Tazminat talebi dediðin böyle olur..iþte adalet iþte demokrasi.
8 yýl önceden park cezam var
haksýz yere maðdur oldum..
Abd tipi demokrasi/adalet gelirse 400milyar $ tazminat isticem.
Ruhen incindim..
Tazminat talebi dediðin böyle olur..iþte adalet iþte demokrasi.
8 yýl önceden park cezam var
haksýz yere maðdur oldum..
Abd tipi demokrasi/adalet gelirse 400milyar $ tazminat isticem.
Ruhen incindim..
Memento mori
Bartýn Valiliði, çeþitli eylem ve etkinliklere katýlmak üzere kente geldiði deðerlendirilen þahýslarýn, bireysel veya toplu bir þekilde muhtelif araçlarla Amasra ilçesine girmelerinin yasaklandýðýný bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Baþ örtüsü bu ülkenin problemleri sýralamasýnda kaçýncý sýrada acaba da referandum istiyorsunuz? Referandum yapýlmasý elzem en az 3 problem varken baþörtüsü ilk 20 ye bile giremez. 1 referandumun ülkeye maliyetini hiç hesaba bile katmýyorum ama olaki bir refdum olursa hayýr oyu veririm açýk ve net.
Bu fehim adlý organizma nasýl etrafta dolanýyor inanýlýr gibi deðil...
Birde araþtýrma önergesi verecez diyen koltuk çiçekleri var...
Kullanýlan koltuk cilasý oturdukça beyin hasarý mý yapýyor ?
Memento mori
Geçen gün ttb baþkaný eleþtiriliyordu...
https://www.cnnturk.com/video/turkiy...imlarina-tepki
Önce Türk Tabipler Birliði Baþkaný Þebnem Korur Financý, sonra tutuklu bulunan HDP eski eþ genel baþkaný Selahattin Demirtaþ, Türk Silahlý Kuvvetleri'nin gerçekleþtirdiði operasyonlarda kimyasal silah kullandýðý iddiasýný gündeme taþýdýlar.
O iddiaya yönelik CHP’den ise ilk açýklama Ýstanbul Milletvekili Sezgin Tanrýkulu’ndan geldi.
CHP Ýstanbul Milletvekili Sezgin Tanrýkulu kimyasal silah iddiasýný soru önergesi vererek Meclis gündemine taþýyacaðýný söyledi. CHP'den Canan Kaftancýoðlu da o tartýþmaya dahil oldu. Kaftancýoðlu sosyal medya hesabýndan, Milli Savunma Bakanlýðýnýn iddialarý yalanlayan açýklamasýný alýntýlayarak, "Olmasý gereken: Bilim insaný her türlü soruyu sorar, yetkililer de cesaretle sorulara yanýt verir. Bizde ayrýca olan ise: Soru soranlarýn terörist ilan edilmesi ve linç edilmesi" ifadelerini paylaþtý.
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 22-10-2022 saat: 22:18.
Memento mori
Sn CB kesinlikle haklý, faiz sebep enflasyon sonuçtur, bunu yaþayarak göremeyen varsa bi zahmet gidip beyin alsýn.
Bakýn faiz düþtükçe enflasyon yukarý gidiyor.
Yer Ýmleri