Odeabank %40 veriyor yeni para.Normal mevduat yapacak arkadaşların uzun gitmemesini öneririm.Yıl sonuna doğru mevduat faizleri %55 ve üstü olacaktır.Yetmez o başka.
Orta vadeli programda yıl sonu dolar tahmini 23,85 tl denmiş benmi yanlış okudum yoksa bir yılın ortalamasımı kastediliyor.
https://finans.mynet.com/haber/detay...026-da/469985/
Faiz konusunda en pinti bankalardan biri olan Garan bile 39 veriyorsa , kamu bankaları ay sonuna doğru 48-49 vermesi lazım...
Ohooo sen pinti görmemişsin
YKB %28 veriyor
https://i.hizliresim.com/kwwaolq.jpeg
On hesap uygulamasına girince sana özel %48 faiz çıkıyor.
Düz Dolar mevduat için faiz alanı var mı?
Cuma günü bir hesap
Haftaya salı başka bir hesap döviz vadesi doluyor.
Vakıfbank temdit faizi için % 2 oranını verdi şimdilik
döviz mevduata oran bile vermiyor çoğu banka. ek ödemeli ddkkm çok azında sadece temditlere var, onda da şartlar koyanlar var anlaşılan.. şu kadarını vadeliye/vadesize yatıracaksın gibisinden vs.. konuştuğum mt lerin hemen hepsi döviz mudilerinin bu dönemde ya vadesizde ya da döviz fonlarında beklemeye geçtiklerini söylüyor. eurobond kakalamaya çalışanlar var bir de. cds ten bahsedince geri basıyorlar.
ek: serbest döviz fonu önerileri konusu ayrı bir dikkat edilmesi gereken konu. fon içeriğine, risk değerine dikkat etmek gerekiyor. geçmiş getiriye tav olup zarar etmek de var.
Tcmb aofm bugün son faiz kararından yaklaşık 2 hafta sonra bankaları ilk kez 25.00 orandan fonladı.
21-22-24,92 derken sonunda 25 e ulaşıldı
Bankalar, ilk 6 ayda, 150 milyar TL civarı kar etmiş.
Yapıştır 75 milyar TL ek vergi.
Otomobilden almayı planladığın ek MTV'nin 2 katı.
Alkışlayalım.
Helal olsun diyelim.
Aralarında gizli anlaşma yapmışlar.
Mevduatçıları resmen öpüyorlar.
Mevduatçılarda mikilmeye çok meraklılar.
Yıllardır.
Ne desek boş.
Yok falanca 32 veriyormuş, yok filanca 40 veriyormuş.
Offffff ki ne offff
OVP na göre dolar yıl sonunda 30 Tl yani yüzde 10, yıllık yüzde 40 artacaksa,
şu an neden KKM den düz mevduata kim geçer?
Hele düz yıllık yüzde 20-30 verilen düz mevduata kim geçer?
Şu an en çok faizi veren nkolay ki yüzde 33.
Devlet yıl sonuna kadar dolarda kalırsan yüzde 40 yıllık kazanacaksın diyor.
Bu işte bir gariplik yok mu?
Mudilerle billur geçiliyor
35-38-39 muş.
La fontane'nin OVP side cabası
Nkolay 36 yaptı.
En yüksek ppf 34.5
Yapı Kredi'den yurt dışı borçlanma
Yapı Kredi 5 yıl vadeli dolar cinsi tahvil ihracıyla 500 milyon dolar borçlandı. Tahvil ihracında getiri yüzde 9,375 oldu.!!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Vakıfbank düz mevduat %40.. 30bin lira bağladım..
Eurobond getirisi her şartta döviz mevduatının çok üstündedir. Faiz oranları durum ve şartlara göre değişir. (CDS nin düşmesi ya da yükselmesi gibi) Ama kabullendiğiniz bir vade süreside durmanız gerekir. Serbest fonlar nitelikli yatırımcı içindir. Ayrıca serbest döviz fonları tefaşda işlem gören diğer döviz fonlarından fazla getirmiyor. İncelerseniz görürsünüz. Ve bu fonlar hem TL cinsinden hem de USD cinsinden satılıyor. Buna dikkat etmek gerekir.
İzmir Karşıyaka şubesi.. Cep numarası var özelden atabilirim isteyene.. 30 bin kira gelirim var boşta durmasın dedim sordum şubeye %40 dedi.. Al dedim 60 gün bağladım büyük paramın vadesi ile aynı gün olacak şekilde.. KKM dönüşü filan değil.. Bildiğin anam babam usulü TL..
Kanun koyucularının hepsinin ofisleri işyerleri olduğu için kira artışı işyerlerinde serbest.Akrabamın 3,5 milyonluk evi var kirası 2.750 hemde İstanbul da.Çıkaramıyorda.Sadece güldüm.Ne güzel ülkem
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tapu kayıtları mi var kanun koyucunun elinizde ..
Kaç işyeri kaç ofis..bir kere mesken bu barınma aileyi çoluk çocuk olan bir yapıyı içeriyor devlet doğrudur yanlıştır bu yüzde ,25 te onun tartışmasını yapmam...ama saik bu.... evde oturani koruyor.digeri ticarethane devlet onu mu düşünecek.aman kıra yüzde 25 olsun diye.
Aslında eskiden mevduatçı idim. Fakat yıllar var ki mevduat ile ilgilenmiyorum. Buraya geçerken bi uğradım denir ya işte öyle bir şey. Eski arkadaşları dudu v.s görebilmek için. Ben eurobond kısa vadeli olanları tercih ediyorum. Kısa dediğim iki üç yıl gibi olanları. Her halukarda vergi avantajından yararlanmak için vade sonuna kadar elde tutuyorum.
Ters repo dolarda %5 nkolayda. SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkat etmemiştim yeniledim bonolari. Maksimum mayis 24 vadeli 100binlik parçalarda alınca çıkıyor.SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 aydır 3.5. halkbank %2.5tan 1e indirmiş.
SM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim hesap %1 le yenilenmiş 3 gün önce netten baktım %0.2 halkbank. Çeksen dert koysan dertSM-G988B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.