KRS satışı sadece USD olmuş, TRY olarak da görünüyor ama satın alınamıyor. İlgilenenler için…
Printable View
KRS satışı sadece USD olmuş, TRY olarak da görünüyor ama satın alınamıyor. İlgilenenler için…
usd getirileri kendi sitesinde gozukuyormu ?
Tum fonlarimi sattim
Bu gece jakuzimde viski icecegum
Kafam rahat olsun dedim
Doğru orayı hatırladım bir de antalya muratpaşa da vardı galiba, 4 e katlamış maşallah millet iyice kafayı yemiş, ev araba fiyatları doların artışını da geçti, bu fiyatlardan ne kadarı satılıyor, kimler alıyor anlamadım. Bu gidişle daha da artacağı kesin görünüyor uygun yer bulabilirsek almak en iyisi herhalde.
carsamba operasyon daha iyi olur.ytd
ben de açtım ekranı bakıyorum, değişken ve yabancı fonların bir kısmını satsam mı diye, ama bir yandan da portföye göre yüzdeleri düşük elleme diyorum, faiz indirimi olmazsa dolar ve borsa düşer herhalde, öyle bir ihtimali de var, bir yandan da fed var yabancı fonların durumu ne olur, zor bir hafta olacak gibi.
Ustadim
Bir dusunur demiski
Eger tasarruf yapacak sartlar yoksa
Elindekini harcamak en iyisidir
Dusundum cok dogru
Zaten yetirince luks harcamam vardi
Uce katladim
Umrumda degil
En azindan diger turlu ekran karsisinda ezilecegime en luksunu giyiyorum yiyiyorum iciyorum geziyorum...
Ya koskoca garan 11.79 dan 11.86 ya mum atti. Bu sizce normal mi?
Normal diyorsaniz ya ben ya sen isi bilmiyoruz!
Bir seyler oluyor ama ne
Ustadim
Yeni evlenmistik
Para yok
Borc coktu
Oyle mutluyduk ki
Herkesin elinde telefon bizim simdiki durumumuz
O zamanlar bende tuslu telefon
Umrumda degil ekonomi
Azicik arttirsak tatile gezmeye vs gidiyorduk
Bira iciyorduk ama mutluyduk
Zaman gecti para birikti. Miras vs derken toplandi
Simdi ne tat ne tuz
Huzur kalmadi huzuuur
Macellan iciyoruz ama evde etrafimda konusulanlari duymuyorum
Durum bundan ibaret 😀
Satsak bir türlü, alsak başka türlü, ambale olduk.
benzer his bende de var. ülkenin ekonominin durumuyla pek ilgili olduğunu sanmıyorum türkiye her zaman yaşamın çok zor olduğu bir yerdi. bizi asıl strese sokan hayatın çok karmaşık teknolojik hale gelmesi olabilir. bi yaştan sonra kafa çekmiyor ama hayat senden hes karekodu görmek istiyor her avm'ye girişte, bi devlet dairesine gitmek istesen işlerin yarısını pc'de yapman gerek. mecburen öğrenmek zorunda kalıyorsun. bir de hayatı öğrenip bilinç düzeyin arttıkça çirkinlikleri de daha çok farketmeye başlıyorsun sanki. cehalet mutluluk derlerya.
Şahlanıyoruz 👏 👏 👏
Kurun yabanci fonlara etkisi arti 2.98 olacak
bir yandan ben de git gez, ye, iç biriktiriyorum da ne oluyor eriyip gidiyor diyorum, bir yandan da bunun yaşlılığı var, ülkenin durumu ortada, zaten iki kira geliriyle geçiniyorum ileride onları da alamayabilirim, emeklilik yaşı dolunca maaş zaten kuş gibi olacak onu da alır mıyız belli değil diyorum, yine tasarrufa devam ediyorum mecburen ama tl. de kalmak bizi bitirdi işte asıl sorun orada.
Kekeç yarin bana buyuk ustadmissin diyeceksin bunu not al 😀
Merkez Bankası'nın bugünkü müdahalesinin 2.5 milyar doları bulacağı ifade ediliyor. (Bloomberg HT)
Fitch, Varlık Fonununun ve 13 Türk Bankasının notunu düşürmüş, negatife inmişler.
Hala düşürülebilecek bir notumuzun olması da hoş aslında.
Bugünkü hareket saat 09.00 civarı başladı.
Demekki dış güç falan değil sebep.
Mesai bitti dolar düştü.
Yarın 09.00'a kadar ara verdik tekrar.
Hatta bunun sebebi biz gibi 5x24 döviz platformlarını kullanalar da değil.
Bas baya bankaların açılması bekleyen birileri.:)
2.5 ile bu kadar frenleniyorsa , keten helva ,1994 ciller 40 ile bas edememisti
Döviz yatırıp döviz kazanabileciğimiz , kur seviyesinden kendini soyutlamış , mümkünse riski olmayıp en azından döviz mevduatına göre getirisi fon var mı ? Alırken de satarken de dövizle işlem yapabileceğimiz.
Geçen gün finansbankta vardı min 30.000 dolar giriş .nitelik yatırımcı olma şartı varmış ..dolar girip dolar çıkıyorsun .427 günlük.. yüzde 3.5 ile 4.10 arası getiri ..9. kapalı uçlu fon.yine çıkar diyorlar.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasada TL kalmamış, millet yana yakıla TL arıyormuş, krediyle borsaya girişler acayip artmış.
Bist'te girişte bir tıkanma oluşuyormuş
Kapalı uçlu serbest fon var ..ben girdim .fondan istersen çıkıyorsun zamandan önce çıkarsan yüzde 1 erken çıkış komisyonu kesiliyor.bir çeşit eurobond fonu ..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.