Sayfa 935/1000 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Kontrol altına aldık öyle mi.Tespit edilen her vakaya karşı toplumda bazı çalışmalarda 10 bazı çalışmalarda 12 vaka var deniyor.Bugün 1100 vaka tespit edildi diyelim bu aslında 11 000 yeni vaka demek.Bu vakalar aramızda dolaşıyor .Tespit edilen her 100 vakada ortalama 2.8 vakada ölüm oluyor.Bugünkü 1100 vakanın 30 u 15 gün sonra ölecek.Yahu bir depremde ocak ayında 38 vatandaşımız vefat edince milli yas ilan edecektik şu ara nerdeyse her gün o . kadar insanımız ölüyor.Bu mu normalleşme

Elimizdeki tablo bu, bizden evvel salgın başlamış ülkeler hala daha yeni vaka ve vefat açıklıyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Restoranda sosyal mesafe olacak mı falan diye yazılınca beni bir gülme alıyor.Bizim halk,bizim restoranlar,bizim garsonlar önlem falan ha hey allahım allah cümlemize kolaylık versin.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    diyelim ki vaka sayisi 200e düşünce acildi insanlar dikkat etmezse 200 un tekrar bin olması bir kaç saatlik olay.
    su an kontrol altına aldık eskisi gibi olmayacak hepimiz dikkat edeceğiz başka yolu yok.
    maskeye tokalasmamaya mesafeye devam...
    buyuksehirlerden yazlikcilarin vs gitmesi de buyuksehirlerden bir miktar yuk alir.
    fakat cafede restoranda masalar arasi sosyal mesafe olacak mi kismini goremedim
    Atladığınız konu şu ortalama 2 haftada tespit edilen bir hastalıkta. 200 vakadan 300 çıkınca tespit ettiğiniz vaka sayısı ile 1000 den 1500 çıktığınızda vaka sayısı farklı olacak. Bir daha dükkanları kapatırsanız ortada esnaf kalır mı sizce ?
    Antikor testi yapılmadan bu karar verilmemeliydi. Test yapıldıysada açıklanmalıydı.
    Bilim kurulunuda bu kararlarından dolayı tebrik ediyorum.
    Umarım onlar haklı çıkar biz utanırız. İnanın utanırsam çok mutlu olurum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Okuma,zorla oktan mı var? git kendin başlık aç orada ne yazarsan yazşaka gibi yahu atara bak...sanki zorla okutuyoruz paşama...

Al bak yabancı kuruluşların 2020 yılı dolar - tl tahminleri;

https://www.paraanaliz.com/2020/dovi...minleri-47521/
    Suçunu bastırmaya çalışma şimdi.

Adam doğru demiş, topiğin kadrolu analisti luppo almaya gitmiş, grafikçisi beleş maske peşinde.

Habercisi tv başında uyuyakalmış.

Yok öyle bedavadan maaş almak, yazacaksınız arkadaş.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Suçunu bastırmaya çalışma şimdi.

Adam doğru demiş, topiğin kadrolu analisti luppo almaya gitmiş, grafikçisi beleş maske peşinde.

Habercisi tv başında uyuyakalmış.

Yok öyle bedavadan maaş almak, yazacaksınız arkadaş.
    Bimde 50 maske 50 lira .
    Artık evdeki unlarla ne yapacağız onları konuşalım.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Atladığınız konu şu ortalama 2 haftada tespit edilen bir hastalıkta. 200 vakadan 300 çıkınca tespit ettiğiniz vaka sayısı ile 1000 den 1500 çıktığınızda vaka sayısı farklı olacak. Bir daha dükkanları kapatırsanız ortada esnaf kalır mı sizce ?
    Antikor testi yapılmadan bu karar verilmemeliydi. Test yapıldıysada açıklanmalıydı.
    Bilim kurulunuda bu kararlarından dolayı tebrik ediyorum.
    Umarım onlar haklı çıkar biz utanırız. İnanın utanırsam çok mutlu olurum.

Sn egeli olmaz aklın yolu bir,bunlar yanlış kararlar.Yahu bu dolar kuru mu, merkez bankasından pompala dolarları devlet bankalarına ,suni olarak baskıla.Bu salgın,kendi kuralları var,bir ay sonra çok tatsız şeyler yazacağız.En çok yanılmayı istediğim şeylerden biri ama borsada bu ihtimale para konabilse çok ama çok para kazanırdım.Gerçi o paranın hayrı olmaz ya neyse.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bimde 50 maske 50 lira .
    Artık evdeki unlarla ne yapacağız onları konuşalım.

Valla çok doğru bu dediğiniz, ne olur olmaz diye bir 10 kilo un ben de almıştım.

Evde ekmek yapanlar, en fazla 20 gün de bitirir de, biz ne yapacağız?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 935/1000 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •