Ben durum biraz degisik abi bir miktar birikim vardi hanim katilim bankasina yönlendi tabii ben dururmuyum aninda gedzalari yapistirdim.[emoji28]
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben durum biraz degisik abi bir miktar birikim vardi hanim katilim bankasina yönlendi tabii ben dururmuyum aninda gedzalari yapistirdim.[emoji28]
Hesabýmda her ne kadar maliyetim 4.45 görünsede (yukarýdan yaptýðým tradelerden dolayi) gedza maliyetim 3.5 ve 3 sene içinde nerdeyse 4 katladim bunu trade yaparak basaramayacaktim biliyorum
Ama kenarda nakit bulundurmayý yapacaðým
Þu selec ve btcimden kurtulunca
Gedzaya kýyamam tek lot vermem![]()
Allahtan cok aklina gelmiyor hesaplara bakmak birde benim kendi sahsi hesap var onlarda 2 yillik gedzaciklarim var.Her ay kenara not dusuyorum aylik kar payini uzerine ekleyerek hesaplýyorum.Bazen diyorum su kadar olmuþ bu kadar olmus
Tek sikinti su aralar altinmi alsak diyor[emoji849] ben diyorum su an cok yuksek hele bir bekle anliyacagin sudoku bulmaca gibi ama patronunda dedigi gibi bu maratonu gormeden cikmak gibi bir niyetim yol Allahtan bir mani keder olmazsa
Ayný dönemlerden maliyetlerimiz....2,80/3,35 aralýðýndan ilk 139 bin lot almýþtým ....þaka gibi herkes veriyor du...nedenini anlayamamýþtým , sn Bucuresti de oralardan alanlardandýr.
Ben artýrmaya devam ediyorum hiç vermedim...
Doðru tahta ama maraton...
Artýk kurumsal alýþlar mevcut ,2 seneye fon kaðýdý olur.
Zaman. Saygýlar
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Ýlk etapta bölünmeden önce7.80 den 8.30 a kadar cizmistim tahtayý
Tabi acayip bir ego oldu totomuz kalktý tahta çiziyorum falan
Sonra 2.8 e geldi Jose aðlamaklý
Sonra 3-3.50 arasi portfoyun yarisi kadar daha alýp 3.90 dan verdim tahta rahatladý ( kendimi kandiriyorum) ciddi ivmelenme baþladý verdikten sonra ama
Verdiklerim elimde olsa baþka hisselerde 3 yýl hiç gezmesem elimde muhtemelen yüzde 10-15 daha fazla para olurdu belki ama psikolojik olarak tek hissede beklemek 4 den 2.80 e düþtüðü zamanlarda sýkýntýya soktu
Ortak hatunla zamanýnda biraz para biriktirdik ne yapalým ne alalim diye düþündük
Dedimki dolarin çýkýþý baþlayacak gibi 2.25 ler falan
Tamam dedi ben ertesi gün al parayý froto al niye aldým onu da bilmiyorum
Tabi dolar o zaman fýrladý 3 e dayandý bizimki heyecanla geldi ne kadar kazandýk diyor
Tabi kýzardým bozardim oksurdum konuyu degistirmeye çalýþtým yok olmadi
Dedim ki kazanamadýk
Nasýl ya dolar çýktý yya dedi
Dolar çýktý da froto düþtü dedim![]()
Yani diyorsunki sn.ortak hanim parasiyla bu islere bulasma
Yer Ýmleri