cuma msj emlak neler odu görüyorsun:)
Printable View
cumaya dek ortalama her gün yüzde 3 düşmeli sonrasına bakilir
Faizler yüksek arbitrajcılar düşen faizde arbitrajdan kazanır.
İlginç. Yapı kredi genel seçim öncesi (2023 mayıs) hareketinin benzerini yapıyor. Bankalar ve kchol falan da....Sürekli Aynı film..
Emeklilere duyurulur...
https://twitter.com/ozgurerdursun/st...51626357633252
Daha önce 3-5 kere yayımlamıştım..XTUMY (bıst100 e göre)artık daha çok düşecek ama daha az yükselecek diye..
Çemberi biraz daha daraltalım..xbnk/sanayi....Buna göre xbnk(sanayiye göre) daha fazla düşecek ama daha az yükselecek..
https://i.hizliresim.com/p68xub1.PNG
Buralardan sınırlı tepki verecek gibi.. tabii akşama ne yapar
herkes seçimden sonra ralli olur modunda dayanak nedir ? donunuza kdr almasınlar da şu an tüm teknikler bozuldu bakalım n olcek
Ayaklar baş olunca böyle oluyor diyeceğim faşist damgası yerim diye demiyorum .Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar tilifun etti, dayucuğum endekis düşüş trendine tekrardan girdi diye günün dibini tepesini işaretlemeyi ihmal etme didi.:he:
Normalde endekisteki düşüş grafikisine baktığımızda löp löp manda b.ku gibi düşerek devam edecek görünüyor ama konu komşu tüm mahallelinin israrına dayanamadım.
ve
Günün dibini işaretliyorum. Yaz kızım :kahkah:
9805
cuma günkü shortlar 9,816 kapatıldı...
2 kontrattı çok önemli değil...
Herif milletin kaçta paçal yaptığını biliyor, genelde ikinci tur düşüşlerde paçal yapmak gerekiyor ama o noktada da satar ise artık o gün güzel kapanmıyor.
akkız halen yeşil yahu kınıyorum
bu arada tabandan petkm leri doldurdunuz mu heybelere
SISE 52 haftalık dipten %30, tepeden %20 uzak. Fazla volatilite olmamış. Ucuz kaldı diyeceğim ama yukarıya da az var.
Millet boştaki para ile tepkiye oynuyor, herif akşama sıkıştırır belki karanlık odada alır ama almayabilir de. Alımlar Perşembe başlar bence, Çarşamba akşamı da seçici alım olabilir.
Kesinlikle çarşıda fiyatlar saçmalamış, birbirinin muadili ürünler arasında çok fark var.
Ayrıca aynı ürün ŞOK, Migros, A101, Carrefour, BIM, KIM, Happy %50 ye varan fark var.
%50 fark anormal hangi ürün grubuymuş onlar Ariston
Alacağın ürünü google alışveriş sekmesinden aratmakta fayda var. cimri ve akakce kadar olmasa bile güzel sonuçlar geliyor. Ufak sitelerin ve yabancı sitelerin de sonuçları geliyor.
Eskiden neden insanlar yoğurt kabına çiçek eker derdim malesef plastik saksılar da pahalılanmış. Seramik olanlar ise çok çok pahalı.
Saksı olmaya müsait tasarım olur ise daha iyi olabilir özellikle 3 Kg vs üstü yoğurt kaplarında kapak daha düzgün yapılmalı.
Torf toprağı undan pahalı bu da garip. 10 litre yazmışlar 4-5 kg bile gelmeyeblir.
Tavuk ciğer kalçalı buttan pahalı idi.
Dana ve kuzu ciğer de etten pahalı.
Son zamanda ciğer ile ilgili bir bilgi mi açılandı.
Bozkurt yine yaptı yapacağını dibi işaretledi ..herif kesin deler