O zaman don gömlek-agresif-gırtlak short...ev ,araba teminat....var mı ötesi:)
eskiden böyle denilirdi.:oleyo:
Printable View
Akşama olmazsa 3 5 güne olmadı haftaya kadar dişini sık dayı,gormuyonmu mal kaldı kucaklarinda,ky uyanık.
Temettü desen var bedelsiz var seNs içi bilanco var tatlıda var yersen ama sakjn yeme..
Batiyada bi cesaret geldi bademler gibi,düne kadar gık diyemiyorlardi şimdi m29 ucak veriyiler.
AdM balistik atti be yWw cephane patladı dediler....
Sunuda diim içimde kalmasın,istediğinde halikopter ucak kaldiriyon hasta vatandaş icin yad Filistin için gemi gonderiyon taa bilmem nereye,ukrnyadKj svast kalan öğrencilere özellikle yaw talebe niye çıkartmada geç kaliyon
Sen on gorucen,sen duyacaksın sen bileceksin sen mesaj atacaksın telefonlarına,zorlada olsa birakmaciksin orda
Kac gün olmuş ne olursa olsun benim insanım vatandaşım,çokta üzgünüm orda kalan insanlarımız için,inşallah hiç birinin sağlığa canına zeval gelmesin,dua etmekten elden bisi gelmiyor..
bu endeks neden artı da gene
Darısı tüm hisselerin başına
THY %3 aşağı verdi.
Endeks yanıltıyor bugün
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abartılı açılışlar.. tuzak oluyor
ne güzel yükseliyorduk düz taban ve ekürisi gelip övdüler övdüler borsayı sonuç 4,000 puan çaktılar...
11.55 de %2.40 yukardayken yine küreye bakıp TA cılara sallayanlara uyarıda bulunduk.
ne oldu kayboldunuz yine:)
Ta cılara bok atanlar sizi o grafların içine sokar sokar çıkarırım uğraşmayın TA cılarla inamıyorsanız eyvallah ama laf cambazlığı yaparsanız daha öncede söyledim grafla döverim sizi:kahkah:
ha şuanki dayak ara dayağı unutmayın küreciler.
kolay gelsin gönlü güzel topik sakinlerine.
Alım için mc saati bekleyenlerden, şimdi de satım için bekleyenlere geldi sıra. 2130 altında dikkatli olmak lazım.
TA cılar..Bırakın 5 dk lık grafikleri de ..
Madem TA yanılmıyor şöööyyyyleee..
2022
2800 3000 xu100 iddiam için benle iddiaya girin..
TA dediğin böyle olur..
Yön belirtir..
Şuranın altı olmazsa burası
Yok olursa az ötesi diye ANALİZ olmaz..
Bu analiz kimseye bi halt kazandırmaz yazana ego kastırmakdan başka..
5dk lık analizinizi haftalık olarak da çalıştırında bakalım ne görüyorsunuz..
ama oranın altı üstü şurada 1 gün geçirmek şartı ile yanyan deel..
kütür kütür beklenti rakam..
adamlar 64 km konvoy yapmış kafa kesmeye gidiyorlar sanki..64 km nedir yahu..bizim borsa da şov yapmaya devam etsin..
Nato: Ukrayna'ya uçak ya da asker gönderilmeyecek...
Aferim aslanlar hazir hızınızı almışken ruslara yardim edin de hemencik bitirsinler zavallıların işini...
Bu kurumlar varken 3. Dünya savasi kaçınılmaz...
Kafanın basmadığı şeylere zorlama kendini sonra gülünç konuma düşüyorsun , TA yanılmıyor diye ağzımızdan birşey çıktımıda burada algı yapıyorsun , bak yanlış yapıyorsun algı işini bırak , seni akçay ekstra ile dövüyor adama bok attığından beri madem bu kadar iyisin koysana şuraya ekstralarını papağan gibi sabah akşam aynı şeyleri yazıyorsun.
Sende utanma yok 2400 borsa aşağı saldığında benimle özl den yazıştığında demedinmi senin uyarın ipten aldı beni diye onlar klasörde demedim de koyayım buraya yazdıklarını , ama dürüst değilsin işin gücün forumlarda okuyup okuyup kendi analizinmiş gibi burada hikaye anlatmak , insanlar emek veriyor TA çiziyor veya yorumluyor saygı duyacaksın ama sallarsan sanada sallayan çıkar yakında anlarsın.Benim 5 dk analiz yaptığımı nerden biliyorsun kafana göre yorumluyorsun bu yüzden gundi işine bak milletle burada dalaşmayı bırak varsa düşüncen paylaş ama bunu başkalarına sallayarak yapma .
Endekis düşsede kazanıyor çıksada kazanıyor sa
Bu işte bir terslik yok mu
Gundwane abi haklı
Burda bazı troller algı kasıyor
Bu eregli jesse livermore'un smelter'ini andırıyor.
Adamlar orada da faizler yükselmeden ve likidite krizi çıkmadan önce hisseyi fişekleyip devasa bir temettü açıklıyor. Ve mali güzelce yıkıyorlar. Jesse livermore shortlamak icin tatili yarıda kesip dönüyor. Smelter'i shortlayarak inanılmaz bir servet kazanıyor.
Yüksek temettü ödemek şu ortamda ne kadar mantıklı?
fedin martta faiz artırma olayı suya düşmüş sanırım:halay:...keza ecb de bu yıl artırma herhalde abisinin yolundan gider
Bu söylediğin analizi kim yapıyorsa git ona zırla insanları çoğullaştırma.
Ben badem spor sistemini yönetmiyorum , yönetmediğim oyun için KASA olmam gundi,
ben para yönetiyorum yönettiğim para lak lak la kazanıcak para değil bu yüzden kısa ve orta vade analiz yapmaya çalışırım ,
şuanda jeopolitik hikayeden dolayı önümü görmüyorum , bu yüzden piyasada elimden geldiğince treda ediyorum , sana şuuuuuuuuuuuuuu olur diyebilmem için hikaye ve trend gerekli şuanda bende yok , bu yüzden 1,5 ay önce burada bilanço dönemi testere piyasası dedik.
Burası vob topiği...5 daklık sistem bile bazen geç kalır.
100 kontrata oynasanız 5 dakikada 60 puan giderse size -60.000 zarar yazar.Bu başıma geldi...Hele saatlik dersen kafana balyoz yersin...
Tekniği anlamayanlarla teknik konuşmamak lazım.Hele temettücülerle asla...
Teknik analiz bir olasılıktır.%51
Her zaman çift yönlüdür...Daima B PLANI VARDIR.
OBO, eğer boyun çiz. kırarsa hedef beklenir...ama herif aşağı kırıp,kapanış yapıp tekrar yukarı kırrasa OBO iptal olur.ve stopplosss lazımdır.
borsalar uzun vadede daima longtur (tl olarak)...enflasyon,büyüyen şirketler ve shorta karşı devletlerin önlem alması...
bırak 3.000 i...borsa 5.000 bile olacaktır...bunu bilmek için yatırmımcı olmaya gerek yok...mesele: dibi yakalayıp almak ve 5.000 oluncaya kadar olacak olan derin dalgalardan para kazanmaktır..yeri gelince olacak olan %20 lik düşüşlerde short açmaktır.
Şuanda TA mı işliyor belli tahtalar haricinde hayır ,
piyasa tamamen haber kaynaklı hareket ediyor,
oynaklık fazla bakmışın %3 yukarı bakmşın %3 aşağı ,
bunun analizi yok bu sistemin analizi badem spor.
kolay gelsin.
Dün yoncanın içinden geçen unlü sabah sabah 3 milyon lotla girdi ,
Tacir ve YF makinalarını hareketlendirip yukarı ivme yapıp aldığını satıp -2.5 milyonda ,
bunun analizimi var ama 3 tane seneryo ve simülasyon çıkar .:)
herkese kolay gelsin.
Biraz teknik biraz temel, ilginç bir analiz. Ytd.
https://twitter.com/optstrategist/st...k14zv0mFQ&s=19
cok degil bundan 2 ay once birisi sunu yazmisti
"portfoyum 1 milyon tl ye ulastigi zaman viopu birakacagim"
ulasmaya calistigin portfoy miktarinin kat ve kat fazlasini adamlar bir yerini kasiyarak her sene duzenli aliyor yatirimlarinida $ bazli koruyor
ne ekstresi ne hesabı matriksi bile yoktur bu boş beleşin...
o rezil olmaktan utanmıyorsa bende rezil etmekten bıkmam...
sen erkek değilsin diyorum...çıkarıp gösteremiyor...
sabah geldi o ve ekürisi paragöz düz taban övdüler övdüler...
5000 puan çaktılar ne olıcak şimdi...
artist artist konusyordun...
Tombul kuş gene yaptı yapacağını. %6 çaktı tepeden. Gerçi alan ya da long olan yoktur heralde bu ortamda.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazarken de devre kesti
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen de yazmıştım THY'de uzun bir süredir mal dağıtımı var...
açılış boşluğu kapatsa iyi olur..inmişken