Arama sonucu : 8185 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    12 mayısta dolar 3,60 idi .80 gün 3 ağustos vadeli 3,67 satarım opsiyonu yapmıştım .120 bin dolara 2000 dolar net prim +737 dolar faiz .büyük ihtimal dönemeyeceğim tl ye .dolar olarak param arttı .ama tl bazında azaldı üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum.
    bu opsiyon işi çok saçma geliyor, hele dalgalanmaların çok olduğu dönemlerde, sen kalk bütün kur riskini al, üstelik vade sonuna kadar elin kolun bağlı olsun, ve sadece üç beş lira artı faize fit ol, düşünsenize dolar o gün 4 lira olsa size 3,67 den tl verilecek, yok dolar 3,5 olsa buyrun dolarınızı diyecekler,
    dolarda stabil kalmakta iyi değildir elbette, ben yarısıya sat-al yapıyorum bu sayede 3,6lardan satıp, 3,5 lerden defalarca yerine koydum, diğer yarısıda olası rallilerde dövünmemek için tutuyorum, ve naçizane son bi tavsiye, sakın forexe bulaşmasın kimse, elimdeki parayla defalarca kazanmama karşılık, forexte ne hikmetse bi şekilde manupule olup, ordan kazandığımı forexte verdim

2.  Alıntı Originally Posted by JAN72 Yazıyı Oku
    bu opsiyon işi çok saçma geliyor, hele dalgalanmaların çok olduğu dönemlerde, sen kalk bütün kur riskini al, üstelik vade sonuna kadar elin kolun bağlı olsun, ve sadece üç beş lira artı faize fit ol, düşünsenize dolar o gün 4 lira olsa size 3,67 den tl verilecek, yok dolar 3,5 olsa buyrun dolarınızı diyecekler,
    dolarda stabil kalmakta iyi değildir elbette, ben yarısıya sat-al yapıyorum bu sayede 3,6lardan satıp, 3,5 lerden defalarca yerine koydum, diğer yarısıda olası rallilerde dövünmemek için tutuyorum, ve naçizane son bi tavsiye, sakın forexe bulaşmasın kimse, elimdeki parayla defalarca kazanmama karşılık, forexte ne hikmetse bi şekilde manupule olup, ordan kazandığımı forexte verdim
    Karakter meselesi..
    Bazıları trade edebilir..
    Bazıları edemez.
    10 tl olan malı 12 oldu mu 15 olacak diye bekler dönüp 8 tl oldu mu 10 tl olsun bari patas çıkim der..

sonunda 10 tl olur ama bi ton zaman kaybedersin..

3.64 leri vurduğunda benim alttan aldığım dolarlarında etkisi ile 2-3 kuruş kara geçmiştim..

Ama gel gör veremedim..

Şimdi elinde dolar tutan için yukarıdan uzun vade DCD yapmak mantıklı.
    Sen bu doları zaten bi yerden satacan dcd ile bu satış fiyatını şimdiden belirliyorsun
    Ya üstüne giderse..
    Yahu giderse gider..
    Misal sene sonuna 3.90 4 4.05 dolar satarım dedin
    4.20 oldu..
    Bereket versin dersin..
    Ama ya 3.40 olsa..

Oradan gelecek 1000 1500 dolar belki primden de olsun..

Herkesin hesabı kendine

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •