Sayfa 931/948 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    tesekkurler, bilgim hic yoktu, bilgilendim
    bende aranizdayim hatta arttiricam , nasilsa sabah -5-6 acar biraz daha alacagim
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,007
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    hisselerin rehin alınması,
    Kredi icin bankaya teminat vermek / göstermek zorundasınız,

Eğer aldığınız siparisler icin üretim parkuru yenilemek ve genisletmek icin olumlu

İsletmenin varığlığı devam ettirkek icin borcu borcla cevirecekseniz olumsuzdur Örnek Banvitin satilmadan önce hisseleri isbankasına rehin vermisti kullandığı kredilere istinaden...

Bol kazanc
    yani ilk fazın bedelinin 55 milyon dolar olduğunu düşünürsek.. diğer fazlar için bu teminatın verildiği aşikar gibi ;)
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    yani ilk fazın bedelinin 55 milyon dolar olduğunu düşünürsek.. diğer fazlar için bu teminatın verildiği aşikar gibi ;)
    o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum ,o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum o dusuyor , ben aliyorum, o dusuyor ben aliyorum

In God We Trust

4. tahtacıda bir türlü taban yaptıramıyor yukarı aşagı oynuyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    tahtacıda bir türlü taban yaptıramıyor yukarı aşagı oynuyor...
    aynen , banada oyle gleiyor, adam taban yaptirayim , fiyat asagida kalsin, millet korkup kacsin derdinde sanki AMA bilmemiyourm. kimseyide etkilemek istemem

ama ben dustukce aliyorum. saglam hisse , saglam sirket (insallah icini bosaltmazlar )
    In God We Trust

6.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    çok buyuk bir iş oldugu aşikar ama tam renk vermiyorlar ...O yuzden aşagı yukarı sert hareketler olabilir hissede ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    çok buyuk bir iş oldugu aşikar ama tam renk vermiyorlar ...O yuzden aşagı yukarı sert hareketler olabilir hissede ...
    risk alip giriyoruz hisseye ama kafamin bir kosesindede diyorumki

madem oyle buyuk potansiyel var , ISyatirim, garanti, ahlatici, tacirler ...vs. parasi olanlar , neden yuklu almasin ki ?

onlar neticede daha profesyonel ve ic yuzune daha hakim, sonucta cok cok buyuyecek bu sirkete neden simdiden alim yapmasinlar ?
    In God We Trust

8.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    risk alip giriyoruz hisseye ama kafamin bir kosesindede diyorumki

madem oyle buyuk potansiyel var , ISyatirim, garanti, ahlatici, tacirler ...vs. parasi olanlar , neden yuklu almasin ki ?

onlar neticede daha profesyonel ve ic yuzune daha hakim, sonucta cok cok buyuyecek bu sirkete neden simdiden alim yapmasinlar ?
    Böyle buyuk yatırımcılar bu kadar büyük parayı işler garanti olmadan baglamazlar...Bakma bizim üç kuruş paramızla takılıyoruz ...

Sayfa 931/948 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •