Sayfa 939/999 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Formasyonlar teknik analizde var olan bir olgu.Benim karşı olduğum: KURALLARIN NET OLMAMASIDIR...

Kaç saat-gün beklenmeli..ve tersi olursa ne yapılmalı..bunların cevabı yoksa çöptür.

Mesela benim stratejime göre kanal altında 1 günlük kapanışta: PİSTON FORMASYONU olur.
    yarın kanal altı kapandı piston aşağı diyorsun peki altında kapanış yapıp sttoplos yaptırıp çarşamba gapli yukarı açarsa ne yazıcan
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Net olun arkadaşlar, tutar tutmaz önemli değil ama dosdoğru olun.
    Kaldı 20 gün
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Net olun arkadaşlar, tutar tutmaz önemli değil ama dosdoğru olun.
    Kaldı 20 gün
    Borsacı beyefendi yi tebrik edeceğiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yarın kanal altı kapandı piston aşağı diyorsun peki altında kapanış yapıp sttoplos yaptırıp çarşamba gapli yukarı açarsa ne yazıcan
    Ana senaryom ''DÜŞÜŞ PİYASASI'' olduğundan kanal üzerine çıksa da tekrar hisse almazdım.(kanal kırılması ile sattığım hisseleri almazdım)

Ama kanal kırıldığı için short açmışsam ve ertesi gün tekrar yukarı çıkarsa shortlar stoplanır ama long açılmaz.

Ama bu grafik ORTA VADELİ hisse için olduğundan VİOB için pek uygun olmaz.Çünkü günlük kapanış bekleyinceye kadar çok geç kalınmış olabilinir.

Bence viobda en uzun 60 daklık grafik olmalıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kaldı 20 gün
    Dayucuğum beni bir strest bastı...Nick gidebilir mi?

6. Çıksın herkes görüşünü yazsın grafını atsın aşağı geldimi herkes bildim modunda
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kaldı 20 gün
    Kerevize bakarak olalım
    Adios

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ana senaryom ''DÜŞÜŞ PİYASASI'' olduğundan kanal üzerine çıksa da tekrar hisse almazdım.(kanal kırılması ile sattığım hisseleri almazdım)

Ama kanal kırıldığı için short açmışsam ve ertesi gün tekrar yukarı çıkarsa shortlar stoplanır ama long açılmaz.

Ama bu grafik ORTA VADELİ hisse için olduğundan VİOB için pek uygun olmaz.Çünkü günlük kapanış bekleyinceye kadar çok geç kalınmış olabilinir.

Bence viobda en uzun 60 daklık grafik olmalıdır.

ben burada 240 dk grafımda 3.45 tepe kanalın içinde graf gösterdim 3.20 ara destek 3.10 kanal dibi beklentimi paylaştım 3.08 gördü yukarı aldılar , buradada yazdım benim graf vıop da kısa vade oyun döndüren için değil ama pozisyon olarak bakılabilinir dedik ne dedik benim graf spotçu için çıktın ne kadar bekleyecez vs yazmaya başladın bak yukarda benim yazdıklarımı yazıp sonra ne kadar bekleyecez diye soruyordun burada bu topikte ogunlere şahit olan çok kişi var
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 939/999 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •