Sayfa 934/1011 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Şu ereğli bi taban olsa da komple rahatlasak alüminyum. Kim yazmıştı alanı da satanı da pişman eder diye. Aldim pişmanım satıp pişman olmak istemiyorum

Viop XLVI

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : KNUCK; 03-01-2023 saat: 20:59.
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

Bugün gerçekleşen açığa satış işlemlerinde artışlar olmuş,7 hisse 1 mlyr tl nın üzerinde, 2 hisse de 2 mlyr tl civarı hacim yapmış, gene açığa satış işlemleri toplam hisse hacminin %20-25 lerine ulaşmış, EREGL de bu oran %21 EKGYO da %23 olarak gerçekleşmiş, bu pozisyonların alımla kapandığını düşünürsek açık kaynaklı işlem hacmi toplamın %45 oranına ulaşıyor, trader al-sat kadar sat-al ı da fazlasıyla kullanıyor!

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bugün gerçekleşen açığa satış işlemlerinde artışlar olmuş,7 hisse 1 mlyr tl nın üzerinde, 2 hisse de 2 mlyr tl civarı hacim yapmış, gene açığa satış işlemleri toplam hisse hacminin %20-25 lerine ulaşmış, EREGL de bu oran %21 EKGYO da %23 olarak gerçekleşmiş, bu pozisyonların alımla kapandığını düşünürsek bu açık kaynaklı işlem hacmi %45 leri buluyor,

3 aracı kurumdan işlem yapıyorum.

1 )A aracı kurumdan açığa satış yapsam ,ertesi günde B aracı kurumundan A aracı kurumuna virman yapsam misal , bu tabloda açığa satış yapmış olarak yerimi alıyormuyum ?

2 ) A Kurumundan açığa satış yaptım ve A aracı kurumundan vobda aynı miktarda long yaptım misal.bu tabloda açığa satış yapmış olarak yerimi alıyor muyum ?

Bu tablolar tam olarak nasıl hazırlanıyor bilginiz var mı sn Bercimcans dostum ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

@pisyedili
    bu işlemler bugün gerçekleşen açığa satış işlemleri, muhtemelen tamamına yakını kapanmış pek azı da yarına taşınmıştır, 1) de: açığa satış yapıp pozisyonu kapatmayıp taşımışsınız, başka kurumdaki malınızla kapatmışsınız, burada görülür, ödünç pay piyasasında görünür, ertesi gün görünmez, 2) de ise : bu tabloda görünür, ama pay vadelide hadge yapmışsınız, pozisyon nötr oldu, ne anlamı kaldı ki açık yapmanın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @pisyedili
    bu işlemler bugün gerçekleşen açığa satış işlemleri, muhtemelen tamamına yakını kapanmış pek azı da yarına taşınmıştır, 1) de: açığa satış yapıp pozisyonu kapatmayıp taşımışsınız, başka kurumdaki malınızla kapatmışsınız, burada görülür, ödünç pay piyasasında görünür, ertesi gün görünmez, 2) de ise : bu tabloda görünür, ama pay vadelide hadge yapmışsınız, pozisyon nötr oldu, ne anlamı kaldı ki açık yapmanın
    Öncelikle vermiş olduğunuz ayrıntılı cevap için çok teşekkür ederim.

Bazen adet olarak çok işlem yapıyorum.Sonra seans kapanınca birde bakıyorum elimde acaip istemediğim kadar x hissesi doluşmuş.
    Zararına karına bakmadan vobda mümkünse kapatıyorum.misal bugün gereksiz yere bir senetde boyumu aşan alımım oldu.seans sonu verebildim.veremeseydim viopda verirdim.
    viopda kontratı olmayan senet oldumu da endex30 veriyorum (korkudan zarara kara bakmaksızın ).

not:itibar puanı kotamı doldurmuşum ,itibar puanı veremedim cevabınıza .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Akşam seansı da daş atmadan kolu yormadan nasibi aldık

Bugün yeter gayri 🤗

Sayfa 934/1011 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •