Ayasofya2005 konya nasıl kar yağdımı. Ankara son 1 haftada baya yağış aldı.
Printable View
Ayasofya2005 konya nasıl kar yağdımı. Ankara son 1 haftada baya yağış aldı.
Fenerbahçe ligden çekilmeli.
Bir sene 2.ligte oynayalım.
Kendi kendilerine oynasınlar.
Son 10 yılda Türk futbolunun geldiği seviye ortada.Başarı ise yok.
Yüksek divan kurulu toplandı.
Bekliyoruz bakalım kararı.
https://www.youtube.com/watch?v=PPWBAGqefV4
Her sene aynı muhabbet adam gibi oynayıp galatasarayı yenseydik ya o maçıda mı hakem yüzünden kaybettik
Düşünüyorum hesap kitap yapıyorum insanların canını acıtacak tedbirler alınmadığı takdirde ülke en fazla iki seneye kriz sarmalına girer.
FB li değilim ama Türkiye'nin ve dünyanın nadir değeri Arda güler gibi adamı oynatmayan jesus kaprisli psikolojik sorunları olan biri. Arda'nın dokunduğu her top gol pozisyonunu yada gol olur dünyada böyle bir yetenek yok. Hatta şu anda gördüğüm ikinci planda ezik duruyor kritik topların başına ben kullanirım diye geçemiyor. Aksine her topa onun değmesi lazım sihirbaz gibi alexden bile daha iyi bu ama oynatmıyor. Arda güler oynasın her maçta fb ile zerre alakam yok şuana kadar hiç lig TV almadım ama lig TV alırım sırf onu izlemek için
FB sistemini Arda gülerin üzerine kursun o her maçta oynasin hatta hiç koşmasın tüm toplar ona gelsin FB nin atabileceği gol limitinin sınırı yok.
Beklediğimiz kararı alamadılar. Ama bir gün alacaklar.
117 yıllık tarihinde 1 yıl alt ligde oynasak ne olur.
Galatasaray maçında kötü oynadık.GS kazandı. Kimsenin o maça itiraz ettiği yok zaten.
Konu GS maçı da degilki.
Konu Türk futbolu.
Son 10 yılda Türk futbolunda hem takım hem milli takım olarak başarıda yok.
Takımın en formda oyuncusu Valenciayi bile oynatmayan adama hocamı denir. Hatta iki maç önce gol attı sevinmedi bile o kadar kırgındi.
Özellikle bazı gs maçlarında top önüne gelse hakem gol atacak öyle bir hakem desteği var cincona. Cinconun iyi oynarak kazandığı maç GS maçı.
Kuru soğan toptan 10 12 bandında. Martta soğan krizi kapıda. Pazarda markette en ucuz 15 tl kesin olur.
Bakım bu sene yiyecek sebze meyve et süt bulabilecekmisiniz. Bunu abartılı söylemiyorum çok yakında bu konularda kıtlık olur. Çünkü hoc kimse para batırmak için bunları artık yapmaz.
Benim köyümde her ailenin geçim kaynağı tarım ve hayvancılık. Her ailede çocuğuna varıncaya kadar çalışır 4-5 kişi. Şuanda beş kişi deli gibi çalışıp hepsi bir asgari ücret kadar kazanamıyor. Böyle bir durumda kim bu işi yapar.
Bu sene kurbanda elde kalan son süt inekleri de kesilir artık.
Yavuz Kayral,açıkladı.Siyaset bu işin icinde.Cadir tiyatrosu bir lig.Fenerbahce ele gecirileyen tek kale.
RTE 20 yılda kendisinden istenen tüm görevleri yerine getirdi. Bugün baktığımızda bankalar %70 yabancı ülkenin en büyük sanayileri yabancı araziler konutlar yabancı da bir totomuz kaldı bir de giydiğimiz don onuda yakında alırlar.
Bu yazdığını yakından tanıdığım bir kimseye sordum beni telaşlandırdın çünkü cevabını aşağı yazdım,
"Ben de ekonomist ı'm, şöyle yapacüz,
MB de TL basacüz sonra kapalıı çarşıda dövize çeviren, sonra döviz len şaak diyerekten yurtdışından istediğin kadar et süt felan alan gelen.
Ben böyle olacapına inanıyorum sen inanmıyorsan o senin bileceğin iş,, ekonomi desen ben de "
dedi tanışım, olan kişi.
İki seneye bir dolar bulursan alırsın. O tanış arkadaş ekonomist. İddaa ettiği zamanlarda faiz %10 dolar 3 TL. Sonra faiz sebep enflasyon sonuç dedik horozu yumurtlatma ya öküz den buzağı tekeden süt çıkaralım dedik bugün enag enflasyonu %200 USD arka kapıdan satarak 19. Bundan sonra hiç kimse arabaya binmez evde doğalgaz elektrik yakmaz ithal araba telefon elektronik eşya almazsa sadece faize 40 milyar dolar lazım.
35 milyon çalışan 20 milyon emekli. Üstelik dünyada resesyon olacak. 85 milyonun içinde 10 milyon mutlu azınlık. Gerisi kendi döngüsü içinde iflasa gidiyor.
Bizdeki sistemde ben başkan oldum. Canım sıkıldı gidin çam ağacında kabak yetiştirin eşekden buzağı üretin. Ovada kaktüs yetiştirin. Yangını üstüne benzin dökerek söndürün dedim. Bugün bakanlar bürokratlar benim dediğimi yapar harfiyen yerine getirir. Bir Allah'ın kulu demez ki başkanım bunlar yanlış.
İstanbul Sultanbeyli'de düzenlenen "açılışta" konuşan AKP Genel Başkanı Erdoğan "Utanmadan şunu söylüyorlar; 'Adalet yok, suistimal var'. Ey bay bay Kemal, ey yanındakiler; bu yolları yapan kim" dedi.
Zaytung değildir...
Ama bu zaytung:)
Erdoğan: ''Ekonomi kötü diyenler birazcık olsun utanır mı, sanmam...''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=410427
Şimdi adam inanmış , benzin sıvı , ateşi illaki söndürür diye, gördüğü tek sıvı olan su ateşi söndürmüş, benzin , diyor , ateşi söndüremiyorsa suç benzinde değil , sende, sen benzini ateşe nasıl dökeceğini bilmiyorsun , yüksekten hızla ve bol atarsan ateşin afatını alır ve ataş söner, diyor adam, ben böyle inanıyorum sen inanmıyorsan senin tercihin hayırlı olsun diyor, bazı kişiler.
Yavuz Kayral,bir çok Fenerbahçe taraftarının düşüncesini seslendirmiş.
Türkiye Süper Ligi bir çadır tiyatrosudur,biz burada bir figüran olmayalım..Sayın başkandan isteğim takımımızı ligden çekelim bu çadır tiyatrosunun içerisinde yer almayalım..
https://twitter.com/search?q=%22yavuz+kayral%22
Bunlarda işin içindedir.Demiş Ali Koç.
https://twitter.com/search?q=%23TekFenerbahceTekHedef
Sabah sütçüden süt alıyoruz abi haftayan15 olacak dedi
5 yada 6 hafta önce 13 den 14 çıkarmıştı.
1 ay önce 87 tl ye aldığım sütaş 600 gram tostluk kaşar city gros markette 117 tl olmuş bizim burada markette 135 tl
Yakında kafayı yememede para alacaklar gibi
Abi fiyatlar artıyor ama üretici kazanamıyor yemi samanı koyacak gücü yok. Ucuz et süt sattıracagiz diye bitirdiler adamları şimdi de gücü olmadığını için günübirlik yem saman alıyor. Tarlasından kalkan yemi samanı yedirip sadece ayakta kalanlar var. Ha o kadar kahrı bedavaya ne kadar çeker o insanlar. Şimdi et fiyatları yükseldi dışardan daha pahalıya alıp zararına sat peki bu arada yerli üretici kahretsin yeter dediği zaman ne yiyeceğiz abi.
Hafta içi fiziki doları/euro yu en düşük hangi bankadan alabilirim. yada genelde hangi bankanın kurları alım yönünde daha cazip fiyat veriyor? bilgisi olan varsa sevinirim..
Salazar'ın 3 F'si çok doğruymuş.
Memlekette onca ciddi sorun varken millet futbola sarmış vaziyette. Ekşideki başlıkların yarısı fb-gs-bjk çatışması üzerine. Arada ciddi başlıklar kayboluyor.
Gerçek gündemler bu futbol lüzumsuzluğu yüzünen arada kaynayıp gidiyor.
Bu luzumsuz ağız dalaşının kasden çıkartıldığını düşünüyorum artık.
Fiba FX uygun Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası da değil aslında sorun.
Diğer haber mecralarına bakıyorum, hepsinde bu tartışma baş köşede.Hafta sonu gelmesin istiyorum.
Yok gol mü, yok ofsayt mı, yok ona kumpas kuruluyormuş yok buna kumpas.
Millet gırtlak gırtlağa giriyor.
Yahu fener şampiyon olsa ne gs şampiyon olsa ne.
Adamın yiyecek ekmeği yok, buna takılıyor, gerçekleri unutuyor.
Asıl ciddi ve önemli konular gündemden düşürülüyor.
ONS ALTIN - GÜMÜŞ ve DXY - EURUSD
https://www.youtube.com/watch?v=146IbDr7lGc