Elinde gbg olan var mı?Tefas dışında fiyatı takip edebileceğimiz bir platform bulunmaktamıdır? İş portföyün sitesinde fonlar direk gece fiyatları düşüyor.
Printable View
Elinde gbg olan var mı?Tefas dışında fiyatı takip edebileceğimiz bir platform bulunmaktamıdır? İş portföyün sitesinde fonlar direk gece fiyatları düşüyor.
GTZ icin yasanmis bilgi vereyim dostlar
19/11/2020 de alindi 105 gunde ortalama eksi 10.14 mevduat getiri orani var
Elbette getiri degil goturu oldu
Arasira 1 lira acilis fiyatina ulasip hemen geri vitese takti
Su anda fiyati 0.9693 ve bu fiyat ile yarin ilelebet benden uzaklasiyor
Yaklasik 8ooo TL de 245tl lik zarar yazdi ve gitti.... (105 gunde)
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GTZ
BIST de şu anda tavanda(%10 yükselen) altı tane hisse var bunlardan dört tanesi Nnf' nin portföyünde bulunuyor. Hisse seçimleri oldukça başarılı.
Merkez Kur % + 1,54
04 Mart Perşembe günü, kesin olmayan getiri oranımız:
NNF +1,25%
Bist100 +0,46%
Petrol karteli üretim kesintisini gevşetmemiş. Gerçek bir sürpriz enflasyon beklentilerine yansıması muhtemel.
4 tane tavanda hisse vestl alark ve bankaların ortalaması yüzde 2-3 arası neredeyse ekside kağıdı yok ama sonuç 1.25 gerçekten hayret ettim kaç gündür beklenenin yarısı anca geliyor nnf de ben anlamadım bu işi
Tca % + 0.59
Zpf % + 1.31
Zpe % + 0.32
GZH paraları sıfırlamak için and içmiş gibi soluksuz düşüyor.:)
Şu anda bugünlük - 5 civarı gözüküyor.
Temiz enerji out, tezek in..
ABD 10 yıllıklar 1.55 (+5.22) Tesla - 7 lerde 1 ay içerisinde 880 den 607 ye gelmiş
bu şekil kapatırlarsa yarın BİST te temiz dayak var .
6 Mart Cumartesi saat: 21.00'de '' Fon Sohbetleri '' programımızda İş Portföy BIST 100 Dışı Şirketler Hisse Senedi Fonu (IDH) Yöneticisi Nuri Oğuz Ayhan, CFA ile birlikte fonları konuşacağız. Yayında sorularınızı yöneltebileceksiniz.
#tefas #hissefonu #hissesenedifonu #IDH
IYIGELIR KANALI
Ons fena düşüyor.
ABD endeksleri ciddi ekside.
İçerde dolar 7,54 oldu.
Sıkıntılı günler
Bu GZH de yerli hisse yok ki %50 yabancı hisse diyor merak edip 1.5 milyon lirayı gömdüğü bir hissesine baktım şu an da -9,35, ismi de Ballard Power Systems Inc ...yarın yine hüsran diyor yani
1 ay da %10 kaybettirmiş +,yönetim parası kar ettin mi %10 vergisi falan bu fon işleri de sakat
Küresel finans yöneticileri artık her sene Mart aylarını borsaların ve diğer emtiaların çöktüğü ay olacak şekilde bir gelenek oluşturmaya çalışıyorlar herhalde. Umarım geçen seneki Mart kadar keskin düşüş olmaz...Gümüş bile %4 üzeri ekside...
Bizim piyasaya fazla etkisi olmaz gibi vadelilere bakarsak ...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yabancı hisselerdeki oranı biraz düşürmüş ama Tesla yine en başlarda % 4 ,bunun sahibi bitcoin alıp şımarıklık yaptığından bu yana hisse %28 değer kaybetmiş ,bu fonlar ay başında yayınladığı portföy dağılımı raporundaki hisseleri her şartta 1 ay elinde tutuyorsa evet IPJ az sıyrıklarla kurtuluyor ama her gün az çok sopa yiyor
Altın almak için ons iyi yerlere geldi diye düşünüyorum. Gram altın ise çok düşmedi. Bir şekilde ülkemizde gram altın yatırımı halen mantıklı. 2011 yılından itibaren ons sürekli düşse de gram altın ya yerinde saydı ya da yükseldi ( daha sonra onsun dolar bazında yükseldiği dönemden bahsetmiyorum, sürekli iniş dönemini anlatmak istedim)