Yeğenim bizlere yüzyıldır reklamlar izletiliyor da buna hiç sesiniz çıkmıyor....
Printable View
Yeğenim bizlere yüzyıldır reklamlar izletiliyor da buna hiç sesiniz çıkmıyor....
Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Meclise geliyor CHP ayağa kalktın kalmadın muhabbeti yapıyor.. Diğer biri biz sadece halk için ayağa kalkarız diyor.Bunlara TC en büyük Bankasında söz sahibi hakkı verilmiş.Cumhurun başı kimi temsil ediyor.. Olayı birde şöyle okuyalım..Biz sizi tanımıyoruz Sizin olan hiç bir hak yoktur.. Ölmekten başka.. Sırası geldimi vatan millet edebiyatı yapıp sınıra sizi göndeririz.. Bu memleket maskeler düşmeden ortalıktaki toz duman dağılmadan hiç bir şey değişmeyecek.. Büyük değişim galiba çok büyük olacağa benziyor.. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Ayranım annen ulaşamıyormuş sana aç telini
Siz cephede ölün...Biz sizin paranızı saklarız..Siz dert etmeyin geride kalanları, Biz güzelce yeriz..Hatta olmasa yasa çıkartırız Sizi de tanımayız... Siz bunları dert etmeyin...Zaten Dünya yalan ..
Ayran diyince nasılda hemen anladı, aslan oğlum benim iyi yetiştirmişim seni
'Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.' - Nietzsche Namus ile ahlak yerine hangiisini koyacağınızı siz iyi bilirsiniz!!!
Ey kahpe rüzgar Batıdan etsin, güneyden estin yine yıkılmadı surlardaki yiğitler.. Artık bırak yalandan esmeyi gürlemeyi..Sesinden başka esamen okunmuyor artık.Çıkar şu maskeni de görelim gerçek yüzünü artık.. Başka çaren kalmadı..
Ayranım nasıl hırslanıp uzun uzun yazıyor üşenmeden, aferin oğluma
Rota yeniden hesaplanıyor....Halep Şam Münbic......
müebbetler koğuşuna selam olsun. ayaklarını sabit tutanlara ve sabredenlere selam olsun. burdan çok trol çok çorbacı geldi geçti. kalanlara selam olsun. yeni yılımız bereketli olsun
tüm eski arkadaşlara selam olsun.2 yıldan beri ilk defa foruma baktım. eski dostlar hala yerinde . beni sevindirdi.
Video yu 19. dakikasından itibaren
https://x.com/HaberturkTV/status/1902677313042395427
İki günde 3 işlem.
Gündem yoğun.
Bizim hissemize ne düşecek bakalım.