Sayfa 929/996 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    444 yazı ile baya poüler oldun haa
    Sayende...Gereksiz zamanımızı boşa çaldırdık sana ve forumda boşa gürültü oldu...Halen kışkırtma tavırlarınla devam et ...fazla gaz iyi degildir...bundan sonra seni gereksiz sayıp seni yoksayıyorum deymezsin...özel sataşmadıgın sürece sana yazmam...Sende adam ol bana yazma...

2.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    bugün 7.70 ile 100 kontrat dolar long olan birisi yarin 8.50 ile uyansa ne kadar kâr yazar.
    80 bin tl kar yazar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dollar da asla şort acmam, deselerkii kesin kazanacaksın hatta garanti veriyoruz zararının iki katı vereceğiz deseler yine açmam. Zamanında Dolardan Bi kere battık bi daha batarsak şöyle bir şey derler.;
    Aynı hatayı iki kez yapamazsınız. İkinci kez yaptığınız hata değil tercihtir?
    spot 8.35-50 arasi iken aralik vadeye mb'nin shortladigi yerden kademeli olarak 40 kontrat short actim.

valla berat istifa etti de zor kurtardik pacayi [emoji846] pozisyona gore iyi kar birakti gerci ama stres o kadar yuksekmis ki erken kapadim pozisyonu ne olur olmaz diye

4.  Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    Sayende..
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    bugün 7.70 ile 100 kontrat dolar long olan birisi yarin 8.50 ile uyansa ne kadar kâr yazar.
    100.000 dolar almış gibi olursun

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    spot 8.35-50 arasi aralik vadeye mb'nin shortladigi yerden kademeli olarak 40 kontrat short actim.

valla berat istifa etti de zor kurtardik pacayi [emoji846] pozisyona gore iyi kar birakti gerci
    Abi dollar şort açan kazanamaz demiyorum, iyi yerden vurursa herzaman kazanır ama bi gece ansızın bişii olur bi haber gelir, sabah poz. kapatamazsın tavandan
    Gavurun parasını inan ki en çok ben istiyorum düşsün tl değer kazansın ama matbaası fedde, dış mihraklar dolların düşmesine fazla izin vermiyor.
    7.2 pik yaptıktan sonra 5.5 ye kadar izin verdiler sonra ordan 8.5 çıktı. şimdi nereye kadar izin verirler bilmiyorum belki 6.9 olursa olur
    Hamdım Piştim Yandım

7. Hic bir sorun çözülmemiş iken yabancılar sıraya mi girdi. S400 duracak. Faiz artışı olacak dövizi baskıla bu şartlarda üretim
    İstihdam enfilasyon faiz nasıl yürüyecek. Bankalar %17 mevduat faizi verince bunu %20 alan borcunu mu ödeyecek.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi dollar şort açan kazanamaz demiyorum, iyi yerden vurursa herzaman kazanır ama bi gece ansızın bişii olur bi haber gelir, sabah poz. kapatamazsın tavandan
    Gavurun parasını inan ki en çok ben istiyorum düşsün tl değer kazansın ama matbaası fedde, dış mihraklar dolların düşmesine fazla izin vermiyor.
    7.2 pik yaptıktan sonra 5.5 ye kadar izin verdiler sonra ordan 8.5 çıktı. şimdi nereye kadar izin verirler bilmiyorum belki 6.9 olursa olur
    Faiz kararına kadar gider ben buradan döneceğini düşünüyorum.

Sayfa 929/996 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •