Hattı müdafaa yoktur. Sathı müdafaa vardır. Satıh bütün vatandır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
15 ildeki sokağa çıkma yasağı bu haftasonu da uygulanacak. Bu muhtemelen son yasak olacak. / Habertürk
Luppo ve cola son kez!:he:
Para galip geldi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım vatandaşlar duyarlı davranmaya devam eder, eşşeoğlu eşekler dışında tabiki.
Geçen hafta ile aynı vakalar devam ederken büyük illerdeki seyahat kısıtlamasının kaldırılması bana göre yanlıştır ..
tepki çekmeyeceksem
bence doğru zamanda açılıyoruz.
Haftasonu sokağa çıkma yasağı var mı?
A) Sokağa çıkmak serbest.
B) 81 ilde yasak
C) 15 İlde yasak
D) Hiçbiri
Ben C 15 İlde yasak diyorum.
Çok yanlış kararlar.Sonuçları tatsız olacak.Neyse yapacak bir şey yok hükümet daha fazla dayanamazdı sanırım,açlık sağlık ikileminde kaldı millet,umarım sonuç iki konuda da çuvallamak olmaz.Forumdaşlara tavsiyem sizler normalleşme işini abartmayın.
Normalleşme 1 haziranda baslayacak 31 mayıs gecesine kadar anormal yasama devam gece 23.59.59 a kadar riskteyiz. 24.00 dan itibaren hayat normale donecek virüs kulkedisinin arabası gibi kabağa dönecek
Cok iyi oldu .
Çookkk.
Super karar.
Hic bi sey olmaz.
Hiç bir vürüs bizim seyimizden şey degildir..
Şak diye actik her seyi..
Şaşırdı vürüs
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri Burak Güntekin'in sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması, bu hafta sonu da, 15 ili kapsayacak şekilde devam edecektir." dedi. / Haber Global
10-15 Haziran gibi ne olacağımız belli olur, benim tedbirler aklım yatıncaya kadar sürecek nokta.
1 haziranda hersey serbest ama 1-2 gün önce sokağa çıkma yasağını uygula :notr: :notr:
Virüsün ebesini belleycegiz 2. İhtimal virüs bizim ebemizi belleyecek 15 haziran sonrası veriler herşeyi ortaya koyacak
15 gün sonra sağlık bakanı tvlere çıkar,arkadaşlar virüs bizim sandığımızdan daha akıllı çıktı,hiç insaf vermedi şu bu.Olacağı bu,aptallığın tanımı neydi:)))))))))
Bu sokağa çıkma işini sevmedim.
Bana yaramayacak gibi duruyor. :he:
http://myimages.tk/uploads/2020/5/28...49d671006d.jpg
Virus ben buyum dedi hemen hemen her şeyi belli.Bizim halk da ben buyum diyor o konuda da sıkıntı yok.Önlemler de ne kadar etkili olduklarını gösterdi.Şimdi bu üç bilinenli denklemi çözüyor bizimkiler,sonuçları yakında worldometer de görürüz.
diyelim ki vaka sayisi 200e düşünce acildi insanlar dikkat etmezse 200 un tekrar bin olması bir kaç saatlik olay.
su an kontrol altına aldık eskisi gibi olmayacak hepimiz dikkat edeceğiz başka yolu yok.
maskeye tokalasmamaya mesafeye devam...
buyuksehirlerden yazlikcilarin vs gitmesi de buyuksehirlerden bir miktar yuk alir.
fakat cafede restoranda masalar arasi sosyal mesafe olacak mi kismini goremedim
Kronik hastalarla ilgili açıklama eksik kaldı
Yav bi büyük harf yaz,
Bi virgül koy nefes alalım.
Bi nokta koy cümlenin bittiğini anlayalım.
Bir de ya hep Türkçe karakterleri kullan ya da yarısını oradan yarısını buradan kullanma.
Lütfen.
Okuma,zorla oktan mı var? git kendin başlık aç orada ne yazarsan yaz:thumbdown:şaka gibi yahu atara bak...sanki zorla okutuyoruz paşama...:kahkah:
Al bak yabancı kuruluşların 2020 yılı dolar - tl tahminleri;
https://www.paraanaliz.com/2020/dovi...minleri-47521/
Kontrol altına aldık öyle mi.Tespit edilen her vakaya karşı toplumda bazı çalışmalarda 10 bazı çalışmalarda 12 vaka var deniyor.Bugün 1100 vaka tespit edildi diyelim bu aslında 11 000 yeni vaka demek.Bu vakalar aramızda dolaşıyor .Tespit edilen her 100 vakada ortalama 2.8 vakada ölüm oluyor.Bugünkü 1100 vakanın 30 u 15 gün sonra ölecek.Yahu bir depremde ocak ayında 38 vatandaşımız vefat edince milli yas ilan edecektik şu ara nerdeyse her gün o . kadar insanımız ölüyor.Bu mu normalleşme
https://i.hizliresim.com/5Nm9Xv.jpg
Elimizdeki tablo bu, bizden evvel salgın başlamış ülkeler hala daha yeni vaka ve vefat açıklıyorlar.
Restoranda sosyal mesafe olacak mı falan diye yazılınca beni bir gülme alıyor.Bizim halk,bizim restoranlar,bizim garsonlar önlem falan ha hey allahım allah cümlemize kolaylık versin.
Atladığınız konu şu ortalama 2 haftada tespit edilen bir hastalıkta. 200 vakadan 300 çıkınca tespit ettiğiniz vaka sayısı ile 1000 den 1500 çıktığınızda vaka sayısı farklı olacak. Bir daha dükkanları kapatırsanız ortada esnaf kalır mı sizce ?
Antikor testi yapılmadan bu karar verilmemeliydi. Test yapıldıysada açıklanmalıydı.
Bilim kurulunuda bu kararlarından dolayı tebrik ediyorum.
Umarım onlar haklı çıkar biz utanırız. İnanın utanırsam çok mutlu olurum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn egeli olmaz aklın yolu bir,bunlar yanlış kararlar.Yahu bu dolar kuru mu, merkez bankasından pompala dolarları devlet bankalarına ,suni olarak baskıla.Bu salgın,kendi kuralları var,bir ay sonra çok tatsız şeyler yazacağız.En çok yanılmayı istediğim şeylerden biri ama borsada bu ihtimale para konabilse çok ama çok para kazanırdım.Gerçi o paranın hayrı olmaz ya neyse.