Bir yerlerde gördüm ,hoşuma gitti
Fb attığı gol 29
yediği 10
AVERAJ 19
PUAN 23
29.10.1923
Bir yerlerde gördüm ,hoşuma gitti
Fb attığı gol 29
yediği 10
AVERAJ 19
PUAN 23
29.10.1923
Erdoğan olsam, partiye talimat veririm, 15 mv iyi p ye 15 kişi chp ye sonraki seçimde mv adaylığı(seçilme garantili) karşılığı partilere geçin derim.![]()
Eeey akşener eeey kılışdar Sizde gururla rozet takın
üffff PR tarihi yazıldı....
İnanılmaz... Demokratlar, köpürüyordur..
Memento mori
Çok gitti,zamanında 6 üstü aldıklarımı 9 üstü postaladım,halka arz vs hariç o zamanlar %300 kaldırmıstık o mazide kaldı-12 aldıklarımı 19 gönderdim sonrası 50 oldu ilgilenmedim,bir baktım 23 olmuskorkarak aldık 26 gönderdik, malum 50 üstü simdi 70 üstü
,sadece 1 defa zarar ettim 2020 martında,su an TS'deyim,TS'den zamanında kaldırdıklarım müthisti,BJK'da öyleydi 2010 senesinde sayesinde tatil yapmıstım 2 tl maliyetlen 12 yapmıstım zaten 2010 öncesi full borsadaydım ve yatardım...topikte 666 vs neyse futbol hisseleri zararda bitik der,ben isime bakarım,az ve öz temiz yıllara vurdunmu %50-200 bana yeterli,devamlı kaçak güresirim
![]()
Bu parti dagılacak korkudan,zatın durumu iyi deil saglıklı düsünemiyor devamlı kalesine gol atıyor,destekledikleri yurt dısına devamlı yıgınak yapıyorlar,en son duyumlara göre kütahyalı nagihan yunana yıgınak yapıyormus,destek verdigi liberaller zaten önceden uçtu gitti,13 uçak vs ise bosuna alınmadı zamanı geldiinde görecegiz,amaaa hala gelecekten gelen devreye girmedi,,iddia ediyorum nereye kaçarlarsa kaçsınlar bulunacak hesap verecekler hesaptan kaçıs yoktur![]()
Bigpara Ekonomi Haberleri, İngiliz ekonomistten Bakan Nebati’ye övgü,İngiliz ekonomistten Bakan Nebati’ye övgü
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...vgu_ID1475083/
..klavuzu karga olanın burnu moktan çıkmazmış derler...ben ekonomistim bunların kafasııı basmaz
![]()
Günaydın TÜRK MİLLETİ
Muhalefet Liderleri bir Selçuk kadar olamadılar yahu.
Hesap verin diye dayanamadılar artı her hukuksuzluk yada yağmayı kayıt altına aldıramadılar.
Bunu azda olsa hiç ilgilenmediğim bir parti yaptı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri