:oleyo::kahkah: dk1 gol 1
Printable View
:oleyo::kahkah: dk1 gol 1
28 ekim cuma yarım gun işlem yapılacağından 26 ekım 2022 carsamba tarıhlı ıslemlerın takası 31 ekım 2022 pazartesı tarıhınde gerceklestırılecektır. 27 ekım 2022 persembe ve 28 ekım 2022 cuma tarıhlı ıslemlerın takası 1 kasım 2022 sah tarıhınde gerceklestırılecektır.
Gazeteci Ahmet Tulgar evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti.
Geçen gün Billur Kalkavan ardından uzun bir yazısını okumuştum. Haftası olmadan kendi de gitti bu dünyadan..
Akbank'ın 9 aylık karı 38,2 milyar TL (2,05 milyar USD)
Akbank'ın piyasa değeri 83 milyar TL (4,4 milyar USD)
Hangisi yanlış ?
Kar mı, piyasa değeri mi ? :)
Tofaş'ın 9 aylık karı 5,06 milyar TL (272 milyon USD)
Tofaş'ın piyasa değeri 52 milyar TL (2,8 milyar USD)
Tav 9 aylık karı 1,86 milyar TL (100 milyon USD)
Tav piyasa değeri 30 milyar TL (1,6 milyar USD)
Havacılık böyle başladı.
Bakalım, Thy 7 milyar USD, Pegasus 2 milyar USD piyasa değerlerini hak etmişler mi ?
Sıradakiler gelsin.
https://i.hizliresim.com/s6f1cp4.png
Vede vergi karşılığınıda çeyreklik bazda %100 arttırmış.Karşılık ayırmış yani.
En baba karı da TTRAK açıkladı.Yatmamış para basmış:):oleyo:
TTRAK Solo 2022/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1,612,052,669 #TTRAK
6 aylık karıda 959 milyondu.
Bir yerlerde gördüm ,hoşuma gitti
Fb attığı gol 29
yediği 10
AVERAJ 19
PUAN 23
29.10.1923
Erdoğan olsam, partiye talimat veririm, 15 mv iyi p ye 15 kişi chp ye sonraki seçimde mv adaylığı(seçilme garantili) karşılığı partilere geçin derim. :)
Eeey akşener eeey kılışdar Sizde gururla rozet takın
üffff PR tarihi yazıldı....
İnanılmaz... Demokratlar, köpürüyordur..
Çok gitti,zamanında 6 üstü aldıklarımı 9 üstü postaladım,halka arz vs hariç o zamanlar %300 kaldırmıstık o mazide kaldı-12 aldıklarımı 19 gönderdim sonrası 50 oldu ilgilenmedim,bir baktım 23 olmus:notr:korkarak aldık 26 gönderdik, malum 50 üstü simdi 70 üstü:plc:,sadece 1 defa zarar ettim 2020 martında,su an TS'deyim,TS'den zamanında kaldırdıklarım müthisti,BJK'da öyleydi 2010 senesinde sayesinde tatil yapmıstım 2 tl maliyetlen 12 yapmıstım zaten 2010 öncesi full borsadaydım ve yatardım...topikte 666 vs neyse futbol hisseleri zararda bitik der,ben isime bakarım,az ve öz temiz yıllara vurdunmu %50-200 bana yeterli,devamlı kaçak güresirim:)
Bu parti dagılacak korkudan,zatın durumu iyi deil saglıklı düsünemiyor devamlı kalesine gol atıyor,destekledikleri yurt dısına devamlı yıgınak yapıyorlar,en son duyumlara göre kütahyalı nagihan yunana yıgınak yapıyormus,destek verdigi liberaller zaten önceden uçtu gitti,13 uçak vs ise bosuna alınmadı zamanı geldiinde görecegiz,amaaa hala gelecekten gelen devreye girmedi,,iddia ediyorum nereye kaçarlarsa kaçsınlar bulunacak hesap verecekler hesaptan kaçıs yoktur:rules:
Bigpara Ekonomi Haberleri, İngiliz ekonomistten Bakan Nebati’ye övgü,İngiliz ekonomistten Bakan Nebati’ye övgü
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...vgu_ID1475083/
:bravo::evil::kahkah:..klavuzu karga olanın burnu moktan çıkmazmış derler...ben ekonomistim bunların kafasııı basmaz:dvr:
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Muhalefet Liderleri bir Selçuk kadar olamadılar yahu.
Hesap verin diye dayanamadılar artı her hukuksuzluk yada yağmayı kayıt altına aldıramadılar.
Bunu azda olsa hiç ilgilenmediğim bir parti yaptı.
Şu KKM denem olayda bende övdüm
Çok pis giydirdi parası olanlara
Son 5-6 aydır para yatıranlar bin pişman, eridi gitti paraları, bir nevi soyuldular enflasyon karşısında, böyle devam ederse büyük kar sağladı devlet
Parayı topladı nebati ellerini kollarını da bağladı, dövize de gidemiyor insanlar para devlette böyle de bir durum var
Günaydın arkadaşlar
İlk çıktığında, KKM keriz toplama operasyonu demiştim.
Firmalara vergi avantajı sundu.
Vatandaşa ne sundu ?
Ya Türkiye enflasyonundan, ya ABD enflasyonundan tokat yiyorsun.
Tokattan kaçmanın yolu yok.
Üçüncü bir şık yok.
Yine kazanan, vergiden yırtan şirketler oldu.
Bankalar, 1 ay sonra, %12 ile, vatandaştan KKM parası toplayacaklar !!!
Hala keriz kalırsa ?
AKP = Şirketlere para aktarma partisi. Ne kadar yandaşsa, o kadar çok para aktarma partisi.
Kavcıoğlu: çekirdek enflasyon son aylarda bir miktar geriledi
Kavcıoğlu: Enflasyonun 2022 yıl sonunda %65,2 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %60,4)
*Kavcıoğlu: Enflasyonun 2023 yıl sonunda %22,3 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %19,2)
Kavcıoğlu: Enflasyon varsa orada sorun vardır, orada başarıyı konuşmak da doğru değil, vatandaşların sıkıntısını çok yakından biliyoruz, tedbirleri alıyoruz, bunun sonucunu da çok kısa sürede göreceğimize inanıyoruz
Kavcıoğlu: Halkımız rahat olsun, enflasyon istediğimiz noktaya hızlı bir şekilde gelecek
Ana girdilere her ay %20 zam yaparak enflasyonu indireceğini sanmak, süi zannı mıydı neydi, hay ....
Bunların kafası basmaz ben ekonomistim diyenin emrlerini yerine getiriyorlar garibim,bide yurt dısında zat bütün dünya beni takip edecek faizi düşürecek diyor ondanda etkilenmiş olabilir...Ne günahımız vardıda bunlar başımıza geldi acep,buda bize ders olsun,bize derste destek veren garibimlerin durumu feci 5'li çeteler vs hariç,onlar zaten yurt dısına yıgınak içindeler,gerçek anketler %19 diyor:notr:
günaydınlar
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, "terör örgütü propagandası" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Gerçekten pes .. Özellikle Galatasaray hocasının sözlerine böyle basit ceza verilmesi inanılmaz ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bb906e8515.jpg
Elon Musk, Twitter'ı satın aldığını açıkladı
Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı, Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini bildirdi
Eskiden bilanco analizlerini 1 haftada zar zor aliyorduk.
Simdi gecesine sabahina butun araci kurumlar dusuyor.
Koronadan bayagi kumarbaz gelmis, isleri acilmis demek.