Sanırım işlem vergisinden vazgecildi. Borsa da gelir vergisi tarzı birşeyler olacak gibi. Eskiden de varmış yıllık olarak beyin edilip odenirmis edilen kar üzerinden.
Tabi bugünkü teknoloji ile anlık karlı islemden tahsil edilebilir.
Printable View
Sanırım işlem vergisinden vazgecildi. Borsa da gelir vergisi tarzı birşeyler olacak gibi. Eskiden de varmış yıllık olarak beyin edilip odenirmis edilen kar üzerinden.
Tabi bugünkü teknoloji ile anlık karlı islemden tahsil edilebilir.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Ümit Özdağ
@umitozdag
“Siz bizi Beşar Esad’a sattınız. İster misiniz bizde sizi PKK’ya satalım†diye bağırıyor. Özetle Türkiye’ye Beşar Esat ile görüşmenize izin vermeyiz diye bu olayları çıkarıyorlar.
Türkiye Şam ile görüşmek için yıllardır beslediği bu asalaklardan izin alacak değildir.
@zaferpartisi
apuk sapuk işlere girmezse önümüzdeki seçimde milliyetçi ooylarının büyük bölümü buraya kayabilir.
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
3s
#SONDAKİKA | Al-Bab bölgesinde silahlanan Suriyeliler Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kirpi aracına ateş açtı.
Türkiye bu araçları Suriye'deki insanların güvenliği için bölgede bulunduruyordu.
Olaylar büyüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları alçak uçuş yapabilir.
https://x.com/haskologlu/status/1807796835399913630
Cemal Enginyurt
@cenginyurt52
·
2s
Ey Erdoğan! #AllahuEkber" diyerek TÜRK BAYRAĞINI parçalayan bu köpeklere söyleyeceğin sözün yok mu?Kayseri'de 67 kişiyi gözaltına aldınız,bu soysuzlara ne yaptınız?40 milyar harcayıp beslediğin hainlere lafın yok mu?
#İŞGALCİLERGÖNDERİLSİN
Türke kefen biçenin,ölümü korkunç olur
https://x.com/cenginyurt52/status/1807800358002958824
https://x.com/siyahsancakx/status/1807808169210437685
O bayrağa uzanan elleri çok kırdı bu millet
SİYAH SANCAK
@siyahsancakx
·
4s
�� Türkiye karşıtı gösteriler Suriye'nin idlib kentine de sıçradı; sokaklarda Türk Bayrakları yakılıyor.
https://x.com/siyahsancakx/status/1807777682039689321
İster iktidar yanlısı olun,ister muhalefet,Suriye konusunda yapılacak hiç bir yoruma tam olarak katılmam,her fikir içinde eksik barındırır..
Bugün onllqrca belkide yüzlerce zırhlınaraç suriyeyee girdi. Eğer basttramazssak sıkınntı çıkar.
Şu anda sakin olup askere ve pollisi kolaylıık sağlamak lazım
Reyhanlıda karışmış
Siyasiler özelliklede mhp ve akp işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Ülkeyi inanılmaz rezil bir göçmen politikasına teslim ettiler.anccak vatandaşların provokasyon dan uzak durması tahrikleere kapılmamassı lazım
Amaç zaten orada tahrik edip burada kargaşa çıkarmak bu kahbelerin tasmalarını tutan zaten belli hiç değişmez bunlar paralı iş yapan vatanını koruyamayan köpekler.Burada kimse provakasyona gelmemeli kolluk kuvvetleri gereğini yapacakdır.
Ne mutlu Türküm diyene Allah Askerimizi korusun ayaklarına taş değdirmesin.Amin
Tekrar ediyorum. Liberalim ve Zafer Partisi'ne ısrarla oy vereceğim.
Vatan bir mülktür, elini kolunu sallayan giremez.
Benim hakkımı savunup haykıran bir tek Ümit Özdağ ise var gücümle basarım pusulaya. Geri kalan 500 konuda ayrılığa düşsek bile.
https://x.com/msikkofield/status/180...LctKBpGBA&s=19
:yes:
Toplumu gaza getirmeye çalışan ******lar var...
Kayseri olayları ve şimdi SURİYENİN kuzeyi...Elbette göçmen politikası hatalı ama olayı TUHAF NOKTALARA çekmeye çalışanlar var.
Soğukkanlı olmak lazım.Bizim mahallede TACİZ etti diye birisini linç ettiler..sonra bakıldı ki şahıs masum.Başkası ile karıştırmışlar.
Olay bu kadar sıcak iken biraz dinlemek-takip etmek lazım.
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da ;Dün akşam saatlerinde Kayseri, Melikgazi Eskişehir Bağları bölgesinde Suriye uyruklu I.A adlı şahıs, akrabası olan Suriyeli bir kız çocuğunu taciz etmesi üzerine, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak güvenlik güçlerine teslim edilmiştir.''
benle uğraşamazsın uğraşıcan tek şey var oda ben istersem ha seni adam yerine koymamayı söylediler havlar susar dediler ama bir insan bel altı havlamayı iş haline getirmişse sokar sokar çıkarırım bokun içine .
sen şimdi neden geldin bulaştın o haberler her yerde yayınlanıyor mu evet ne yazacağımızı ne yorum yapacağımızı senin gibi okuduğunu anlamayan totoşa mı sorucaz.Hadi ayarımı fazla kaçırma ezmeyeyim akşam akşam .
Adamlar bayrağımı yakıyor ona yorum yapıyorum lavuk çıkmış sabahtan beri gaza getiriyorsun diyor ********lerin yaptıklarını millet paylaşıp buraya koydum diye oradan çakallık yapıp iftira atıyor .
Tam sarıdan döndük...ONUN ALTI: BU PASTA VE 6 HAFTALIK 2.2 MİLYAR SATIŞ İLE...bence PİSTON AŞAĞI olur..
https://i.hizliresim.com/3j56p6a.PNG
https://i.hizliresim.com/8ac6t3e.PNG
Bu ne lan kanal çizmişin biz bunları çizdik ağladın durdun buralarda formasyon çizdik o iş hikaye dedin kafan basmadığı için bugun 2 li tepe ve ters bayrak formasyonu hedef 10200 yazmışın :drunk:lan şakamısın sen formasyon diye birşey yok deyip nedir bu çok güzel hareketler:kahkah:
Orada bayrağımıza el uzatılmıştır.BUNU YAPAN 20-30 kişilik it sürüsüdür.Belki de istedikleri olayın ülkemdeki yansımasıdır.
Yani ülkedeki mülteci rahatsızlığının fiili bir karmaşaya dönmesidir..Ülkenin ne hale geleceğini senin gibisi düşünemez.
Ülkem büyük devlettir..O sayılı hayduta haddini bildirecektir..
Ama bunu karmaşaya ve fiili bir linç kültürüne dönüştürürsen orada en fazla benim ülkem zarar görür..Zaten toplumun bu konuda hassasiyeti çok fazla..
Sende sosyal medyadaki 3 çakalın teyit edilmiş veya edilmemiş her türlü şevhetli yorum-haberini yapıştırarak onları o HAİN EMELLERİNE alet oluyorsun.
yönetim apkoş şimdi geldi bana bulaştı beni tahrik etti bunu bilinçli yapıyor bende ateş ettim.Yazdıklarına bakarsanız benim ateş etmem için gerekçeli iftiralar bunlarında savunmamda yer almasını talep ediyorum.
Avukat istemiyorum ateş ettim ama ağır tahrik var.
şimdi bunları bulut neden yazdı diyenler olucak bu ve bunun gibiler böyle gelip ortalığı karıştırıp benim gibi sinirli kişilerde sert yazı yazdığında yönetime şikayet ediyor bilinçli yapılıyor bu saldırılar.
Ha bu vatandaş başkalarınada ortaya yazarak laf sokma işine giriyor millet muhatap olmuyor bende olmucamda ifademde belirttiğim gibi ağır tahrik etti.:rules:
Formasyonlar teknik analizde var olan bir olgu.Benim karşı olduğum: KURALLARIN NET OLMAMASIDIR...
Kaç saat-gün beklenmeli..ve tersi olursa ne yapılmalı..bunların cevabı yoksa çöptür.
Mesela benim stratejime göre kanal altında 1 günlük kapanışta: PİSTON FORMASYONU olur.
veya seçenek: 1 saatlik kapanış beklersin ama para olayına bakarsın vs...
Net olun arkadaşlar, tutar tutmaz önemli değil ama dosdoğru olun.
Kaldı 20 gün
Ana senaryom ''DÜŞÜŞ PİYASASI'' olduğundan kanal üzerine çıksa da tekrar hisse almazdım.(kanal kırılması ile sattığım hisseleri almazdım)
Ama kanal kırıldığı için short açmışsam ve ertesi gün tekrar yukarı çıkarsa shortlar stoplanır ama long açılmaz.
Ama bu grafik ORTA VADELİ hisse için olduğundan VİOB için pek uygun olmaz.Çünkü günlük kapanış bekleyinceye kadar çok geç kalınmış olabilinir.
Bence viobda en uzun 60 daklık grafik olmalıdır.
Çıksın herkes görüşünü yazsın grafını atsın aşağı geldimi herkes bildim modunda
ben burada 240 dk grafımda 3.45 tepe kanalın içinde graf gösterdim 3.20 ara destek 3.10 kanal dibi beklentimi paylaştım 3.08 gördü yukarı aldılar , buradada yazdım benim graf vıop da kısa vade oyun döndüren için değil ama pozisyon olarak bakılabilinir dedik ne dedik benim graf spotçu için çıktın ne kadar bekleyecez vs yazmaya başladın bak yukarda benim yazdıklarımı yazıp sonra ne kadar bekleyecez diye soruyordun burada bu topikte ogunlere şahit olan çok kişi var:)
burada ne paylaşıcağıma ne yazıcağıma yönetim karar verir sana düşmez senin bura ile ilgili olmayan çok paylaşımın var insanlarda rahatsızlığını bildirdi benim senin gördüğün 2 kişi sosyal medyada daha fazla kişi ile bayrağımızı yakan yırtan ******lar var neden rahatsız oldun.Şuanda tv kanallarındada sosyal medyada bu olan şeyler konuşuluyor
Hisse tarafına bakınca kchol den başka hisse almak şuan çok tehlikeli, endekis düşüşlerinde en dirayetli tahta olarak göze çarpıyor.
Sindoma abinin neden kchol dediğini böyle sert düşüş olduğu günlerde daha iyi anlıyoruz.
Tokqtçı sende kime neye hizmet wdiyon belli değil suriyede şu anda 2 kişi mi saldırıyor. Sabahtan beri kaç tane tır yakıldı kullanılamqz hale geldi kaç karakola ve zırhlıya saldırı oldu haberin var mı. Söğle saatlerinden beri onlarca zırhlı suriyeye girdi. Olayları çok qbartmayalım dedim ama senin gibide olayları mikro düzeye indirmeyelim. Şu anda bi tezgah sergileniyor ve her iki taraftada bu tezgaha çanak tutanlar ve senin gibi küçümseyenler var.
İlla hisse alıcak olsam bende kcholü tercih ederim bundan keyli :drunk: