Sayfa 933/1000 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. ABD'nin Türkiye'ye yazdığı mektubu yeni okuma fırsatım oldu da, son paragrafın da çok ciddi bir tehdit dili var. Görmeyenler oldu ise ABD Savunma Bakanı Vekili Patrick Shanahan imzalı mektubun son paragraf şöyle;

In addition to threatening the security of platforms like the F-35, Turkey's procurement of the s-400 will hinder your nation's ability to enhance or maintain cooperation with the United States and within NATO, lead to Turkish strategic and economic over-dependence on Russia, and undermine Turkey's very capable defense industry and ambitious economic development goals. Pursuing this path will cause a loss in jobs, gross domestic product, and international trade. President Trump committed to boost bilateral trade from 20 billion dollars currently to more than 75 billion dollars, however that may be challenging if the United States imposes CAATSA sanctions.

Elimden geldiğince çevirim;

Türkiye'nin S-400 satın alması, F-35 gibi platformların güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra, ülkenizin Amerika Birleşik Devletleri ve NATO ile işbirliğini geliştirme veya sürdürme kabiliyetini zorlaştıracak ve Türkiye'nin Rusya'ya stratejik ve ekonomik olarak bağımlı olmasına yol açacaktır. Aynı zamanda, Türkiye'nin kaabiliyeti yüksek savunma sanayine ve ekonomik kalkınma hedeflerine zarar verecektir. Bu yolda ilerlemek, Türkiye'nin iş kaybına, gayri safi yurtiçi hasıla ve uluslararası ticarette daralmasına neden olacaktır. Başkan Trump, ikili ticareti 20 milyar dolardan 75 milyar dolara çıkarmayı taahhüt etmiştir, ancak Birleşik Devletler CAATSA yaptırımlarını uygularsa bu zor olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bence komple ekranı kapatsaydın. 2 hırsızı da seyretmezdin. Daha iyi olurdu. Vaktine yazık olmuş.
    Birinin hırsızlığını perdelemek için diğerine de hırsız demek utangaç yandaşlıktan başka bir şey değil.

"Binali'nin savunulacak tarafı kalmadı hiç değilse diğerine de çamur atalım" numarasını yutacak kimse yok burada.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Yeter bu kadar düzeltme .. Kafayı kaldırma çalışmaları Loading..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Pegasus 20 liradan 40 lira oldu.
    İyi taşıdılar.
    Bu hisseye hayret ediyorum. 5 kuruş temettü vermez, ikide bir zarar açıklar ama yatırımcının en değer verdiği hisseler den biri. Ne buluyorlar anlamıyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Saatlikte 8738 üzerine atarsa hızlanmalı..

6. Gene mi battiniz dolarcilar

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Birinin hırsızlığını perdelemek için diğerine de hırsız demek utangaç yandaşlıktan başka bir şey değil.

"Binali'nin savunulacak tarafı kalmadı hiç değilse diğerine de çamur atalım" numarasını yutacak kimse yok burada.
    bu trollü engellemiştim. alıntı yapınca gördüm mecburen. ağzına sağlık.

8. Sayın Üyeler bu gece ne tarifi yapıyoruz? dün evde ekmek tarifi vardı faydalandık,ya bugün????

Sayfa 933/1000 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •