Belli ki hiç sosyal medyada dolaşan büyük ikramiyenin kime çıktığı konusuna hiç rastlamışsınız/araştırmamışsınız...Biraz araştırın bakın kim çıkıyor ve paranın akibeti ne oluyor sonra ? :he:
Printable View
Belli ki hiç sosyal medyada dolaşan büyük ikramiyenin kime çıktığı konusuna hiç rastlamışsınız/araştırmamışsınız...Biraz araştırın bakın kim çıkıyor ve paranın akibeti ne oluyor sonra ? :he:
Benzer durumda bir takim dolandiricilik olaylari surekli anlatildigi icin temkinli olmak gerekiyor diye dusunuyorum ama yurt disindan cep no.nuz araninca size de yaziyor diye biliyorum paket yoksa sanirim bir telefon beklemiyorsaniz dolandirici olmali ihtimali yuksek gibi.
Saygilarimla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bu senekini kastediyorum genel olarak sormuyorum :he:
Bunu mu diyorsunuz?
https://odatv.com/o-iddia-dogru-mu-12011941.html
Zenginin çenesi zugurdun malini yoruyor
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada yazanların çoğunluğu feleğin çemberinden geçmişler belli ki... Şahsen , gördüklerimi- yaşadıklarımı yazsam~ içerden çıkamam herhalde. Suçlu olduğumdan değil elbette ama bir söz vardır. Yapan kurtulur, söyleyen kurtulamaz diye. İddianı ispat etmezsen müfterisin diyorlar. Bazı şeyler ispat edilemiyor.
Huzurlu yaşamak için at gözlüğü takmak ve kafaya şapkadan başka bir şey takmamak gerek. Vatan, millet , sakarya, çanakkale derken atı alan beylerbeyini geçip gidiyor. Mevduat faizleri yükseldiğinde mevduatçı olurum, düşmeye başladığında döviz, arsa, altın ne bulursam alırım. Yatırım işini bilmem ve tavsiyelerde bulunamam. Kelin ilacı olsa kıçına sürer.
Burada ben dahil bir kisim forumdas en azindan eksi reel kazanca dusmemek icin ugrasiyor ama son donemdeki dalgalanmalar ve ekonomik duraganliktan gayrimenkul un uygun olup olmadigi kolayca anlasilmayacak gibi belki alacaginiz fiyat uzun bir sure ayni degerde kalabilir
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yurtdisindan turk bir numarayi aradinizda turk numaradan herhangi bir ucret kesilmez.
Turk numarasi ancak yurtdisini aradiginda ya da yurtdisinda turkiyeden arandiginda yuksek ucretler kesilir.
Tabi vodafone red falan varsa o baska.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'nin dış borcunu anlık hesaplayan bir sayaç olduğunu;
Biliyor muydunuz?
https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/turkey
2019 Yılında Türkiye Ekonomisi
https://www.youtube.com/watch?v=eKXqehzUtv8
Yilbasinda iki hafta yurtdisinda idim.
Vodafone red hattim var.
Her sey dahil pasaport gunluk 25 TL girmesin diye ucaga biner binmez telefonu ucak moduna aldim ve bir daha hic cikartmadim.
Havada ucretsiz wifi gordugum yerlerde wifiyi actim ve baglanip islerimi internetten hallettim.
Konusmalarimi whatsapp uzerinden yaptim.
Simdi siki durun.
Telefon ucak modunda bir gsm sinyali almiyor ama wifiye bagli ve bana Tr'den aramalar gelebiliyor!!
Ben de aramalari cevaplandirmadim tabii..
Bu nasil mumkundur?
Bunu aciklayabilecek birisi var midir?
Syg.
Eğer gelen arama whatsapp sesli araması değilse vodafone cihaza bir yazılım yüklemiş olabilir. Ya da yeni android sürümlerinde whatsapp sesli aramaları da genel sesli arama ile ortak bir ekranda çıkıyor olabilir.
Ama eğer böyle değilse (vodafone araya fishing atıyorsa) en temizi ne yazık ki sim kartı çıkartmak.
Ülkelere göre BES Varlık Dağılımı (%)
https://pbs.twimg.com/media/DwpBgf2W0AAkKFn.jpg:large
forumun başlığı banka mevduat faizleri ama faiz dışında herşey var. !!
evet 49 ülke var..amerikanın borcu 21 trilyon dolar....US ödemiyorum dese...:one::notr:
https://www.nationaldebtclocks.org/#countries
Sayın Dudu, "Vodafone Yanımda" uygulaması telefonunuza yüklü ise wifi üzerinden gelen aramalar hakkında bilgilendirme yapıyor olabilir. Uygulamanın ayarlarından "Yurtdışında Kullanım" seçeneğini kapatmak yeterli çözüm olacaktır.
evet bu benim de aklıma gelmişti. örnek olarak şöyle bir olay olsun:
- bir firma tahvil çıkarıp borçlanır.
- bir süre sonra piyasaya kendi işlerinin iyi gitmediği, borcunu ödeyemeyeceği söylentisini yayar.
- piyasadaki tahvillerin fiyatı düşünce kendi borcunu çok daha ucuza kapatır ve kâr eder.
olabilir mi? hukukun olduğu bir ülkede riskli ama, anladınız siz onu...
Dudu bey ilgili teknolojinin adı VoWi-Fi, türkiyede sadece turkcell ve vodafoneda var, telefon GPRS sinyali alamadığında wifi üzerinden operatör GPRS sunucularına bağlanır, yani -20. katta bile olsanız wifi varsa herkesi arayabilir ve herkesden çağrı alabilirsiniz,
yurtdışı thy uçuşlarda wifi üzerinden bu durumun fayda edebileceğinide şuanda sizin anlatımınızla yeni farkettim :)
Ayrıca bu durum sayesinde yurtdışına çıktığınızda telefonun GPRS profillerini silerek internet sms de kullanmam diyorsanız hiçbir ücret ödemeden yurtdışında wifiye bağlı kalarak insanlardan çağrı alabilir ve arayabilirsiniz.
VoWi-Fi teknolojisi için operatörler telefon üreticisinin yerel distribütörleriyle çeşitli API kodları paylaşmak zorundadır bu yüzden daha çok türkiyede yerel distribütörü olan ve çok tercih edilen apple ve samsung gibi markaların son 1-2 yıllık cihazlarında bu destek var.
Ama bu durumda da itibarına vereceği zarar edeceği kardan çok daha fazla bir maliyet yaratabilir. Ben konkordatolara dahi o yüzden hayret ediyorum. Eğer iflas sürecini kolaylaştırmak ve uzatmak için yapılıyorsa tamam. Ama ben işleri düzelteceğim konkordato bana imkan sağlayacak demek mantıklı değil. Es kaza kurtarsa dahi firmanın itibarı yerle bir olacağı için bu sürecin vereceği zarar çok tahrip edici olacaktır. Ticarette itibar aslında olmazsa olmazdır.
Ben hala o fiyatı oluşturan işlemlerin derinliksiz ve hacimsiz bir piyasada gerçekleştiğine inanıyorum.
mobil internet seçeneğini kapatmanıza gerek yok, farzı misal -5. kata indik ve aşşağa ethernet kablosunu sallandırıp router bağlamışlar yani telefon otomatik olarak wifiyede bağlandı fakat gprs sinyali yok, otomatik olarak VoWi-Fi protokollerine geçiyor ve sanki telefon çekiyormuş gibi çağrı alabiliyor ve arayabiliyorsunuz,
Yurtdışında gprs profillerini silmesi tavsiyem ise olası bir VoWi-Fi veya yerel operatör sinyalleri arasında bir geçiş sorunu veya çakışmadan ötürü olabilecek faturalandırmaların önüne geçmek, yani telefonun GPRS sinyalleri ile tamamen bağlantısını kopararak wifi üzerinden çalışan bir cihaza çevirmek.