Sayfa 937/996 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Viop - XXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Dışişleri Bakanlığı: "AB'nin, ülkemizin yaptığı hidrokarbon faaliyetlerini eleştirmesi ve bunları durdurmamızı talep etmesi, haddine değildir" -AA

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    basit görünümle görünüm hala olumlu. enteresan bi tekniğimiz var.

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

3. Iki hafta içinde ekim vade 1300 üstü bekliom abi nasip tabi bana güvenip kimse islem yapmasın iki dakika sonra cat diye satadabilirim ama benim hissiyatım şu an buuule
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Göklerden gelen bir karar vardır vs destek konuşması lda olabilir.

Giderek dünya işleri akıl mantıktan uzaklaşıyor. Quantum mantığı vs diye de bir şey çıktı, artık bir şey söyleyip de arkasında durmak da zor.

Geçen TV'de Aristo mantığı bitti, Nasrettin Hoca mantığı geçerli deniyordu.

Aslen söylediğin şey o an için geçerli olması lazım, veya süreyi de konuşmada belirtmeli.

Borsa buna uygun, düşecek ise ne zaman içinde düşecek, çıkacak ise ne zaman içinde çıkacak söylenmeyince çok anlamlı olmuyor.

Bir arkadaş önemli olan timing diye imza koymuş galiba. O da öyle düşünüyor olmalı.

İçinde zaman geçmeyen her söz boş desem çok da boş olmayabilir, öte yadan timelsess yani gerçekten zamandan mekandan bağımsız şeyler ister istemez dikkat çekici oluyor.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Mahalledeki atarlı kısa boylu cocuk gibi olduk adamlar dövecek ama sunu çözemiyorlar lan bu nesine güveniyor arkadan abisi filan mı çıkacak diye panik oluyor herhalde Merkel teyze
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Dışişleri Bakanlığı: "AB'nin, ülkemizin yaptığı hidrokarbon faaliyetlerini eleştirmesi ve bunları durdurmamızı talep etmesi, haddine değildir" -AA

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Ya gardaşım maksus mu gaz a geliyonuz
    Yemin ediyom üç guruşluk aklımlan
    Bunun bi bilönberg haberi olduğunu bende dahil herkez anlıyo ya
    AB boyle açıklama mi yapar Allasen ya Bi nefes alın ya hep demeç zorunda mı hem

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Iki hafta içinde ekim vade 1300 üstü bekliom abi nasip tabi bana güvenip kimse islem yapmasın iki dakika sonra cat diye satadabilirim ama benim hissiyatım şu an buuule

Benim hissiyatta düşüş yeni başlıyor ve önümüzde ki günlerde global bir şelale olucak ve akabinde 2.dalga korona tüm dünyayı vuracak diyo
    ama hissiyat olduğu için fazlada şeytmiyorum, nolur nolmaz diye yarımkebce yonca aldım Ekim vadede 1247 den şort actım
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,761
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim hissiyatta düşüş yeni başlıyor ve önümüzde ki günlerde global bir şelale olucak ve akabinde 2.dalga korona tüm dünyayı vuracak diyo
    ama hissiyat olduğu için fazlada şeytmiyorum, nolur nolmaz diye yarımkebce yonca aldım Ekim vadede 1247 den şort actım
    yonca yı da mı shortladın?
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

8.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    yonca yı da mı shortladın?
    Yok onu spottan aldım
    sadece endeks şort ekimvade
    duruma göre hankisi kâr yazarsa kapatırım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 937/996 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları