Sayfa 926/1002 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. KRS satışı sadece USD olmuş, TRY olarak da görünüyor ama satın alınamıyor. İlgilenenler için…

Alıntı Originally Posted by coltrane Yazıyı Oku
    KRS satışı sadece USD olmuş, TRY olarak da görünüyor ama satın alınamıyor. İlgilenenler için…
    tefas da işlem goruyormu ,gozukuyor gorunuyor

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Donemler mi?
    Bu ulkede dolari tam 8 yil sabit tuttular...
    2002 ile 2010
    Bakin sabit kaldi demedim bu onemli
    Sabit tuttular!
    Doğrudur hocam ama o zamanki konjoktur şöyle idi;

Kemal derviş zamanında alınan tedbirler + Dünyada bol para + Yapılan özelleştirmeler

Yani uygun şartlar vardı.

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    tefas da işlem goruyormu ,gozukuyor gorunuyor
    Ben YKBde görebiliyorum, ama almak istediğimde pay yok diye uyarıyor. Arayıp konuştum, sadece USD dediler. Belki geçicidir.

usd getirileri kendi sitesinde gozukuyormu ?

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    sorma üstat yazlık işi de yalan oldu, orası mı burası mı derken üçün birini aldım, yine de bakıyorum ama denize daha uzak, daha ucuz ve daha küçük yerlere, yer olarak kesin karar versem gerisi gelir de sorun orada.
    benim anlamadığım eskiden satılmadıkça fiyat düşerlerdi, şimdi ev fiyatları da dövize endeksli oldu iyice.
    Iste onu ben de anlamiyorum ustadim
    Takibimde bir yazlik vardi hatirlarsaniz sizinle paylasmistim. Gecen sene 750 koysan vereceklerdi. Satilmamis duruyor suan ayni ev 2950 olmus...izmir cesme de 1+1 di

Tum fonlarimi sattim
    Bu gece jakuzimde viski icecegum
    Kafam rahat olsun dedim

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Iste onu ben de anlamiyorum ustadim
    Takibimde bir yazlik vardi hatirlarsaniz sizinle paylasmistim. Gecen sene 750 koysan vereceklerdi. Satilmamis duruyor suan ayni ev 2950 olmus...izmir cesme de 1+1 di
    Doğru orayı hatırladım bir de antalya muratpaşa da vardı galiba, 4 e katlamış maşallah millet iyice kafayı yemiş, ev araba fiyatları doların artışını da geçti, bu fiyatlardan ne kadarı satılıyor, kimler alıyor anlamadım. Bu gidişle daha da artacağı kesin görünüyor uygun yer bulabilirsek almak en iyisi herhalde.

Sayfa 926/1002 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •