Sayfa 938/1003 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by Ugur0101 Yazıyı Oku
    4 tane tavanda hisse vestl alark ve bankaların ortalaması yüzde 2-3 arası neredeyse ekside kağıdı yok ama sonuç 1.25 gerçekten hayret ettim kaç gündür beklenenin yarısı anca geliyor nnf de ben anlamadım bu işi
    nnf'nin en sıkıcı yanı da bu maalesef. düşerken çok düşmüyor ama çıkarken de çok çıkmıyo can sıkıcı aynı portföy başka bir şirkette olsa 2.5'dan aşağı gelmezdi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    GZH paraları sıfırlamak için and içmiş gibi soluksuz düşüyor.
    Şu anda bugünlük - 5 civarı gözüküyor.
    Temiz enerji out, tezek in..
    Aynen, petrol %5,12 yukarıda şu anda...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by mmh1 Yazıyı Oku
    Kardeş onu bulamayanda var nnf yine güzel gidiyor bence sen Mac a hiç bakmamışsın sanırım 3 aydır can çekişiyor fon hisseler iskontolu yükselecek ama ne zaman belli değil acaba yüzümüz gülecek mi ?
    bu arada mac tan haber varmı ? YTD
    hocam zorla mı tutuyolar macta çıkın o zaman? forumdaki mac ve gbc sevdasını asla anlayamıcam sanırım.

4.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    hocam zorla mı tutuyolar macta çıkın o zaman? forumdaki mac ve gbc sevdasını asla anlayamıcam sanırım.
    Keloğlan ve Haydar ağa candır da ondan

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    arkadaş sana mı soracağım çıkıp çıkmayacağımı sen bu haddi kendinde nerden buluyorsun burası forum istediğim gibi özgür şekilde kendi düşüncelerimi yazarım senin zoruna giden ne burada ?

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    GZH paraları sıfırlamak için and içmiş gibi soluksuz düşüyor.
    Şu anda bugünlük - 5 civarı gözüküyor.
    Temiz enerji out, tezek in..
    Ne olacak bunun hali ben de anlayamadım, sürekli azar azar ekleme yaptım ama her seferinde zarar daha da artıyor, bundan sonra satmalı mı, beklemeli mi şaşırdım kaldım, geçen sene bu zamanlar aynısı AES de başıma gelmişti, bakalım bunun sonu ne olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by mmh1 Yazıyı Oku
    arkadaş sana mı soracağım çıkıp çıkmayacağımı sen bu haddi kendinde nerden buluyorsun burası forum istediğim gibi özgür şekilde kendi düşüncelerimi yazarım senin zoruna giden ne burada ?
    anlıyorum sürekli kaybettiğin/kazanamadığın için üzgünsün ve psikolojin de bozuk. benim zoruma giden bir şey yok sadece niye bu kadar beklediğinizi anlayamıyorum. yoksa çok da umrumda yani senin ne yaptığın.

8.  Alıntı Originally Posted by Mel100508 Yazıyı Oku
    Keloğlan ve Haydar ağa candır da ondan

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    son 6 ay -5 helal olsun keloğlana yatırım fonunun da "fanları" olabileceğini görmüş oldum gerçekten ilginç.

Arkadaşlar bu fonlar sizin nikahlı karınız değil ya. Neyse özür diliyorum gerçekten de bana ne ki ya.

Sayfa 938/1003 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •