Sasa nın rezilliğine bakın endeksi nasıl hoplatıyor......
Printable View
Sasa nın rezilliğine bakın endeksi nasıl hoplatıyor......
Saatlik sistemi satış veren arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim..
Biraz satış gelince saatlikler satar
Önce 5 likler
sonra 15
sonra günlükler
satar alır bişeyler yapar
ama bana öyle sistem lazım değil işte
bana öyle bi sistem lazım ki, fatih hocam gibi, dicek ki
TOPUN OLDUĞU YER BİZİM İÇİN POZSYON
OFSAYT TAKTİĞİ YOK
PÖTİ DİRSEK ATAR TÜKÜRÜR
Bunu yapacak sistem lazım bana. Böyle sistemleri düşünen hayal eden kodlayan çok çok çok az...
Endeksin bugünkü hali son 1-2 aydır yaygın olan virüs gibi.
Tam ateş düştü diyorsun, bir daha çıkıyor. Öksürük biter gibi oluyor, yine başlıyor.
Tam iyileştim, kalkayım diyorsun, yine deviriyor...
Saatlik henüz yükseliş yönünde devam ben sana beş dakikalık PERYOT resmi atam
https://i.hizliresim.com/2udl7rb.png
ekgyo :) ya bak ..
50 alti tkfen almayanlar da n bileyim ayrıca enkai buralar dutluk
Hipodromda suyun içinde 50 tale için yarışan türkcel ile ereğli fiyatı eşitlenmesine bi burun fark kaldı, bu arada ereğli akşam pazarı yapıyor, yetişen alıyor olmalı
darısı endekise olsun, şortcular da kazansın
İş Yatırım kredi faizlerini artırmış..
neyse .. iyi akşamlar herkese .. poz yok .. fırsat bitmez ..
bankalarda en az düşen vakbn.. niye ??
çünkü ben vakbn tahtasında short yaptım, böyle de sherefless bu tahtacı
Altın s 11.70 gördü
11.68 kapattı artı 3.18 🤗🤗🤗
Kemal dayı dün sesleniyordu neredesin Kemal
SPOT kapanış, piyasa mallanmış görünüyor, Garanti Yatırım aldığı malı yarısına yakınını gene yedirmiş,
https://i.hizliresim.com/lqgjqi8.PNG
Emeği geçenlere teşekkürler
Güzel bir gündü
İyi akşamlar
Berduş yabancılar yeni ayıldı sanırım..
Bir kaç gün atlatılırsa
Otoban boşalır..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün bugün yan kağıtlarda xleş tahtalarında resmen kan gövdeyi götürdü, gelene geçene verdiler
yalnız endeks dün +3 yaptı, bugün numunelik bi eksi, çünkü sise, thy, tcell, asels gibi endeks ağırlığı en yüksek tahtaları sürdüler, bankalar dahil kalana bastılar.. endeks düşmüyo ki, satmayayım tutayım bari" algısı yarattılar ..
sonu hiç iyi gözükmüyo bu tablonun, demedi demeyin
Şu ereğli bi taban olsa da komple rahatlasak alüminyum. Kim yazmıştı alanı da satanı da pişman eder diye. Aldim pişmanım satıp pişman olmak istemiyorum :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün gerçekleşen açığa satış işlemlerinde artışlar olmuş,7 hisse 1 mlyr tl nın üzerinde, 2 hisse de 2 mlyr tl civarı hacim yapmış, gene açığa satış işlemleri toplam hisse hacminin %20-25 lerine ulaşmış, EREGL de bu oran %21 EKGYO da %23 olarak gerçekleşmiş, bu pozisyonların alımla kapandığını düşünürsek açık kaynaklı işlem hacmi toplamın %45 oranına ulaşıyor, trader al-sat kadar sat-al ı da fazlasıyla kullanıyor!
https://i.hizliresim.com/mc5bv94.PNG
3 aracı kurumdan işlem yapıyorum.
1 )A aracı kurumdan açığa satış yapsam ,ertesi günde B aracı kurumundan A aracı kurumuna virman yapsam misal , bu tabloda açığa satış yapmış olarak yerimi alıyormuyum ?
2 ) A Kurumundan açığa satış yaptım ve A aracı kurumundan vobda aynı miktarda long yaptım misal.bu tabloda açığa satış yapmış olarak yerimi alıyor muyum ?
Bu tablolar tam olarak nasıl hazırlanıyor bilginiz var mı sn Bercimcans dostum ?
@pisyedili :)
bu işlemler bugün gerçekleşen açığa satış işlemleri, muhtemelen tamamına yakını kapanmış pek azı da yarına taşınmıştır, 1) de: açığa satış yapıp pozisyonu kapatmayıp taşımışsınız, başka kurumdaki malınızla kapatmışsınız, burada görülür, ödünç pay piyasasında görünür, ertesi gün görünmez, 2) de ise : bu tabloda görünür, ama pay vadelide hadge yapmışsınız, pozisyon nötr oldu, ne anlamı kaldı ki açık yapmanın :)
Öncelikle vermiş olduğunuz ayrıntılı cevap için çok teşekkür ederim.
Bazen adet olarak çok işlem yapıyorum.Sonra seans kapanınca birde bakıyorum elimde acaip istemediğim kadar x hissesi doluşmuş.
Zararına karına bakmadan vobda mümkünse kapatıyorum.misal bugün gereksiz yere bir senetde boyumu aşan alımım oldu.seans sonu verebildim.veremeseydim viopda verirdim.
viopda kontratı olmayan senet oldumu da endex30 veriyorum (korkudan zarara kara bakmaksızın ).
not:itibar puanı kotamı doldurmuşum ,itibar puanı veremedim cevabınıza .
Akşam seansı da daş atmadan kolu yormadan nasibi aldık
Bugün yeter gayri 🤗
https://i.hizliresim.com/7n31ufj.jpeg
@pisyedili, itibar puanı bende veremedim, her seferinde aynı uyarı, diğer başkalarına da itibar puanı vermeliymişim!
terste kalmamanı ve düşüşe yakalanıp da boyunu aşan alım yapmamanı dilerim, gün sonunda pozisyonları her seferinde karlı kapatacak bu günler sona erecek, her gün para dağıtmayacakları günler de gelecektir elbet!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşeceğini söyledi...............
Bu gidişle başkan Erdoğan Nobel barış ödülünü alır...
suriye basını, ikili görüşmelerde türk ordusunun suriyeden çekilmeyi kabul ettiğini yazdı
hafta sonu biri atıp tutuyordu girdiğimiz yerden çıkmayız diye, adamlar öğrenmişler ki
türklerin en bariz özelliği kendilerini iyi tanımamaları ve fazla ciddiye almaları, hele bu yönetimle..
Çekilmeyi kabul etmek yazmak nazik ifadedir. İki toplum halkı merak içinde kalmaz.
Doğrusu süre uzatılmadı dır.
Çünkü o ülke ile savaş hali yok.
Doğal gaz %-10
Neyin fiyatlaması?
Putin kaybederse, bizde kaybederiz..
Putin'in Avrupayı yukarıdan aşağı fethetmesini bekliyor, Reis..
Hayal büyük.. [emoji846]
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.