Sayfa 188/1004 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Ben durum biraz degisik abi bir miktar birikim vardi hanim katilim bankasina yönlendi tabii ben dururmuyum aninda gedzalari yapistirdim.[emoji28]

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Doğru yu yapiyorsun dostum....Sen bakma trade edenlerin laflarına. Ben ömrümü verdim bu işlere...piyasa yapıcısı değilse hiçbir trader orta ve uzun vadede altarnatlf yatırım enstrüman larına çarpanda kazanamaz. Sadece kendini aldatır.(tabii kenarda nakit bırakmalısın, en azından portföyün kadar)
    Unutma bu yazdığımı.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    Hesabımda her ne kadar maliyetim 4.45 görünsede (yukarıdan yaptığım tradelerden dolayi) gedza maliyetim 3.5 ve 3 sene içinde nerdeyse 4 katladim bunu trade yaparak basaramayacaktim biliyorum

Ama kenarda nakit bulundurmayı yapacağım
    Şu selec ve btcimden kurtulunca

Gedzaya kıyamam tek lot vermem

3. Allahtan cok aklina gelmiyor hesaplara bakmak birde benim kendi sahsi hesap var onlarda 2 yillik gedzaciklarim var.Her ay kenara not dusuyorum aylik kar payini uzerine ekleyerek hesaplıyorum.Bazen diyorum su kadar olmuş bu kadar olmus

4. Tek sikinti su aralar altinmi alsak diyor[emoji849] ben diyorum su an cok yuksek hele bir bekle anliyacagin sudoku bulmaca gibi ama patronunda dedigi gibi bu maratonu gormeden cikmak gibi bir niyetim yol Allahtan bir mani keder olmazsa

5.  Alıntı Originally Posted by 34jose34 Yazıyı Oku
    Hesabımda her ne kadar maliyetim 4.45 görünsede (yukarıdan yaptığım tradelerden dolayi) gedza maliyetim 3.5 ve 3 sene içinde nerdeyse 4 katladim bunu trade yaparak basaramayacaktim biliyorum

Ama kenarda nakit bulundurmayı yapacağım
    Şu selec ve btcimden kurtulunca

Gedzaya kıyamam tek lot vermem
    Aynı dönemlerden maliyetlerimiz....2,80/3,35 aralığından ilk 139 bin lot almıştım ....şaka gibi herkes veriyor du...nedenini anlayamamıştım , sn Bucuresti de oralardan alanlardandır.
    Ben artırmaya devam ediyorum hiç vermedim...
    Doğru tahta ama maraton...
    Artık kurumsal alışlar mevcut ,2 seneye fon kağıdı olur.
    Zaman. Saygılar

hakuna matara....memento mori.

6.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Aynı dönemlerden maliyetlerimiz....2,80/3,35 aralığından ilk 139 bin lot almıştım ....şaka gibi herkes veriyor du...nedenini anlayamamıştım , sn Bucuresti de oralardan alanlardandır.
    Ben artırmaya devam ediyorum hiç vermedim...
    Doğru tahta ama maraton...
    Artık kurumsal alışlar mevcut ,2 seneye fon kağıdı olur.
    Zaman. Saygılar

İlk etapta bölünmeden önce7.80 den 8.30 a kadar cizmistim tahtayı
    Tabi acayip bir ego oldu totomuz kalktı tahta çiziyorum falan
    Sonra 2.8 e geldi Jose ağlamaklı

Sonra 3-3.50 arasi portfoyun yarisi kadar daha alıp 3.90 dan verdim tahta rahatladı ( kendimi kandiriyorum) ciddi ivmelenme başladı verdikten sonra ama

Verdiklerim elimde olsa başka hisselerde 3 yıl hiç gezmesem elimde muhtemelen yüzde 10-15 daha fazla para olurdu belki ama psikolojik olarak tek hissede beklemek 4 den 2.80 e düştüğü zamanlarda sıkıntıya soktu

7.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Tek sikinti su aralar altinmi alsak diyor[emoji849] ben diyorum su an cok yuksek hele bir bekle anliyacagin sudoku bulmaca gibi ama patronunda dedigi gibi bu maratonu gormeden cikmak gibi bir niyetim yol Allahtan bir mani keder olmazsa

Ortak hatunla zamanında biraz para biriktirdik ne yapalım ne alalim diye düşündük

Dedimki dolarin çıkışı başlayacak gibi 2.25 ler falan

Tamam dedi ben ertesi gün al parayı froto al niye aldım onu da bilmiyorum

Tabi dolar o zaman fırladı 3 e dayandı bizimki heyecanla geldi ne kadar kazandık diyor

Tabi kızardım bozardim oksurdum konuyu degistirmeye çalıştım yok olmadi
    Dedim ki kazanamadık
    Nasıl ya dolar çıktı yya dedi
    Dolar çıktı da froto düştü dedim

8.  Alıntı Originally Posted by 34jose34 Yazıyı Oku
    Ortak hatunla zamanında biraz para biriktirdik ne yapalım ne alalim diye düşündük

Dedimki dolarin çıkışı başlayacak gibi 2.25 ler falan

Tamam dedi ben ertesi gün al parayı froto al niye aldım onu da bilmiyorum

Tabi dolar o zaman fırladı 3 e dayandı bizimki heyecanla geldi ne kadar kazandık diyor

Tabi kızardım bozardim oksurdum konuyu degistirmeye çalıştım yok olmadi
    Dedim ki kazanamadık
    Nasıl ya dolar çıktı yya dedi
    Dolar çıktı da froto düştü dedim
    Yani diyorsunki sn.ortak hanim parasiyla bu islere bulasma

Sayfa 188/1004 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •