Gurtaramazsak nasipte yokmuş deriz, yabcak bişii yok
Bugüne kadar üttüklerine saysın :he:
Printable View
Tebrikler, muhtemelen aynı kar zarardayiz ama sizin kafa çok daha rahat oldu biz boğuşurken pala nenemizleSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Sn. Emlak filan çok iyi sistemci biz daha çok çok acemiyiz. Ama şunu söylemem lazım bu iblis sürekli tarz degistire degistire mutlaka herkesi sırayla ütüyor. Mesela 3 çeşit sistem mi var, iki hafta mean reversion yapanaiki hafta trend takip yapana iki hafta scalping yapana ekmek veriyor. Iblissss. Karayı bulan parayı alır arada kötü dövüyor çok bozuluyorum sonra gel lan al biraz ekmek diyor filan yuvarlanıp gidiyoruz nenemle
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kadınlar ve cocuklar önden, panik yabmadan çıkın
Esas bir gözümüz NasdAkQ 100 vadeli 12,000 üzerinde..
Denk geliyor 3 gündür..
Muhtemelen trade'lik bile olsa short çakmalık bölge, bakalım ??..
Göklerden gelen bir karar vardır vs destek konuşması da olabilir.
Giderek dünya işleri akıl mantıktan uzaklaşıyor. Quantum mantığı vs diye de bir şey çıktı, artık bir şey söyleyip de arkasında durmak da zor.
Geçen TV'de Aristo mantığı bitti, Nasrettin Hoca mantığı geçerli deniyordu.
Aslen söylediğin şey o an için geçerli olması lazım, veya süreyi de konuşmada belirtmeli.
Borsa buna uygun, düşecek ise ne zaman içinde düşecek, çıkacak ise ne zaman içinde çıkacak söylenmeyince çok anlamlı olmuyor.
Bir arkadaş önemli olan timing diye imza koymuş galiba. O da öyle düşünüyor olmalı.
İçinde zaman geçmeyen her söz boş desem çok da boş olmayabilir, öte yadan timeless yani gerçekten zamandan mekandan bağımsız şeyler ister istemez dikkat çekici oluyor.
Dışişleri Bakanlığı: "AB'nin, ülkemizin yaptığı hidrokarbon faaliyetlerini eleştirmesi ve bunları durdurmamızı talep etmesi, haddine değildir" -AA
basit görünümle görünüm hala olumlu. enteresan bi tekniğimiz var.
https://i.hizliresim.com/MBw8WX.png
Iki hafta içinde ekim vade 1300 üstü bekliom abi nasip tabi bana güvenip kimse islem yapmasın iki dakika sonra cat diye satadabilirim ama benim hissiyatım şu an buuuleSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahalledeki atarlı kısa boylu cocuk gibi olduk adamlar dövecek ama sunu çözemiyorlar lan bu nesine güveniyor arkadan abisi filan mı çıkacak diye panik oluyor herhalde Merkel teyze :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mazutu aldım geldim ben.
hava çok siklet... gazoz olmadan çekilmiyor borsa:drunk:
GUSGR dün birleşme genel kurulunu yaptı bugün SPK'dan onay almış, hisseler dağıtılacak diye KAP açıklaması yapmış.
SISE'de aynısını yapıp yeni vadeye SODA TRKCM sokmasa iyi olur.
bozgurt hani rakam sölemicedin.
bi kademede sen bi kademede ben varım asdas. :he:
bigşort sen ekim vademi long hep ?
burdan bir V yapmadığına göre pztesi daha aşşağısını görmek lazım gibi.
BAKALIM GÖRELİM POZ FLAT...
https://i.hizliresim.com/ypmpi4.jpg
1100 de kapatacak sanırım
Secim olur biter
Noldu bizim yunan isi
Diyalog yoluyla devam
Yemeyiz bunlari
Ver tabana
hoş geldinizMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bak bu sefer asla satmıcam söz...her ay bu kadar kenara atıcam... :he:
https://i.hizliresim.com/3sUKaE.jpg
SODA ayrılma hakkı için 3 Eylül Saat 09:00 demiş, ayrılmayanlara da SISE hisseleri de o gün geçmesi lazım normalde.