Sayfa 935/1001 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı: Son 14 gün içinde yurtdışında bulunanlar kalabalık içine çıkmasın/ Hürriyet
    Yurt dışında mı çıkmasın?.. Yurda dönmüşse sokağa mı çıkmasın?..
    Roman gibisiniz...
    Bölüm bölüm...sayfa sayfa...oku oku bitmez..

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    IHA'lari çok derin incelersek % 40 yerli çıkmaz kamera, servo sistemleri, motor, verici sistemleri, tüm elektronik aksam saymakla bitmez.

Efendim vericileri atıyorum Aselsan yapıyor, yahu içindeki entegre devre, transistör, kondansatör, direnç hepsi gavur malı.
    Reha ben niye sana itibar puanı veremiyorum?... Ben de mi bir yanlışlık var? sistemde mi?...

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bakanlık bir kaç gün içinde ülkemizde #coronavirus görülebileceğini;
    Özellikle son 14 gün içinde şu 5 ülkede (İran, Irak, Güney Kore, Çin,İtalya) bulunanların sağlık kuruluşlarına müracaat etmeleri halinde raporlu sayılabileceklerini ve bu dönemi evlerinde geçirmelerini belirtti
    Her geçen anda sosyal medyada yazılanları takip edebiliyorsunuz da son 14 günde sınır kapılarından, hava limanlarından, deniz limanlarından çıkıp da giren vatandaşları niye takip edemiyorsunuz?..
    Son düzenleme : mterkan; 03-03-2020 saat: 01:25.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    933
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Her geçen anda sosyal medyada yazılanları takip edebiliyorsunuz da son 14 günde sınır kapılarından, hava limanlarından, deniz limanlarından çıkıp da giren vatandaşları niye takip edemiyorsunuz?..
    Panik yok MTerkan. Reha GAYA aşıyı bulmuş ve dozaj miktarını Irakı başlığında vermiş. Ben faydalandım memnunum.
    Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !

Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Reha ben niye sana itibar puanı veremiyorum?... Ben de mi bir yanlışlık var? sistemde mi?...
    Itibar puanına ihtiyacım yok efendim, yine de teşekkür ederim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by paRs Yazıyı Oku
    Panik yok MTerkan. Reha GAYA aşıyı bulmuş ve dozaj miktarını Irakı başlığında vermiş. Ben faydalandım memnunum.
    Dozaj ne, onu bir tek dolar topiginde yazdım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karada Değişiklik Yapılmasına Dair Karar' Resmi Gazete'de yayımlandı.

Söz konusu Cumhurbaşkanı kararına göre bundan böyle yolcular en fazla 5 kilogram ağırlığında standart işlenmemiş altını beraberinde Maliye Bakanlığı'nın belirlediği esaslar dahilinde yurda getirebilecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

ZPT araçların lastikleri dağılmış.Dağılmayan lastik yapamamışmıyız.

Chp li vekile sallamış akp nin Yavuz vekili

hani birşeyler olmasada kesin bir şeyler olmuş gibi laflar eden vekilimiz.

Kendilerine katılmayan herkesi hain diyerek etiketliyerek ülkemi ikiye bölüp dış mıhrakların istediği duruma getiriyorlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 935/1001 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •