tesekkurler, bilgim hic yoktu, bilgilendim
bende aranizdayim hatta arttiricam , nasilsa sabah -5-6 acar :) biraz daha alacagim
Printable View
tesekkurler, bilgim hic yoktu, bilgilendim
bende aranizdayim hatta arttiricam , nasilsa sabah -5-6 acar :) biraz daha alacagim
o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum ,o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum
:party::party::party::party::party::party::party:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::k ahkah:
tahtacıda bir türlü taban yaptıramıyor yukarı aşagı oynuyor...:cool:
risk alip giriyoruz hisseye ama kafamin bir kosesindede diyorumki
madem oyle buyuk potansiyel var , ISyatirim, garanti, ahlatici, tacirler ...vs. parasi olanlar , neden yuklu almasin ki ?
onlar neticede daha profesyonel ve ic yuzune daha hakim, sonucta cok cok buyuyecek bu sirkete neden simdiden alim yapmasinlar ?
umarim haklisindir sincap kardes, kualami tam anliyamadim :)
dunku -3 hic hosuma gitmedi ama, -1-2 kabulumdur ama o kdar dusmesi hos olmadi 80 lerde takilsin bilancoya kadar kabulumdur
ama asiri , cikmasi, veya dusmesi biraz rahatsiz ediyor
sanki butun araci kurumlarda buda, KY istemedigi icin hic hisseden bahs etmiyorlar, hic konusulmuyor
denizalti gibi sessiz ve derinden gidiyoruz , sirketimizin urettigi Borular gibi oldu
Spek efendi uykuda mi kaldin,) ucuyor hisse durdursana
:party::party::party::party::party::party::party:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::k ahkah:
Tamam hisse çok sessiz ve derinden gidiyor da sende çok renklisin kardeş. Bu forum bu kadar ışıltılıyi kaldırmaz 😀 bak tavanda bile millet çalı dibinde avucunu ovusturuyor. Tam siper yatiyor. Kafasını kaldirani indiriyorlar. Şaka bir yana sessizlik iyidir. 🤫
Bunda da Dalya dedik :)
hayirlisi bakalim.
Hey maşallah bu ne ya
Hisse net forum ailesi hiç bir zaman ercb yi farketmeyecek anlaşılan . Fiyat 1000 lira olursa belki 3 5 gören cikar😂
Geçenlerde alınan 55 m.dolarlık siparişin kimden alındığı açıklanmadı galiba,ortaklardan bilgisi olan varmı?
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanıt için teşekkür ederim Sn.Metehan.
eger bu son aldıgı ihalenin arkası gelirse hisse acaip yerlere gider ...bu bile ballı kadayıf oldu ...O yuzden hisseyi brut de bile cok düşürmek istemiyorlar...
twitter da trader tomris oldukça detaylı , güzel bir bilgilendirme yapmış. okuyanlar fayda görür.
Aslanım benim, güzel bilanço gelmiş.
bilanço guzel ve yeni işlerle daha da güzelleşcegi aşikar...
Hey maşallah devre kesıyor banamısın demiyor:kahkah:
Vay kimsesiz ercb vay. Sen günlerdir zirvelerde gez hiç kimse gelip aferin bile demesin
Hem burada,hem de Twitter da yazan çizen az,bu iyiye işaret de,nerede duracak onu bilmek lazım. Tüyler diken gidiyoruz , hayırlısı olsun.
Maşallah tarih yazdı 1 ayda
bu hisse niye -5 bu gun ? kotu haber mi var ?
neyse ben gene alis emri veriyorum :D
ekliyelim maliyetimiz ucuz kaldi :halay:
-ERCB – 96 gün vadeli 60 milyon TL ve 188 gün vadeli 10 milyon TL tutarlarında bono ihraç edildi.
Kap geldi
119,4 milyon dolar iş sözleşmesi imzalanmış