Sayfa 929/993 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ama bu zaytung

Erdoğan: ''Ekonomi kötü diyenler birazcık olsun utanır mı, sanmam...''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=410427
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizdeki sistemde ben başkan oldum. Canım sıkıldı gidin çam ağacında kabak yetiştirin eşekden buzağı üretin. Ovada kaktüs yetiştirin. Yangını üstüne benzin dökerek söndürün dedim. Bugün bakanlar bürokratlar benim dediğimi yapar harfiyen yerine getirir. Bir Allah'ın kulu demez ki başkanım bunlar yanlış.
    Şimdi adam inanmış , benzin sıvı , ateşi illaki söndürür diye, gördüğü tek sıvı olan su ateşi söndürmüş, benzin , diyor , ateşi söndüremiyorsa suç benzinde değil , sende, sen benzini ateşe nasıl dökeceğini bilmiyorsun , yüksekten hızla ve bol atarsan ateşin afatını alır ve ataş söner, diyor adam, ben böyle inanıyorum sen inanmıyorsan senin tercihin hayırlı olsun diyor, bazı kişiler.

3. Yavuz Kayral,bir çok Fenerbahçe taraftarının düşüncesini seslendirmiş.

Türkiye Süper Ligi bir çadır tiyatrosudur,biz burada bir figüran olmayalım..Sayın başkandan isteğim takımımızı ligden çekelim bu çadır tiyatrosunun içerisinde yer almayalım..

https://twitter.com/search?q=%22yavuz+kayral%22
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4. Bunlarda işin içindedir.Demiş Ali Koç.
    https://twitter.com/search?q=%23TekFenerbahceTekHedef
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi üzülerek söylüyorum şuan ülkede en ucuz şeyler çiftçinin hayvancılık yapanlarin ürettiği para kazanmadan sattığı ürünler diğeri de adı üstünde ucuz insan gücü.
    Sabah sütçüden süt alıyoruz abi haftayan15 olacak dedi
    5 yada 6 hafta önce 13 den 14 çıkarmıştı.
    1 ay önce 87 tl ye aldığım sütaş 600 gram tostluk kaşar city gros markette 117 tl olmuş bizim burada markette 135 tl
    Yakında kafayı yememede para alacaklar gibi
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1 ay önce 87 tl ye aldığım sütaş 600 gram tostluk kaşar city gros markette 117 tl olmuş bizim burada markette 135 tl
    Abi fiyatlar artıyor ama üretici kazanamıyor yemi samanı koyacak gücü yok. Ucuz et süt sattıracagiz diye bitirdiler adamları şimdi de gücü olmadığını için günübirlik yem saman alıyor. Tarlasından kalkan yemi samanı yedirip sadece ayakta kalanlar var. Ha o kadar kahrı bedavaya ne kadar çeker o insanlar. Şimdi et fiyatları yükseldi dışardan daha pahalıya alıp zararına sat peki bu arada yerli üretici kahretsin yeter dediği zaman ne yiyeceğiz abi.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben fiyat takibini bıraktım ...Böyle bir ortamda fiyat takibi yapmaya çalışırsak kafayı yeriz..a.q

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    Hafta içi fiziki doları/euro yu en düşük hangi bankadan alabilirim. yada genelde hangi bankanın kurları alım yönünde daha cazip fiyat veriyor? bilgisi olan varsa sevinirim..

Sayfa 929/993 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •