Arama sonucu : 8025 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
    %50 fark anormal hangi ürün grubuymuş onlar Ariston

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    %50 fark anormal hangi ürün grubuymuş onlar Ariston
    Muz, Oba makarna, saksı, mantar, çiğ tavuk, et bulyon, yumurta çok var.

Happy'de Oba Makarna 9,90 gibiydi, markalı 15 den aşağı yok.

Bu arada "%50 ye varan" diye özellikle belirttim pazarlama hilesiymiş ama yukarıdakilerde %50 yi gördüm.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Eskiden neden insanlar yoğurt kabına çiçek eker derdim malesef plastik saksılar da pahalılanmış. Seramik olanlar ise çok çok pahalı.

Saksı olmaya müsait tasarım olur ise daha iyi olabilir özellikle 3 Kg vs üstü yoğurt kaplarında kapak daha düzgün yapılmalı.

Torf toprağı undan pahalı bu da garip. 10 litre yazmışlar 4-5 kg bile gelmeyeblir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Muz, Oba makarna, saksı, mantar, çiğ tavuk, et bulyon, yumurta çok var.
    çok market dolaşan biri değilim ama

Muzda miadının sonuna gelmişse tavukta son kullanma tarihi çok yakınsa dediğin farklar oluşabilirde yumurtada %50 marketler arası fark enterasan o kadar farketmemesi lazım..

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    çok market dolaşan biri değilim ama

Muzda miadının sonuna gelmişse tavukta son kullanma tarihi çok yakınsa dediğin farklar oluşabilirde yumurtada %50 marketler arası fark enterasan o kadar farketmemesi lazım..
    79 du yarın alayım dedim 120 üstü gördüm sonra daha ertesi gün 90 oldu aynı market.

Bu arada "erte" sabah demekmiş. Erte Yıldızı varmış (Venüs, Çoban Yıldızı, Mavi Yıldız, Kervankıran Yıldızı vs) Ertesi gün, ertelemek oradan geliyor olabilir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •