https://www.youtube.com/watch?v=7KGcDOCzKLg
:yahoo: :kahkah:
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=7KGcDOCzKLg
:yahoo: :kahkah:
Dondurucudaki gıdaların da raf ömrü var. Et içi 3 ay vs. gibi. Bazen çok stok yapınca hangisi eski hangisi yeni karışıyor. Örn. bizim tereyağı bozulmuştu.
Bir de marketlerde indirim yapılan ürünler ya SKT ne yakın olanlardır ya da imalat sırasında sorunu olanlar oluyor. Dolayısıyla da ömürleri sınırlı oluyor.
Köyden aldığımız tereyağı yoğurt peynir yaza kadar bozulmaz. İçinde katkı maddesi yok. Hatta süt ile kendi yaptığın ya da kaymaktan yaptığın tereyağı ile hazır aldığın ürünlerin dayanma bozulma süresi farklı. Marketten aldığımız hazır peynir açıldığında bir ay dayanmaz ama köyden aldığın salamura peynir tuzlu suda kaldığı sürece bozulmuyor.
Cumhuriyet değerleriyle inatlaştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini silmeye çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Aklı ve bilimi esas alan, çağdaş ve laik eğitim sistemini ortadan kaldırmaya çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Demokrasiyi askıya aldığınızda, basın ve ifade özgürlüğünü yok edip gazetecileri tutukladığınızda karşınıza CHP çıkar…
Yüzünüzü medeni dünyaya dönmeniz gerekirken “Yurtta Barış Dünyada Barışâ€ ilkesini unutup, yüzünüzü Ortadoğuya döndüğünüzde karşınıza CHP çıkar...
@RTErdogan
Küresel güçlerin asıl soytarısı; yerli ve milli olduğunu iddia edip memlekete milyonlarca sığınmacı ve kaçağı dolduran, işine geldiğinde hain terör örgütü FETÖ’yle birlikte yol yürüyen, işine geldiğinde bölücü terör örgütü PKK ile masaya oturan AKP iktidarıdır.
Ha şunu da aklına sok Sayın Erdoğan!
Cumhuriyet değerleriyle inatlaştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini silmeye çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Aklı ve bilimi esas alan, çağdaş ve laik eğitim sistemini ortadan kaldırmaya çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Demokrasiyi askıya aldığınızda, basın ve ifade özgürlüğünü yok edip gazetecileri tutukladığınızda karşınıza CHP çıkar…
Yüzünüzü medeni dünyaya dönmeniz gerekirken “Yurtta Barış Dünyada Barışâ€ ilkesini unutup, yüzünüzü Ortadoğuya döndüğünüzde karşınıza CHP çıkar...
@RTErdogan
Küresel güçlerin asıl soytarısı; yerli ve milli olduğunu iddia edip memlekete milyonlarca sığınmacı ve kaçağı dolduran, işine geldiğinde hain terör örgütü FETÖ’yle birlikte yol yürüyen, işine geldiğinde bölücü terör örgütü PKK ile masaya oturan AKP iktidarıdır.
Ha şunu da aklına sok Sayın Erdoğan!
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-cikar-2281788
Zapping yaparken A habere rasgeldim.
Ekranda Suriye haritası bir yorumcu diyordu ki DEM parti neden Öcalan ile görüşmek istemiyor, bunu erteliyor diye konuşuyordu.
TRT dahil tüm kanallarda sürekli Adalet bakanının izin sürecine ilişkin yayın yapılırken sadece A haber izleyenlerin düşürüldüğü durumu için epey üzüldüm.
Bu kanal herhangi bir konuda yaptığı yayının inandırıcılığı konusunda nirvanaya ulaşmışlar.
Ha şunu da aklına sok Sayın Erdoğan !
Cumhuriyet değerleriyle inatlaştığınızda karşınıza CHP çıkar.
Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimlerini silmeye çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar.
Aklı ve bilimi esas alan, çağdaş ve laik eğitim sistemini ortadan kaldırmaya çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar.
Demokrasiyi askıya aldığınızda, basın ve ifade özgürlüğünü yok edip gazetecileri tutukladığınızda karşınıza CHP çıkar.
Yüzünüzü medeni dünyaya dönmeniz gerekirken Yurtta Barış Dünyada Barış ilkesini unutup, yüzünüzü Ortadoğuya döndüğünüzde karşınıza CHP çıkar...
Küresel güçlerin asıl soytarısı; yerli ve milli olduğunu iddia edip memlekete milyonlarca sığınmacı ve kaçağı dolduran, işine geldiğinde hain terör örgütü FETÖ'yle birlikte yol yürüyen, işine geldiğinde bölücü terör örgütü PKK ile masaya oturan AKP iktidarıdır.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-cikar-2281788
Derin dondurucuların devamlı kapağı açılmaz buzdolabı gibi değildir,sadece gerektiği zaman açılır,dondurucuda no frost kullanmam devamlı çalıştığı için,çünkü devamlı hava üfler,A olanlar tercihtir,denemende normal dolaplar derin dondurucun 3 katı enerji harcar,normalleri idealdir.
Böcek haşere ilaçları satan bir yer buldum ihtiyacı olan arkadaşlar varsa oradaki fiyatlara baksın. Defans market. Ayrıca böcek ilaçları ile ilgili bilgi de verebilirim.
Böcek haşere ile ilgili bildiklerimi anlatayım. Haşere ilaçlarında mikro kapsül olanlar var. Bunların şöyle bir etkisi var ilacı attıktan sonra sprey olarak. Haşere ilacın üzerinden geçerse ona yapışıyor yuvasına vs giderse temas ettiği böcekleri de öldürüyor bir çeşit domino etkisi. Genellikle böceklerin geçeceği yere duvar diplerine sprey olarak atılmalı ve orası suya maruz kalmamalı.
Guilbeau, ABD Kongresi, Gazze’deki soykırıma suç ortaklığı yapıyor. İsrail e milyarlarca dolar göndermeye devam ediyorsunuz. Diğer yandan gazilerimiz evsiz kalıyor ve intihar ediyor. Daha fazla bütçe kesintisi yolda. 17 yıl hizmet vermiş bir gazi ve istihbarat subayı olarak, ABD değerlerini yok edişinizi ve ulusal güvenliğimizi tehlikeye atışınızı izliyorum. İsrail, çocukları diri diri yakıyor. İsrail çocukları diri diri yakıyor dedi.
Salondan dışarı çıkarılırken de protestosunu sürdüren Guilbeau, Bir yıldır İsrail in çocukları diri diri yakışını izliyorum. Gazileri umursamıyorsunuz. ABD değerlerini umursamıyorsunuz. Bu ülkeyi yok ediyorsunuz. Hepiniz utanın. Tanrı, size doğru olanı yapma konusunda ahlak ve cesaret versin.
https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...i-diri-2281803
Dün YouTube de emekli bir tümgeneral ABD nin savaş gemileri konusunda sayıcak çok geride kaldığını söylüyor ikinci dünya savaşında ABD nin 6000 savaş gemisi varmış savaş sonunda 2000 şuanda da 360 civarında eğer rakamlar doğru aklımda kaldıysa. Çin'in bir yılda yaptığı savaş gemisi sayısını ABD on yılda yapabiliyormuş. Şuan dünya da daralan metal piyasası Çinin fazlasını yine böyle değerlendireceğini bir süre sonra deniz taşımacılığı deniz kuvvetlerinde hâkim olacağını düşünüyorum. ABD olabildiğince Çin'in üstüne gidecektir.
Mesela seçim oldu iktidar değişikliği oldu siz CB oldunuz bu ülkeyi kaç yılda ayıklayıp düzlüğe çıkarırsınız. Bunu nasıl yapardınız. Memurundan çiftçisine sanayisine vergisine kadar
1950'lerde başlayan bu milliyetçi muhafazakar kafa değişmedikçe hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez, bu hırsız gider yenisi gelir.
Vatandaşı soymak için, gündemler yaratılır, bölücülük gibi, alevi sünni gibi, dış güçler gibi, vatandaş bunlarla meşgul edilirken enflasyon yoluyla soygun devam eder.
Memleketi terk edenler bence çok yerinde karar veriyorlar.
Gelecek nesillerini hiç yoksa kurtarma şansları var. Gidecek ımkanı olmayan da gidenlere sövmeye devam eder.
Geçen ABD senatosunda 17 yıl hizmeti olan ABD,li eski bir subay haykırdı, Israil çocukları yakıyor diye.
Bizde yeni doğan bebekleri para için kendi milletin, doktorların yakıyor.
Coğrafya kaderinse eğer, kendini sen kurtaracaksın.
Kaymakama gittim s.ktir etti kovdu.
https://www.youtube.com/watch?v=BHjS...nnel=medyalitv
Erdoğan: "Merkez Bankamızın brüt rezervi geçen hafta 163,5 milyar dolara çıktı ve şimdiye kadarki en yüksek seviyeyi gördü."
2024 emekli yılı oldu.Gördüler nasıl bir yıl olduğunu.
2025 ne yılı olsun ? Anket.
Siyasetçiler ve Müteahhittiler yılı olsun derim.
Sıra onlarda derim.
https://www.sozcu.com.tr/unicreditte...ecim-wp6885781
Her şey ne çabuk değişiyor...
Doların ve faizin 2023 tahmine bir bakarmısınız...
Banka iktidar değişimi de bekliyormuş.
İktidar Türkiye de değil ama Suriyede değişti.
oğlu için Romayı da yakarım diyen Meral bacı ve KK ile iktidar aynı kaldı.
İktidar her seçimde şapkadan bir tavşan çıkarıyor.
23 Aralık 1930'da öğretmen, yedek subay Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Menemen'de çıkan Cumhuriyet karşıtı, gerici bir ayaklanma sonucunda; bekçi Hasan ve bekçi Şevki ile birlikte vahşice katledilerek şehit oldu...
Şimdi de Yılbaşı Çam ağaçlarına saldırıyorlar.
Kafa değişmiyor.
https://www.facebook.com/marketplace...74555952%22%7D
Aboooov. Linkin uzunluğuna bak. 7 satır
Neyse linkte Yllını bilmediğim Lada ilanı var. 58,5 bin.
Bu Lada için ödenen vergi, sigorta, muayene (herhelde geçemez), MTV, kasko araba kadar.
Sitede tonlarca 150-200 bin arası araç var.
Bunları alan oluyor mu merak ettim.
Devlet bunları hurda teşviği ile toplaması lazım.
https://resmim.net/cdn/2024/12/24/D4vL2T.jpg
Yahudi kızın sırtında silah, g.tünde gitar, elinde kitap olduğundan, g.tü b.klu araplardan da bir b.k olmaz.
AKP li Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan ın konuşmasında ekonomiye dair gelişmeler ve Suriye deki yeni döneme yönelik konular yer aldı. Emekliler hakkında da konuşan Erdoğan, Enflasyona ezdirmeme konusunda kararlı olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...lamasi-2282131
Bu fırıldak Ahmete iyi ki oy vermemişim akp ye yanaşırsa kahrımdan ölürdüm. Konya'da ilk üç aday dan ikisi bunun adayıydı.
Ibinatör de çaktırmadan 35,25’e gelmiş.
Gib , önceleri de ota boka SMS atıyor muydu ?, yoksa yeni yeni mi başladı.mtv borcudur, yurtdışı çıkış harcı değişikliğidir. Mükellef bilgilendirmeyi mi arttırıyorlar
Bu saatten sonra yapılacak en akıllı davranış, particiliği bir yana bırakıp, bunların karşısında en güçlü olan partiye oy vermek olur.
Artık bu kadar da düşünemiyorsa, bırakın sürünsün.
Ben milliyetçiyim diyor, yani diyorsun, yani vatanını bayrağını seven biriyim.
Karşı düşüncede olduğunu kabul ettiği kişileri bir düşünün, vatanını bayrağını sevmeyenler.
Değiştirin bu kafayı,evlatlarınız, torunlarınız için.
Kendi hayatınızı bitirdiniz bari gelecek nesilleri yok etmeyin.
Geldiğin nokta açlık içinde beleş tuvalet aramak, ya bi sor kendine, ben mi yanlış yapıyorum diye.
Halk lokantasında 40 TL.ye 3 kap yemek yemiş iki yaşlı emekli.
Yüzleri gülüyor, roportajcıyı görünce, biri, Allah devlete millete zeval vermesin diyor.
Röpotajcı da, İmamoğlu açtı bunları deyince bu iki bunağın yüzlerindeki düşüşü görmeliydiniz.
Akrep gibisin kardeşim,korkak bir karanlık içindesin akrep gibi.
Muhalif seçmen açısından riskli bir durum. Rte nin planı da olabilir. Akp den memnun olmayanların verdiği meclise soktuğu belediye başkanı yaptığı adamların çoğu akp ye sığındı. Bu durumda bir daha ki seçimde böyle bir riski almaz. Bir kısmı CHP ye verebilir bir kısmı da sandığa gitmez. Bu akp için avantaj da olabilir. CHP ile ittifak yapacak partilerin adayında CHP nin onayı olmalı bence. Tüm bu yaşananlara rağmen akp nin hâlâ bitmemesi büyük sorun. Gün geçtikçe AKP nin oyunun azalması lazım çünkü yaşlı kesim her gün ölerek azalıyor.