Sayfa 930/999 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. Cds kaç şuan güncel yani ben sanırım düne bakıyorum 384 e gerilemiş durumda buarada herkese günaydın

hafta sonu halkb ve vakıf tüketici kredilerini 1.59 dan 1.79 a çektiler
    kararı uygulayamadan gelen talimatla
    1.59 dan 1.45 e indirdiler
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ankara Barosu Yönetim Kurulu, yaptığı toplantı sonucunda Türkiye Barolar Birliği'nin (TBB) seçim gündemli olağanüstü genel kurula çağrılmasına karar verdi.

Ankara Barosu Başkanı Erinç Sağkan, Saray'da yapılan adli yıl açılış konuşmasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın baroların seçim sistemine müdahale edileceğini söylemesine karşın, aradan geçen sürede TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nun suskun kalarak buna destek olduğu belirterek, 'Bu nedenle Feyzioğlu'nun, artık savunma makamını, bizi temsil etmediği sonucuna vardık' dedi.

Haber böyle...

Feyzioğlu tarihte gördüğümüz, alışık olduğumuz, her coğrafyada görülen, oportünist bir siyasi mesleki figür.

Ülkemizin en etkin, en prestijli meslek örgütlerinden birinin genel başkanlığından, siyasi ikbal fırsatı arayan biri.

TÜRMOB olarak bizler de gördük bu tiplerin örneklerini.

Benim üzüntüm,rakı-balıkçı, Atatürkçü, laik demokrat, cumhuriyet devrim ilkelerinin bekçileri olan yazlıkçılarımızın, Ankara Barosunun bu girişiminden üzüntü duyup, yaz mevsiminin son günlerinde ağız tadlarının bozulacağı gerçeğidir.

Malum ellerindeki en parlak cumhurbaşkanı adayı Feyzioğlu idi.

Neyse...

Ali Koç'la idare edecekler artık.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim. Ben bu sekilde daha saglikli olacagini dusunuyorum.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aslan lar gibi
    koc lar gibi
    carpisarak cekil..
    aslan diyorum koc diyorum..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5.  Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şimdi bu adamlar kur rejimini degiştirdi bundan da halkın haberi yok diyelim piyasada halka ve şirketlere kur 5.70
    Peki bu adamlar gitse yabancı fonlara veya araplara gitse deseler ki ülkeye sokulan sıcak paraya kurumuz 6,5 7 dese ve bu kur üzerinden adamların dovizi alıp kuru baskılasa bundan kimin haberi olur ?
    Herkesin haberi olur.. merak etmeyin ; yedirmezler öyle.. en fazla yapacağı geçen yılki Halkbank terminal karmaşası gibi ufak operasyonlar olur bu anlamda..🙂

Ancak mevcut durumda gizli kur çıpası uygulandığını düşünüyorum..
    ytd..

6. Yahu su ülkede herşey zam zam zam ve hala doların bu seviyede kalması[emoji848] çok değişik bir ülke

bol kazançlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan "bizde nükleer başlıklı füze olmamasını kabul etmiyorum" demişti

İşte nükleer silah sahibi ülkeler

🇷🇺Rusya: 6850
    🇺🇸ABD: 6450
    🇫🇷Fransa: 300
    🇨🇳Çin: 280
    🇬🇧İngiltere: 215
    🇵🇰Pakistan: 150
    🇮🇳Hindistan: 140
    🇮🇱İsrail: 80
    🇰🇵K. Kore: 20

2020 için %5 büyüme hedeflemiş a.k.p. partisi.. hahhaaaahaaa...kagıt üstünde her şeyi çok güzel planlıyorlar..büyüme şu kadar , enflasyon şu kadar, dolar bu kadar.. falan filan.. tamamen hikaye..

millet neden sizin müsrifliklerinizi, yatlarınızı katlarınızı saraylarınızı keyfi harcamalarınızı ve siyasi fantazilerinizi (islam aleminin lideri olmak vb) finanse etsin, semirttiğiniz emlakçıları kurtarsın..?

ne bekliyorsunuz..? millet çalışşsın köle gibi, ve sizin sürekli arttırdığınız vergileri ödemek için canı çıksın, sürünsün , yorgunluktan bitap düşsün..

bu mu? çok beklersiniz.. artık insanların gözü açıldı.. vergilerinin düzgün ve ahlaklı biçimde harcanmadığnı görüyor..oto satışları neden düştü.. ? emlak satışları neden düştü.. ? millet bunlardaki fahiş vergileri ve resmen soyulduğunu görmeye başladı.. sizler kafadan manifestolar yayınlamaya abuk subuk ekonomik hedefler koymaya devam edin.. millet gülüyor bunlara artık..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 930/999 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •