Ben durum biraz degisik abi bir miktar birikim vardi hanim katilim bankasina yönlendi tabii ben dururmuyum aninda gedzalari yapistirdim.[emoji28]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben durum biraz degisik abi bir miktar birikim vardi hanim katilim bankasina yönlendi tabii ben dururmuyum aninda gedzalari yapistirdim.[emoji28]
Hesabımda her ne kadar maliyetim 4.45 görünsede (yukarıdan yaptığım tradelerden dolayi) gedza maliyetim 3.5 ve 3 sene içinde nerdeyse 4 katladim bunu trade yaparak basaramayacaktim biliyorum
Ama kenarda nakit bulundurmayı yapacağım
Şu selec ve btcimden kurtulunca
Gedzaya kıyamam tek lot vermem :)
Allahtan cok aklina gelmiyor hesaplara bakmak birde benim kendi sahsi hesap var onlarda 2 yillik gedzaciklarim var.Her ay kenara not dusuyorum aylik kar payini uzerine ekleyerek hesaplıyorum.Bazen diyorum su kadar olmuş bu kadar olmus
Tek sikinti su aralar altinmi alsak diyor[emoji849] ben diyorum su an cok yuksek hele bir bekle anliyacagin sudoku bulmaca gibi ama patronunda dedigi gibi bu maratonu gormeden cikmak gibi bir niyetim yol Allahtan bir mani keder olmazsa
Aynı dönemlerden maliyetlerimiz....2,80/3,35 aralığından ilk 139 bin lot almıştım ....şaka gibi herkes veriyor du...nedenini anlayamamıştım , sn Bucuresti de oralardan alanlardandır.
Ben artırmaya devam ediyorum hiç vermedim...
Doğru tahta ama maraton...
Artık kurumsal alışlar mevcut ,2 seneye fon kağıdı olur.
Zaman. Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
İlk etapta bölünmeden önce7.80 den 8.30 a kadar cizmistim tahtayı
Tabi acayip bir ego oldu totomuz kalktı tahta çiziyorum falan
Sonra 2.8 e geldi Jose ağlamaklı :)
Sonra 3-3.50 arasi portfoyun yarisi kadar daha alıp 3.90 dan verdim tahta rahatladı ( kendimi kandiriyorum) ciddi ivmelenme başladı verdikten sonra ama
Verdiklerim elimde olsa başka hisselerde 3 yıl hiç gezmesem elimde muhtemelen yüzde 10-15 daha fazla para olurdu belki ama psikolojik olarak tek hissede beklemek 4 den 2.80 e düştüğü zamanlarda sıkıntıya soktu
Ortak hatunla zamanında biraz para biriktirdik ne yapalım ne alalim diye düşündük
Dedimki dolarin çıkışı başlayacak gibi 2.25 ler falan
Tamam dedi ben ertesi gün al parayı froto al niye aldım onu da bilmiyorum
Tabi dolar o zaman fırladı 3 e dayandı bizimki heyecanla geldi ne kadar kazandık diyor
Tabi kızardım bozardim oksurdum konuyu degistirmeye çalıştım yok olmadi
Dedim ki kazanamadık
Nasıl ya dolar çıktı yya dedi
Dolar çıktı da froto düştü dedim :)
Yani diyorsunki sn.ortak hanim parasiyla bu islere bulasma