Topik açtım 200 puan aşağı çakışmadan hemen önce sonra düşüşün artık son günü diye yazdık bu kadar yeter diye zirve yolculuğu .
Artık sizce yeter mi yoksa tamam mı devam mı
Printable View
Detaylı istatistikler vardır ama aramak lazım.
Emekli hava generali Erdoğan Karakuş geçenlerde yeni havalimanının stratejik önemini anlatıyordu konu değiştirildi.
Bu sitede istatistikler veriliyor, KAP'da da aylık istatistikler oluyordu. Bu linkde uçak sayıları yıllara göre verilmiş. Havalimanı istatistikleri de vardı aramak lazım.
https://web.shgm.gov.tr/tr/kurumsal/4547-istatistikler
Atatürk Havalimanı son özet bilgileri.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...-oldu-4321057/
https://i.hizliresim.com/i7qlnod.jpg
Şahidim. Bahsi artiriyorum. Dolar 20 endeks 2000... Yani 1 dolara kadar son çakış peşine topuksuz ralli olur mu?
İddia da olsaydı kupon bire bin verirdi ama burası Türkiye.. İmkansız diye bir şey yoktur.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıkça ortaya koyan bir grafik var.
Rub/usd
..
Adamın aklını alırlar isterseniz VOB da dolar TL de long açın..
USD TL 10 TL de gözünüzü açtığınızda kaç gayme borçlu kalınıyor anlatılmaz yaşanır...
https://i.hizliresim.com/cwbm4rt.jpg
Halen teknik analiz diye birşey vari pazarlayan tipleri gördükçe komaya giriyorum
Efendim tabela 60 grafik 60 ama yasah var dayı diyen tipler borç rakamıni gördüğünde hadım direk..
Bu işlerle uğraşmayın dayı hayatınız kayar.
Grand süper cycle kultculeri ömürlerini tüketti emme bu bir gün olacak
VOB YAPMAYİN
tl durduğu yerde depğerlenirken(reel kur)
10 tl ne memedabi...?
o kurla, viena ucuz kalır.. :he:
Türkiye vatandasi normal maaşlı birisi vienada çorap alamaz net söylüyorum bu kur ile..
La Memef yeter lan yeter sen nasıl bı sapiksin. Mitoz bölünme gibi adam çoğalıp çoğalıp farklı nicklerle geri geliyor, süzme manyak lan işin yokmu senin bu hayatta anan baban , karın çoluk cocugun yokmu. Hayatta tek zevkin bu topigi bok.etmeki.lan.
Hocam bu istatistiklere göre yeni havalimanı henüz Atatürk’ü yakalamış değil, geçen bir yerde kulağıma çalındı ama potansiyel olarak daha fazladır ona şüphe yok.
Türk havayolları üst yönetimi çok yetkin kişilerden oluşmuyor cvlerine baktığımızda. Alt kadrolar şirketi Yukarı taşıyor gibi görünüyor. Beyaz yaka paralı profesyonellerin başarısı.
Olaysiz gecti bu haftasonu da. Yarin longa devam. Bankalari iyi izlemek lazim Cuma son 30 dk biraz mal bosalttilar
Önümüzdeki 1-2 ay sanayi hisselerinden bankalara hafiften geçişler başlar sanayinin lokomotifleri zayıflıyor yurtdışı resesyonla boğuşurken sanayilerin bankalara göre geride kalmasını beklerim. bankalar bu yeni sistemde daha avantajlı sanki
STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kamu kurumları genelde çiftlik. Bir kaç kere TV'de de tartışmalara denk geldim, ideoloji var ama etkin insanları yok, öncekilerin kurduğu düzeni sürdürmeye çalışıyorlar şeklinde söylüyorlar.
Eğer ben de çocukluğumdan itibaren ahiret işine önem versem dünya işleri nasıl çalışıyor çok kafa yormazdım, çok da önem vermezdim. Dünya işini dünya işlerine kafa yoranlar daha iyi biliyor.
Ali Babacan "Sistem" yaklaşımı yapıyor, ama tabanı yok gibi. Belki ileriki nesil dünya işi ve ahiret işini daha iyi ayrıştırır ya da birleştiirir.
Matrix 4 tekrar izledim, orada bile Matrix sistemini bilenlerin arasında görüş ve strateji farklılığı var.
Güzel ama yorucu bir düzen var, bir şekilde vakit geçiriyoruz.
Komaya girmeyiniz zayıf dolar bekleyen biriyim ama öncesi rublenin değer kaybettiğini grafikte görüyoruz. Ayrıca dinamiklerimiz Rusya ile farklı... Adamlar emtia zengini. Biz badem bıyık zenginiyiz. Arada epey fark var. Rusya tekrar sistemin içine alinmak zorunda ileride yoksa Fed in işi zor.
Eskiden bu kadar para basmaya dünya da bir savaş yetiyordu. Şimdi iki savaş anca yetiyor. Bizim bolgemiz dışında olsun da nerede olursa olsun.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GÜNAYDIN ESNAF,
hayırlı işler bol kazançlar
5. Dalgalarda anahtarı bırakırsın ne olacagi belli olmuyor..
Ki eğer 5 ise görüldüğü üzere aklını ve sağlığını masada bırakmak isteyen buyursun..
Yeni ekonomi modeli ile başlayan bu majör dalga neresinde ... Yem...
THY da günlük kanal tepesi 61 bandı burası aşılırsa kanal katlamasına bakıcaz.
yalnız piyasa anlamında temkinli olmak gerek bu hafta .
gunaydın cumadanbiraz şort vardı burdan da şort olduk bakalım...eldeki petkım ve halklarında büyük kısmını verdim..haydi bakalım neolcak...
Kuşta savaş başladı
öğleye kadar tutabilir pust pala...ama ne kadar çok tutarsa okadar şır...olur..
Artı makas var
Badem bofası banka satıp eregl,tup,sasa alıyor bunların bilançoları yakın ,
oyunu dengeliyorlar.Tahtalar arası treda eden ediyor .
BofA güne THYAO satıp EREGL alarak başladı
https://i.hizliresim.com/708pvdv.PNG
skbnk güzel para kazandırdı...
yakalabilene helal olsun...
Tcellde vurusma heyecanli geciyor. 29 ekimde toggun ilk araci banttan iniyormus. O zamana kadar 3 e katlariz ins
"derenin taşıyla derenin kuşunu vururum!"
sir tokatyıldızı
Bu senenin başında savaş varken herkes düşecez çakılacaz bitti bu iş derken XU100 1900 2000 lerde iken 2022 yılı için de 2800-3000 ler görülecek dedik di..
Bugün itibari ile o değerlere merhaba demiş bulunuyoruz..
Yine Savaşın ilk günü gelip THY (22 24 idi) için suyun içinde 40 , 50-70 olması gereken aralık TOASO gibi abartırlarsa da 100 tl olur demiş idik..
Güldüler bizi işbilmezlikle suçladılar dalga geçtiler , devlet hissesi alınmaz uzak durun falan diye salladılar..
Ama lakin Bu hedefimiz de gerçeklemiş durumda..
Bunları eğip bükmeden şurası geçilirse burası ama yok geçilemezse öteki taraf 2001 in üzerinde 2002 ama altında 2000 türü her iki yöne konuşmadan kütür kütür rakam vererek yaptık...
Şimdi EREGL için atıp tutmalar başlamış yok BOFA satıyormuş..Yok EREGL zedeler miş yok bitti bu iş tamam hedef arzın dibi imiş falan filan..
Biz ise Suyun içinde 50+ diyoruz..