Sayfa 931/1001 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    rusyadan para çıkamıyor zaten de çıksa da en son gireceği yer biz oluruz
    O zaman don gömlek-agresif-gırtlak short...ev ,araba teminat....var mı ötesi

eskiden böyle denilirdi.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Halkbankı devreye soktu derken, hisse son 10 yılın dibinde, hiç mi deptürmesin
    kastım endeks salarken devreye soktu.. garan %7 yaparken gıkı çıkmadıda

3.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    https://www.google.com.tr/amp/s/www....fk6y9qR5Q9ZHCQ

Söz konusu görüşmeye Kanada Başbakanı Justin Trudeau, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB Konseyi Başkanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İtalya Başbakanı Mario Draghi, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson katıldı.

Benzer görüşme 19 şubatta yapılmış.

https://www.google.com.tr/amp/s/www....n-leaders.html

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çok önyargılı bakmazsak,
    Trol damgası da yemeyeceksem;
    Silah ve para verebilecek olanlarla o silahları sınırından
    Ukrayna ya ulaştıracak olanlar toplanmış.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çoğu yer açıkta kaldı Ayasofya abi, artık bu saatten sonra zevk almaya bakcaz.

bizonun buynuzuna krem sürsek faydası olur mu
    Akşama olmazsa 3 5 güne olmadı haftaya kadar dişini sık dayı,gormuyonmu mal kaldı kucaklarinda,ky uyanık.
    Temettü desen var bedelsiz var seNs içi bilanco var tatlıda var yersen ama sakjn yeme..

Batiyada bi cesaret geldi bademler gibi,düne kadar gık diyemiyorlardi şimdi m29 ucak veriyiler.
    AdM balistik atti be yWw cephane patladı dediler....

Sunuda diim içimde kalmasın,istediğinde halikopter ucak kaldiriyon hasta vatandaş icin yad Filistin için gemi gonderiyon taa bilmem nereye,ukrnyadKj svast kalan öğrencilere özellikle yaw talebe niye çıkartmada geç kaliyon
    Sen on gorucen,sen duyacaksın sen bileceksin sen mesaj atacaksın telefonlarına,zorlada olsa birakmaciksin orda
    Kac gün olmuş ne olursa olsun benim insanım vatandaşım,çokta üzgünüm orda kalan insanlarımız için,inşallah hiç birinin sağlığa canına zeval gelmesin,dua etmekten elden bisi gelmiyor..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    borsada spot işlem yapıp onu da çok nadir yapan alıp bekleyenler için borsanın bir yılda şu kadar artması veya dolar bazında bu kadar artması çok önemli olabilir.

ama viopta önemli olan sermayei ne kadar hızlı döndürüyoruz, kaldıraç var mı gibi konular.. elbette neticede para kazanıyorsak ve bunu dolara çevirdiğimizde hatırı sayılır (sermayeye göre) bir rakam oluyorsa önemli olan bu.. neticede burası viop topiği. kaldıraç var. öyle ya da böyle kullanıyoruz bu kaldıraçı , kimisi 2-3 kimisi maks..ve aynı parayı sürekli hızlı biçimde döndürüyoruz..

bu nedenle borsa kaç olursa olsun yıldan yıla değişim olarak.. arada kaç defa bize %5-*10 luk hareketler sağlıyor o önemli..

bu açıdan bakıldığında bizim borsaya söylenecek çok laf yok..oldukça volatil.. oyunda hile olmasın yeter..
    % 100 katıldığım bir yazı.
    görmeyen varsa diye öne alalım.

6. bu endeks neden artı da gene
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by meyus Yazıyı Oku
    kastım endeks salarken devreye soktu.. garan %7 yaparken gıkı çıkmadıda
    Haaa tamam üüüleyse, o bankanın huyu üüüle
    Endekis düşerken herkesden önce düşüyor endekis çıkarken de çıkmıyor. Ve büüülelikle her yıl tl bazlı grafikisi yeni dip yapıyor
    Hamdım Piştim Yandım

8. Darısı tüm hisselerin başına
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 931/1001 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •