Viop topiginde, niza var!:yahoo:
Printable View
Viop topiginde, niza var!:yahoo:
aktrollere arpayı dayamışlar belli ki. her yerde coştular.
Arkadaş 7 8 kuruşluk sağlı sollu oynaklık. Asena böyle kıvıramıyordu. Reise söyleyin dolarlarımı bozdum. Ülkenin arşa yükseleceğine dair beklentim oluitu.
Şaka şaka reis. Maaşımı aldım onunla bile dolar aldım [emoji8]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İBB den işçi çıkarma ile ilgili çok güzel cevap verdi...
Sarıgül gibi birisi İmamoğlu.
https://www.dirilispostasi.com/siyas...e829489c2de8e3
TRT yandaş olduğu için buraya özel hazırlanmış seyreden profili farklı olacağı için...
Fetöcüye 2 trilyonluk ihale verecek hem de bunu 15 temmuzdan iki ay once yapacak.
Kardeşim dalga mı geçiyorsun?
Bu adam iktidardan değil .
Akp nin surekli seytanlastirdigi chp den belediye başkanı idi o dönemde.
Gerçekten fetocuye iki trilyonluk ihale verse idi alirlardi içeri.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam her açıdan yerleştirdi... Daha ne yapsın ben sevmiyorum ama mecburuz... Belki gerçekten birşeyler yapacak...
5.48 e gelir ise , biriktirmeye başlarım.... süre çoooooooooook uzar da bi türlü oralara gelmez ise , yukarı da zıplamaz ise ( mesela 5.96 nın üstüpü ) .... o zaman senaryom değişir....
bu piyasada kimse babangilin hatrına garpuzu yidirmez ... kimeelen garpuz yidiğineğ diggat edeceğn
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...mf1212913.Jpeg
ABD'nin Türkiye'ye yazdığı mektubu yeni okuma fırsatım oldu da, son paragrafın da çok ciddi bir tehdit dili var. Görmeyenler oldu ise ABD Savunma Bakanı Vekili Patrick Shanahan imzalı mektubun son paragraf şöyle;
In addition to threatening the security of platforms like the F-35, Turkey's procurement of the s-400 will hinder your nation's ability to enhance or maintain cooperation with the United States and within NATO, lead to Turkish strategic and economic over-dependence on Russia, and undermine Turkey's very capable defense industry and ambitious economic development goals. Pursuing this path will cause a loss in jobs, gross domestic product, and international trade. President Trump committed to boost bilateral trade from 20 billion dollars currently to more than 75 billion dollars, however that may be challenging if the United States imposes CAATSA sanctions.
Elimden geldiğince çevirim;
Türkiye'nin S-400 satın alması, F-35 gibi platformların güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra, ülkenizin Amerika Birleşik Devletleri ve NATO ile işbirliğini geliştirme veya sürdürme kabiliyetini zorlaştıracak ve Türkiye'nin Rusya'ya stratejik ve ekonomik olarak bağımlı olmasına yol açacaktır. Aynı zamanda, Türkiye'nin kaabiliyeti yüksek savunma sanayine ve ekonomik kalkınma hedeflerine zarar verecektir. Bu yolda ilerlemek, Türkiye'nin iş kaybına, gayri safi yurtiçi hasıla ve uluslararası ticarette daralmasına neden olacaktır. Başkan Trump, ikili ticareti 20 milyar dolardan 75 milyar dolara çıkarmayı taahhüt etmiştir, ancak Birleşik Devletler CAATSA yaptırımlarını uygularsa bu zor olabilir.
Saatlikte 8738 üzerine atarsa hızlanmalı..
https://i.resimyukle.xyz/UO4JJB.png
Gene mi battiniz dolarcilar
Sayın Üyeler bu gece ne tarifi yapıyoruz? dün evde ekmek tarifi vardı faydalandık,ya bugün????:bravo:
Ek 22657
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Size o kadar dedim damat döviz alanın eli yanar demeden alımı geçilmez diye dinlemediniz beni.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Benim bir önerim var. Malum yaz gelince herkes çoluk-çocuk, ihtiyar-genç glikozlu dondurmalara hücum ediyoruz. Sonuçlarından bahsetmeye gerek yok, hepimiz biliyoruz.
Bizim eve son 4-5 yıldır dondurma nadir girer, sebebi de yerine koyduğumuz ev yapımı bir ürün, meyveli eskimo. Eskimo kaplarını ikea'dan aldık. Yaz gelince aklınıza gelen her sulu meyveden içine limon suyu da katıp rendeleyerek bu eskimo kaplarına koyup buzlukta dondurup ihtiyaca binaen tüketiyoruz. En çok kullandığımız meyveler çilek (teraslı evde yaşarken kendi çileğimizi kullanıyorduk) kaysı, kavun, karpuz ve üzüm. Biz şeker katmıyoruz ama şeker eşiği yüksek olan aile bireylerini de projeye kazanmak açısından isteyenler biraz şeker ekleyebilirler, nasıl olsa marketten alınan dondurmaya oranla daha sağlıklı olmaya devam edecektir.