Tüm hayatını politikaya adamış adam,neden batan gemiye atlasın.
Hem hırsız damgası yiyecek, hem ilk seçimde kaybedecek.
Bula bula bizdeki beyinsiz trolleri bulurlar, başka kimse o tahkimata katılmaz.
Printable View
İlk gördüğümde araba fabrikası sandım :)
O arabalar ne yahu
Bir hirka bir lokma yav he heee
Benim eşim 23 yıllık devlet memuru o dediğiniz parayı net hiç almadı,hesaplamadaki sıkıntı şu;(bunu yandaş basın bilerek yapıyor) asgari ücret ele geçen,memur maaşı ise brüt,dolayısıyla,20 yıllık x/x i bir memurun maaşı atıyorum:5 bin tl görünürken ele geçen;3300 veya 3500 tl olabiliyor,ayrıca yılın 2. yarısından itibaren bir üst vergi dilimine girince maaş dahada düşüyor maalesef orta direk denen kısım süratle yok oluyor...
aysberg veya değil.. benden herhalde yıllık en az 1000 tl fazladan vergi alınıyordur.. ortalama olarak alışveriş yapan yetişkin sayısına göre.. 35-40 milyon kişinin ötv dahil çeşitli vergilerini düşünürsek.. sadece bu kalem 40 milyar tl yapar.. yani en az 40 milyar tl fazladan vergi topluyorlar.. ki gerçekte mesela geçmişte olmayan ötv yi düşünsek yaklaşık 150 milyar tl oradan geliyor.. yani fazladan toplanan verginin boyutu bu mertebe olabilir..eksiği var fazlası yok.. icat edilen çeşitli vergileri düşünürsek..
derler ki ankarada ki şehir hastanelerinin 2. si adalet kampüsüne dönüştürülecek. Yapılan binalar devredilecek.
1. den yani bilkenttekinden külliyen zarar yazıyorlarmış.
05 Eylül Perşembe 14:30YABANCILAR 30 AĞUSTOS HAFTASINDA 54 MN DOLARLIK DİBS, 46 MN DOLARLIK HİSSE SATTI
Benim 17 senelik kıdemim var doçentim, ingilizce bölümde ders veriyorum elime gecen net 6160tl.Bu vergi dilimine girince daha da azalıyor. 1000 euro bile değil. Bu bosna hersekte yar doc 2100 euro vergi sonrası alıyor. Yani bosna bir de fakir ülke karşılaştırın dünya liderinin ülkesini.Ha bir de yönetim zart zurt bize yetim hakkı hatırlatması yapmayı çok sever.Zaten yetimleri aç bırakan bizim maaşlar.
Rusya Federal Askeri ve Teknik İşbirliği Servisi Başkanı Şugayev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Su-35 avcı uçağı ile 5. nesil Su-57 savaş uçaklarına ilgisini açıklamasının ardından, Türkiye'yle bu uçakların satışı konusunda ilk görüşmelere başlandığını söyledi.
İnsan kaynağını paranı İHL'lere Diyanet'e boşalt şimdi de benim niçin nükleer başlığım yok kıtalararası silahlarım yok de! Kaynaklarını nereye boşalttıysan çareyi de orada arayacaksın.. Mesala örneğin; https://www.youtube.com/watch?v=2SqsSPPUjW8
Güvenli Bölge'de Suriyelilere 250-300 m² evler yapsak, çevresinde de 100-150 m² bahçesi olsa. Orada ekip biçseler; hiç olmazsa bu insanlar hazır balık değil, balık tutmayı öğrenirler."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge projelerini anlattı
â–¶ï¸ https://bit.ly/2k10zxz
Nasıl bir arap aşkı var bu adamlarda diyeceğim ama kendileride arap herhalde.. Çıldırmaya az kaldı..
ülkesinde kaç milyon kişi kirada oturuyor önemli degil yeterki arap kardeşlerimize villa tadında evler yapalım
hakettigim emekliligim 10 ötelenmiş enaz 200 bin tl emekli maaşım gasp edilmiş önemli degil yeterki arap zkici kardeşlerim mutlu olsun sen çok yaşa reis sen gecirdikce mutlu olan bir toplum var bu ülkede
biriisde yorum yapmıs, kuzey ırak ve suriyedekı kürt devleti oluşumunun konutlarınıda bedavadan bize yaptırıyorlar diye.. bu adamlar nasıl halen nasıl iktidarda durabiliyor inanılmaz...
Bundan önce bir şeyin araştırılması lazım. Suriyelilere 30-40 milyar dolar harcandığı söyleniyor. Açıklamalara göre bu para AB den geliyormuş. Nereye ne kadar harcandığı ile ilgili belgeler var mı, varsa nerede?
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AB'den suriyeliler için 5 milyar usd bile gelmedi bildiğim kadarıyla.. bizimkiler nerden bullup nereye haracadıysa muamma
Allah kimseyi açlıktan nefesi kokarken, Yenikapı'da sergilenen araçları "Ama onlar lüks araç değil ki, Renault Clio" diye savunacak kadar süperzekalı yapmasın...
#yenikapı
işlerde durdu bari boşlugu buraya yazarak gecirelim...
Bu ülkede hiç çalışmadan yüksek gelirin olsa da yani geçim derdi vs olmadan son derece lüks yaşasan bile, ülke yönetimini görüp kahrolmamak elde değil, bunlar insanın ömrünü kısaltır..
mültecilere harcanan para nerden geldi ?
elbette sizlerin ödediği vergilerinizden..avrupadan para çok az geldi.. kaldı ki avrupadan para almak rezil bir şey, mültecileri TR de tutmak için alınıyor bu para 2-3 milyar euro kadar.. mülteci deposu olmak için para alıyor adamlar.. rezalet..
sabah akşam vergi icat ediyorlar yıllardır.. Turk halkı artık ikinci sınıf oldu, kimse bizlerin düşüncelerini umursamıyor.. adamlar bizden çok dindaşlarını düşünüyor..varsa yoksa ensar muhacir muhabbeti.. dinci ümmetçi politikalar var yıllardır..
Suriyeli işçi istihdamına 11 bin 400 liraya kadar yardım
İstanbul’un da aralarında bulunduğu beş ilde Suriyeli işçilerin sigortalı çalıştırılmasına yönelik yürütülen program kapsamında, 1 Suriyeli + 1 Türk işçiyi işe alan işverene, 11 bin 400 liraya kadar teşvik veriliyor.
Gönderin adamları ülkesine, o zaman 1 + 2 Türk istihdam edilir..
Bu her perşembe günleri saat 14.30 da açıklanan rutin bir bilgi...Bloomberg te veriyor son dakika sayfasında...Linki aşağıda...
https://www.bloomberght.com/sondakika
eskiden ödedigim vergilerim için huzurlu ve mutlu olurdum vergilendirilmiş kazanç kutsaldır
bu ve buna benzer sözlerle çok pis gaza gelirdim
şimdi her ödedigim kuruşun devlete degil luzumsuz ısraf rant haline geldigini gördükce tek kuruş ödeyesim gelmiyor
ben suriyeliler ve makam sahiplerinin lüxsü için vergi ödemek istemiyorum
vergi bilinci olsaydı bunlar bu kadar rahat at koşturamazdı.. bir kısım halkı dini duygularla afyonlayarak yıllardır kendi çıkarları için Turk halkının vergilerini kullanmaya devam ediyorlar.. kendi tabanlarında safları sıklaştırmak için ara sıra "ayasofyayı açacağız" filan tarzı gazlamaları yapmayı da ihmal etmiyorlar, oldukça uyanıklar..hakkaten bir merak konusu bu, "neden açmıyorlar hala?" diye soran pek yok yandaşlar içinde :)
1 tek oyumuz var, o da bu kadar yetiyor.
Kendi kendimizi uyuz etmenin alemi yok.
Bak trollere, rahat ve huzur içinde uyuyorlardır.
Ne adalet,ne huzur, ne kul hakkı umurlarında mı ?
Utanmaları da yok.