Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Dikkat edin yurt disi kodu varsa basinda siz acinca faturaniz artar onlar aramis olsa dahi...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Merhaba, bu konuda eminmisiniz ?

Tc hatti ile yurt disinda iseniz arandikca bile siz yazar (eger yurtdisi paketi almamis iseniz)

Tc icinde olup her acana ucret yazsa buyuk vurgun soz konusu olur

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku

Tc hatti ile yurt disinda iseniz arandikca bile siz yazar (eger yurtdisi paketi almamis iseniz)

Benzer durumda bir takim dolandiricilik olaylari surekli anlatildigi icin temkinli olmak gerekiyor diye dusunuyorum ama yurt disindan cep no.nuz araninca size de yaziyor diye biliyorum paket yoksa sanirim bir telefon beklemiyorsaniz dolandirici olmali ihtimali yuksek gibi.

Saygilarimla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku

Yurtdisindan turk bir numarayi aradinizda turk numaradan herhangi bir ucret kesilmez.

Turk numarasi ancak yurtdisini aradiginda ya da yurtdisinda turkiyeden arandiginda yuksek ucretler kesilir.

Tabi vodafone red falan varsa o baska.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Yurtdisindan turk bir numarayi aradinizda turk numaradan herhangi bir ucret kesilmez.

Turk numarasi ancak yurtdisini aradiginda ya da yurtdisinda turkiyeden arandiginda yuksek ucretler kesilir.

Tabi vodafone red falan varsa o baska.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yilbasinda iki hafta yurtdisinda idim.
    Vodafone red hattim var.
    Her sey dahil pasaport gunluk 25 TL girmesin diye ucaga biner binmez telefonu ucak moduna aldim ve bir daha hic cikartmadim.
    Havada ucretsiz wifi gordugum yerlerde wifiyi actim ve baglanip islerimi internetten hallettim.
    Konusmalarimi whatsapp uzerinden yaptim.
    Simdi siki durun.
    Telefon ucak modunda bir gsm sinyali almiyor ama wifiye bagli ve bana Tr'den aramalar gelebiliyor!!
    Ben de aramalari cevaplandirmadim tabii..
    Bu nasil mumkundur?
    Bunu aciklayabilecek birisi var midir?

Syg.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Vodafone red hattim var.
    Her sey dahil pasaport gunluk 25 TL girmesin diye ucaga biner binmez telefonu ucak moduna aldim ve bir daha hic cikartmadim.
    Havada ucretsiz wifi gordugum yerlerde wifiyi actim ve baglanip islerimi internetten hallettim.
    Simdi siki durun.
    Telefon ucak modunda bir gsm sinyali almiyor ama wifiye bagli ve bana Tr'den aramalar gelebiliyor!!
    Bu nasil mumkundur?

Syg.
    Eğer gelen arama whatsapp sesli araması değilse vodafone cihaza bir yazılım yüklemiş olabilir. Ya da yeni android sürümlerinde whatsapp sesli aramaları da genel sesli arama ile ortak bir ekranda çıkıyor olabilir.

Ama eğer böyle değilse (vodafone araya fishing atıyorsa) en temizi ne yazık ki sim kartı çıkartmak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Vodafone red hattim var.
    Simdi siki durun.
    Bu nasil mumkundur?

Syg.
    Çok bilinmeyenli denklem!

Sayın Dudu, "Vodafone Yanımda" uygulaması telefonunuza yüklü ise wifi üzerinden gelen aramalar hakkında bilgilendirme yapıyor olabilir. Uygulamanın ayarlarından "Yurtdışında Kullanım" seçeneğini kapatmak yeterli çözüm olacaktır.

Vodafone red hattim var.
    Simdi siki durun.
    Bu nasil mumkundur?

Syg.
    Dudu bey ilgili teknolojinin adı VoWi-Fi, türkiyede sadece turkcell ve vodafoneda var, telefon GPRS sinyali alamadığında wifi üzerinden operatör GPRS sunucularına bağlanır, yani -20. katta bile olsanız wifi varsa herkesi arayabilir ve herkesden çağrı alabilirsiniz,

yurtdışı thy uçuşlarda wifi üzerinden bu durumun fayda edebileceğinide şuanda sizin anlatımınızla yeni farkettim

Ayrıca bu durum sayesinde yurtdışına çıktığınızda telefonun GPRS profillerini silerek internet sms de kullanmam diyorsanız hiçbir ücret ödemeden yurtdışında wifiye bağlı kalarak insanlardan çağrı alabilir ve arayabilirsiniz.

VoWi-Fi teknolojisi için operatörler telefon üreticisinin yerel distribütörleriyle çeşitli API kodları paylaşmak zorundadır bu yüzden daha çok türkiyede yerel distribütörü olan ve çok tercih edilen apple ve samsung gibi markaların son 1-2 yıllık cihazlarında bu destek var.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •