13,000 Missing Flights: The Global Consequences of the Coronavirus
https://www.nytimes.com/interactive/...60b0-144159421
Printable View
13,000 Missing Flights: The Global Consequences of the Coronavirus
https://www.nytimes.com/interactive/...60b0-144159421
Erdoğan: 2.557 rejim askeri etkisiz hale getirildi
*erdoğan: 5 mart'ta moskova'ya giderek putin ile görüşeceğim
erdoğan: (putin ile görüşme) ateşkes adımı ile bu işi süratle sonçlandırmayı temenni ediyorum
Bende bir kaç yerde danışmanı diye okumuştum ama haberturk direk hamaney diye yazmış ondan bu şekilde paylaşmıştım . Ama doğrusu danışmanıymış ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bada19383e.jpg
Erdoğan: "15 Temmuz'da başaramadıklarını Suriye üzerinden hayata geçirmeye çalışanları bir kez daha hüsrana uğratmakta kararlıyız."
Erdoğan: "Her bir şehidimize karşılık onlarca Rejim unsurunu etkisiz hale getirerek, uçağından tankına imha ederek çok ağır bedeller ödetiyoruz."
Erdoğan ABD den habersiz bir iş yapamaz mal varlığı araştırılıyor dendi, gördük ki yapabiliyoruz.
Erdoğan Putin den habersiz bir iş yapamaz Putinin elinde dosya var dendi, gördük ki yapabiliyoruz.
Teknolojimiz, savunma sanayimiz zayıf ve yetersiz, milli araçlar yandaşların gazını almak için dendi, gördük ki bu araçlarla gerçekten Suriye ye bombalar yağdırıyoruz.
Birileri bizi mi kandırıyor, biz kendimizi mi kandırıyoruz çözemedim. Bu arada yeni havalimanı için uçak bile inemez, heryeri su basar, kapatılır vs. deniyordu, inişten sonraki yer yolculuğu dışında hiçbir problem yok. Bazen çok gereksiz muhalefet yapıyoruz sanki, en azından kendi adıma söylemiş olayım.
https://www.linkpicture.com/q/Screen...3_Facebook.jpg
Her bir tarrağı yapabildiginizden, bunu gibi 36 tane aslan su anda kara toprakta...
Euro, abd doları karşısında 23 ocak'tan bu yana görülen en yüksek seviye olan 1,1098'e yükseldi
*erdoğan: şayet bir an önce türkiye'nin belirlediği sınırların dışına çıkmazlarsa bir süre sonra omuzlarının üzerinde o başlar da kalmayacak
Rahip niye gitti?
Alaman ajanını niye verdik?Can bedende dururken.Yalan varmı burada.
Bop eşbaşkanı kim?Tezgaha mı geliyoruz.Geçmişte yazdım aynı Osmanlı atalarımın başına gelenler gibi.
Birde bu kadar tantana çıkmadan önce Süleyman şah türbemiz zamanında dalamazmıydık.pkk istediğini aldımı?
Çözüm süreci zamanındaki kıyaklar nelerdi.
Aselsan daki mühendisler başarılı bu geçmiştede yaşandı.Komplo teorileride denebilir lakin ben israil liler mühendislerimizi öldürdüklerine inanıyorum.
Havaalanı içinde denilenler bazıları dogru bazıları atma yalan.Gereklimi ben onu sorguluyorum birde maliyeti.
Marmaray gerekliydi lakin geçişler bizim vatandaşlara pahalı gelir ucuzlatılmalı.
Hani davutoğlu zamanında da vardı milli uçak yada jetimiz yada tankımız onlarda yapılmalı.Yalan olmamalı bekliyorum.
Yaptıkda putinden alınan füzeler ne oldu verilen paralar ne oldu bu kadar zigzaklı politika olurmu?2 milyar dolar çöp.
Bari füzeleri araştıralım parçalıyalım teknolojileriniz çözelim.
Türkiye savunma sanayinde silahlar yerli değil, içinde bulunun anlarsınız. İHA için mercek yapılamıyor, motor yapılamıyor, yurtdışında alınır. Onu da geçtim silahlar için kullanılan alüminyum ve çelik de yurtdışından geliyor, burada imal edebilmek için ham malzeme gelmeli. Birkaç ay önce ABD ile alüminyum için anlaşma yapıldı, kontrol etmeniz yeterli. Fırtına obüs namlu ve motor Almanya de Kore yapımı ama haberler %100 yerli demekte, bunun için cidden çok yol almamız gerekiyor.
Şehit olan askerlere cidden üzüldüm, yaralı olarak kurtulan askerimiz uçak değil tepeden atılan havan diyor, gizlilik ve doktrin nedir sinirlendim.
https://youtu.be/sJ-F9UMB1gs
*erdoğan: Biz bu gafillere türkiye'nin büyük bir devlet olduğunu gösteriyoruz, işlerin bu noktaya gelmesinden üzüntülüyüz
erdoğan: Rusya ve iran ile bizim bir sorunumuz yok
*erdoğan: Biz suriye'de insani krizi çözmek ve güvenliğimizi sağlama mücadelesi veriyoruz
IHA'lari çok derin incelersek % 40 yerli çıkmaz kamera, servo sistemleri, motor, verici sistemleri, tüm elektronik aksam saymakla bitmez.
Efendim vericileri atıyorum Aselsan yapıyor, yahu içindeki entegre devre, transistör, kondansatör, direnç hepsi gavur malı.
Rejim unsurları öldürülünce benim bundan zevk almam mı gerekiyor? Sayıları sürekli yeni eklemelerle güncelleyerek toplumun gazını aldığını düşünenler insanlığını kaybetmiştir. Herşeyi herkesi tanrı yarattı anlayışına ters değil mi? Neyi paylaşamıyoruz?
Savaşın olmadığı kimsenin öldürlmediği bir dünya istiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli yorumlar için teşekkürler. Ben yapılan işin doğruluğunu ya da yanlışlığını söylemedim. Savunmak için ya da eleştirmek için yazmadım. Sadece; yapılamaz, olamaz, cesaret edilemez denilen şeylerin yapılabildiğini olabildiğini söylemek istedim. Doğrudur ya da yanlıştır herkes bunu bilgisi ve vicdanı ile muhakeme eder zaten.
Sağlık Bakanı Koca: ' (Koronavirüs) Bugüne kadar ülkemizde herhangi bir vakaya rastlanmadı.
Sağlık Bakanı: Son 14 gün içinde yurtdışında bulunanlar kalabalık içine çıkmasın/ Hürriyet
Bakanlık bir kaç gün içinde ülkemizde #coronavirus görülebileceğini;
Özellikle son 14 gün içinde şu 5 ülkede (İran, Irak, Güney Kore, Çin,İtalya) bulunanların sağlık kuruluşlarına müracaat etmeleri halinde raporlu sayılabileceklerini ve bu dönemi evlerinde geçirmelerini belirtti
https://i.hizliresim.com/rym2YV.jpg
Aslında unutmamak lâzım, fakat bizim ülkede olmuyor maalesef, bu yetim sadece ileride unutmayacak olan.:agla:
Gündemi değiştirmek için, mültecileri sınıra yığdığı zaten unutuldu bile!:box:
"Bizi ugrastirmayin" diyor...[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Kendi karantinanizi kendiniz yapin...
Hasta olunca da "mezar kazip icine girin" derler !!!! #%@*&○♤□☆¿SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahi bizim bir göçmen politikamiz yok mu?
Bu kadar çeşitli mülteci bizim boyumuzu asmiyor mu?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD’nin Washington bölgesinde 18 yeni coronavirüs vakası açıklandı. 6 kişinin virüsten öldüğü duyuruldu.
Milli Savunma Bakanlığı: Rejim unsurlarının topçu ateşinde 1 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz yaralandı
Dolar/TL < 6.16
Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karada Değişiklik Yapılmasına Dair Karar' Resmi Gazete'de yayımlandı.
Söz konusu Cumhurbaşkanı kararına göre bundan böyle yolcular en fazla 5 kilogram ağırlığında standart işlenmemiş altını beraberinde Maliye Bakanlığı'nın belirlediği esaslar dahilinde yurda getirebilecek.
ZPT araçların lastikleri dağılmış.Dağılmayan lastik yapamamışmıyız.
Chp li vekile sallamış akp nin Yavuz vekili
hani birşeyler olmasada kesin bir şeyler olmuş gibi laflar eden vekilimiz.
Kendilerine katılmayan herkesi hain diyerek etiketliyerek ülkemi ikiye bölüp dış mıhrakların istediği duruma getiriyorlar.