Sayfa 936/937 İlkİlk ... 436836886926934935936937 SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Yeğenim bizlere yüzyıldır reklamlar izletiliyor da buna hiç sesiniz çıkmıyor....

2. Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Meclise geliyor CHP ayağa kalktın kalmadın muhabbeti yapıyor.. Diğer biri biz sadece halk için ayağa kalkarız diyor.Bunlara TC en büyük Bankasında söz sahibi hakkı verilmiş.Cumhurun başı kimi temsil ediyor.. Olayı birde şöyle okuyalım..Biz sizi tanımıyoruz Sizin olan hiç bir hak yoktur.. Ölmekten başka.. Sırası geldimi vatan millet edebiyatı yapıp sınıra sizi göndeririz.. Bu memleket maskeler düşmeden ortalıktaki toz duman dağılmadan hiç bir şey değişmeyecek.. Büyük değişim galiba çok büyük olacağa benziyor.. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

3. Ayranım annen ulaşamıyormuş sana aç telini

4. Siz cephede ölün...Biz sizin paranızı saklarız..Siz dert etmeyin geride kalanları, Biz güzelce yeriz..Hatta olmasa yasa çıkartırız Sizi de tanımayız... Siz bunları dert etmeyin...Zaten Dünya yalan ..

5.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Ayranım annen ulaşamıyormuş sana aç telini
    senin annenin yanındayım

6. Ayran diyince nasılda hemen anladı, aslan oğlum benim iyi yetiştirmişim seni

7. 'Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.' - Nietzsche Namus ile ahlak yerine hangiisini koyacağınızı siz iyi bilirsiniz!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Ayran diyince nasılda hemen anladı, aslan oğlum benim iyi yetiştirmişim seni
    benim bildiğim, kevaşeler isim değiştirir, ama ben onları iyi tanırım, maldan anlarım yani, bi kevaşe vardı önce dünyalı, sonra dede bey, şimdi de, serber olmuş, bi sonra da, okşan olur tahminimce.

Sayfa 936/937 İlkİlk ... 436836886926934935936937 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •