faizci dostlarım, bugün maşallah iyi troll yaptı, dört koldan borsacılar saldırıyor,ben doğruları yazdıkça ses bunlardan geliyor. çok korkuyorlar bu kesin... sanki ben yazmayınca gerçek değişecek. işte bu kadar ALIK bunlar.
Printable View
faizci dostlarım, bugün maşallah iyi troll yaptı, dört koldan borsacılar saldırıyor,ben doğruları yazdıkça ses bunlardan geliyor. çok korkuyorlar bu kesin... sanki ben yazmayınca gerçek değişecek. işte bu kadar ALIK bunlar.
Suudi den 16 bin usd a kadar cikis ta sorun yok, ust deger ise kapida bildirmek gerekli (60bin riyal e tekabul eder)
TR giris icin limit yok ama cikis risk tabi, ingiltere de uzerinizde 5000 pound bulurlar ise yakarlar diye konusulmustu yillar once, abd de nakit 15bin de cok risk, kimsede o kadar cok para olmaz diye biliyorum.......
power borsadan anlamam diyon ama tum borsa sirket haberlerini takip ediyon borsa ya sempatinmi var yoksa gizli borsacımısın power VAY BE KOSKOCA KOC HOLDİNG FENA CAKALMIS HEA 98 000 DE SATTIO O HİSSELERİ AMA BORSA USTUNE 10 000 DAHA KOYUP 108 000 OLDU:kahkah: ve sen bunu bilmiyorsun yanlıs bilgi verme bari yahu ..dolar aldın 7 aydır atıp tutuyon birini de tuttur uzun vadede cıkacak demi bunu cocuklarda bilir ama seninde dedigin gibi bu ulke kısa vade ustune kurulu..muhum olan kısa vadede ne olur bunları yazmak
Burger 14 temdit teklif etti ne yapalım? Miktar 140k
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14,50 ye düşürdü ICBC bilgilerinize
usd faiz + usdtry put satisi stratejisi iceren bir baslik acma fikrim var yada burada yazacam ilgi varsa yada tartismak isteyen varsa
ama burada cok abuk e-mailler donuyor
Yarın dolar dönüşüm var. En son 50 gün %4.20 aldım. Yok mu arttıran?
Bence faiz tek bu başlıkta olmalı.hepsini takip zor olur.
TL 100 k üstü, $ 50k ustu, 32 gün, eski müşteri
Odeabank....: TL 14,00 ; $ 4,00
Finansbank..: TL 14,10 ; $ 3,85
sn power ben senin olayı çözdüm .Sen dolarları başka ülkede harcayacaksın onun için yüksek dolar faizi peşinde koşuyorsun ..dolar miktarı ne kadar artarsa o kadar iyi senin açından .Çünkü dolar geçen memleketlerde enf 1-2 sen alıyorsun 4,5 -5 yoksa dolarları tl ye çevireceğim dersen yanarsın .doğru muyum ?..
bu opsiyon işi çok saçma geliyor, hele dalgalanmaların çok olduğu dönemlerde, sen kalk bütün kur riskini al, üstelik vade sonuna kadar elin kolun bağlı olsun, ve sadece üç beş lira artı faize fit ol, düşünsenize dolar o gün 4 lira olsa size 3,67 den tl verilecek, yok dolar 3,5 olsa buyrun dolarınızı diyecekler,
dolarda stabil kalmakta iyi değildir elbette, ben yarısıya sat-al yapıyorum bu sayede 3,6lardan satıp, 3,5 lerden defalarca yerine koydum, diğer yarısıda olası rallilerde dövünmemek için tutuyorum, ve naçizane son bi tavsiye, sakın forexe bulaşmasın kimse, elimdeki parayla defalarca kazanmama karşılık, forexte ne hikmetse bi şekilde manupule olup, ordan kazandığımı forexte verdim
Karakter meselesi..
Bazıları trade edebilir..
Bazıları edemez.
10 tl olan malı 12 oldu mu 15 olacak diye bekler dönüp 8 tl oldu mu 10 tl olsun bari patas çıkim der..
sonunda 10 tl olur ama bi ton zaman kaybedersin..
3.64 leri vurduğunda benim alttan aldığım dolarlarında etkisi ile 2-3 kuruş kara geçmiştim..
Ama gel gör veremedim..
Şimdi elinde dolar tutan için yukarıdan uzun vade DCD yapmak mantıklı.
Sen bu doları zaten bi yerden satacan dcd ile bu satış fiyatını şimdiden belirliyorsun
Ya üstüne giderse..
Yahu giderse gider..
Misal sene sonuna 3.90 4 4.05 dolar satarım dedin
4.20 oldu..
Bereket versin dersin..
Ama ya 3.40 olsa..
Oradan gelecek 1000 1500 dolar belki primden de olsun..
Herkesin hesabı kendine
Benim gözlediğim kadarıyla oran paylaşımları gönderilen ilgisiz yorum mesajları arasında görünmez hale geliyor. Döviz faiz paylaşımları da bu görünmezlikten daha fazla pay alıyor.
Benim bir önerim var. Oran paylaşımı yapan her paylaşımı için en fazla iki tane yorum yapabilsin, bunu herkes prensip olarak benimsese bu sayfa daha işlevsel bir durumda olur.
Benim paylaşımlarıma bakan birisi bu prensibe yakın davrandığımı görecektir. Herkes ayni hassasiyeti gösterse bu yakınmalara gerek kalmaz bence.
rodeo
50k+
32 gün
temdit % 14,00
tbank
50k+
32 gün
temdit %14,10
Yeni giriş % 14,20
Paylaşım yapan herkese teşekkürler, durum anlaşıldı, öğleden önce burger 50 gün 140k 14.00 bağlandı. Eylül de esas param boşa çıkacak ya borsaya gireceğim ya faize devam fena getirmiyor namussuz.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akbank temdit 32 gunluk 13
Finansbank temdit 35 gunluk 13.20
Odeo yeni musteri 13.75
Vakifbank yeni musteri 13.5
Burgan yeni musteri 13.75
Icbc yeni musteri 13.5
Teb yeni musteri 13.4
Denizbank yeni musteri 13
Ingbank yeni musteri 13.5
Yapikredi yeni musteri 13.5
Garanti yeni musteri 13.5
Oran 400k turk lirasina alinmistir
Mt lere sadece oran sorulmustur
Pazarlik yapilmadi hic
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim yaklasik 5000 dolarim var sadece o yuzden cok faiz oynamayacagini dusundugum icin akbankta 1.6 oranina razi oluyorum bu para icin fiziki dolari farkli bankaya tasimaya degecegini dusunmuyorum sahsen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Odea ve Burgan 32-90 gün için 14 veriyor. Zaten enflasyon %25 civarı paramız son gaz pul olmaya devam ediyor. Zamanında dolara da geçemedik. Haziran sonu uzun bağlayanlar karlı çıktı. Vakıftan oran alan oldu mu acaba?
yeni mi düşürdüler onu benim limiti 250 yapmıştım hala da öyledir sanırım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazine, ağustos ayında 6 milyar tl'lik iç borç servisi, 8.7 milyar tl iç borçlanma planlıyor
hazine, eylül ayında 7,5 milyar tl'lik iç borç servisi, 10,9 milyar tl iç borçlanma planlıyor
hazine, ekim ayında 13.6 milyar tl'lik iç borç servisi, 19.7 milyar tl iç borçlanma planlıyor