick ne idi abi SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam kardeş sensin uzatmaya yav uff..
Bundan sonra long short at buraya kendi emarelerini vs.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vob topiğinde vob yazılır ..ıvır zıvır değil ..adam olana adam gibi yazıyorum herkes şahit ,tribüne oynuyanlara da hakkettikleri gibi ..eskiler bilir ..bilmeyene de anlatılır ..
Topiğin gübre'si çıkmış. Reel kazanç elde eden, sağlam portföy sahibi biri forumu chat sayfasına çevirip yön kompleksine zaten girmez ve girmemeli. Buna gerek duymamalı. Bu hafta burayı okumak işkence oldu. Bloklamaya karşıyım ama zorunda kalınıyor.
Dollar da asla şort acmam, deselerkii kesin kazanacaksın hatta garanti veriyoruz zararının iki katı vereceğiz deseler yine açmam. Zamanında Dolardan Bi kere battık bi daha batarsak şöyle bir şey derler.;
Aynı hatayı iki kez yapamazsınız. İkinci kez yaptığınız hata değil tercihtir?
bugün 7.70 ile 100 kontrat dolar long olan birisi yarin 8.50 ile uyansa ne kadar kâr yazar.
Sayende...Gereksiz zamanımızı boşa çaldırdık sana ve forumda boşa gürültü oldu...Halen kışkırtma tavırlarınla devam et ...fazla gaz iyi degildir...bundan sonra seni gereksiz sayıp seni yoksayıyorum deymezsin...özel sataşmadıgın sürece sana yazmam...Sende adam ol bana yazma...
spot 8.35-50 arasi iken aralik vadeye mb'nin shortladigi yerden kademeli olarak 40 kontrat short actim.
valla berat istifa etti de zor kurtardik pacayi [emoji846] pozisyona gore iyi kar birakti gerci ama stres o kadar yuksekmis ki erken kapadim pozisyonu ne olur olmaz diye
Abi dollar şort açan kazanamaz demiyorum, iyi yerden vurursa herzaman kazanır ama bi gece ansızın bişii olur bi haber gelir, sabah poz. kapatamazsın tavandan
Gavurun parasını inan ki en çok ben istiyorum düşsün tl değer kazansın ama matbaası fedde, dış mihraklar dolların düşmesine fazla izin vermiyor.
7.2 pik yaptıktan sonra 5.5 ye kadar izin verdiler sonra ordan 8.5 çıktı. şimdi nereye kadar izin verirler bilmiyorum belki 6.9 olursa olur
Hic bir sorun çözülmemiş iken yabancılar sıraya mi girdi. S400 duracak. Faiz artışı olacak dövizi baskıla bu şartlarda üretim
İstihdam enfilasyon faiz nasıl yürüyecek. Bankalar %17 mevduat faizi verince bunu %20 alan borcunu mu ödeyecek.
Dolar Topriginde bir laz fıkrası yazmış biri. Temel ile Tursun, findikta calisirken, Temel'i penisinden yilan sokmus.
Uy Tursun, bi ara bizim tokturu, sor, ne edecegik.
Dursun doktoru aramis, o da anlatmis,
o sokulan yeri, emip emip tukureceksin.
O arada Temel, ne diyi..!
Gebersin deyyus diyi..
Dow gece gece ne yabmaktadır, nereye varmak isdemektedir? 30 dedi ya sabır çektik, 30100, 30200... Şmdi 30300 yakıyor noğmıssız?
İncir ağacı beleş veriyorlar dow shortlayana, şişti, şişti daha nereye şişeceksin? Şuna bi sağlam çaksınlar da içim soğusun diyorum artık :)
ben dolarda yilsonu kapanisini oldukca stabil bir noktadan kapatacaklarini dusunuyorum.
bu herkesin isine gelir isveren ve devlet basta olmak uzere (her turlu bilanconun selameti acisindan) bu acidan ozel-kamu isbirligi ile yil sonu kapanisi iyi olur.
1 ocak itibari ile gerceklere donulur.
Yaw çok cazip piYasalar 1560-,25-,50 döşedik gitti biraz re-shortS daha..
valla olmasanız da olur.
2 kişi red listesine.
“Yüzde ısrar etme, doksan da olur.
İnsan dediğinde noksan da olur.
Sakın büyüklenme, elde neler var…
Bir ben varım deme yoksan da olur.
Hatasız dost arayan dosttan da olur.â€
Mevlana
Aynen emsal paket re-shortS 1561-,25 style bu seferde.. 🎯✔