Ben sua'dan cikmistim.Onun yerine OSD dusunuyorum.Şu yogun gundem gecsin.Bir daha degerlendirecegim.Riskinin az ama getirisini makul oldugunu dusunuyorum.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sua'dan cikmistim.Onun yerine OSD dusunuyorum.Şu yogun gundem gecsin.Bir daha degerlendirecegim.Riskinin az ama getirisini makul oldugunu dusunuyorum.
Saygilar.
Ben de niye böyle yazdığını sormuştum cevap vermemişti sonra baktım anlamak için çok uğraşıyorum bıraktım okumadan geçiyorum. Bisverin polemiğe gerek yok foruma da zararı var. Okumayın geçin.
Bilgindirme icin teşekkürler sn hellistheothers.
Doğru konumlandırılmamış bir fon olduğunu düşünüyorum. Aktiflik tabi ki göreceli ve tartışılır. Yabancı, derin veya kur riski olan bir alanda sığ ve herkesin köşesini kaptığı Bist'e yatırım yapmak kadar kolay değil pyş'ler için. Pek aktif olamıyorlar.
Konjonktürel olarak eleştirilen kırmızı bankanın imitasyon yabanci fonları arasında gezinmek daha faydalı olabilir. Daha hedefe yönelikler. Ama bu da hic kolay değil.
Son düzenleme : matac; 09-12-2020 saat: 15:46.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada bu tür gerilimler hoş değil. herkes belli seviyede insanlar ve düşüncelerini samimi olarak yazıyorlar. Zaten forumu takip ettiğinizde arkadaşları tanıyacaksınız. Gereksiz tartışmaya girmenin kimseye fadası olmaz. belki yarın o kızdığınız arkadaşın verdiği bilgiden faydalanacaksınız. Birbirimizi kırmanın anlamı yok. Nokyayı koyalım. Bol kazançlar
Helal abicim.10 bine biat etmiyorsun da 2 gundur fon tokezledi.Dunyalarin yikildi yahu.Karakterine uygun degilse, geceleri uyuyamiyorsan mevduatta takil.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri