Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Togg'un gemlik'teki yerli oto tanýtým toplantýsý ertelendi-aa
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sabah - Öðlen - Þimdi
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Ýran'ýn Kum þehri yerel bir din adamý coronavirüs için
"Yatmadan önce menekþe yaðýnda biraz pamuk ýslatýn ve anüsünüze uygulayýn demiþ
https://www.alaraby.co.uk/english/am...mpression=true
Saðlýk bakaný koca:bilgi paylaþýmý dün gece olduðu gibi tereddütsüz sürecek
11.3.2020 17:18:39 saðlýk bakaný koca:maske fiyatlarý bakanlýðýn ön iznine tabi olacak-habertürk
11.3.2020 17:17:40 saðlýk bakaný koca:avrupadaki durumdan dolayý karþýlaþtýðýmýz risk ciddidir-ntv
11.3.2020 17:17:28 saðlýk bakaný koca: Bilim kurulu toplantýmýzda aldýðýmýz kararlarýn sürecin yönetimine katkýsý biliniyor, süreci bilimsel verilerle yönettik
11.3.2020 17:15:02 saðlýk bakaný koca:bilgi paylaþýmý dün gece olduðu gibi tereddütsüz sürecek
hadi bakalým...umarým erken konuþmamýþþsýndýr
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Macarsitan hükümeti, koronavirs nedeniyle ulusal kriz ilan etti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri