Senin psikolojin alt ust olmus sanirim.
Paragöz kim tanimam etmem.
Garipsin
Printable View
Hatrim kalir...
Sen bıraksan ben seni bırakmayacağım
Kamu kağıtlarını kötüleyen bir zat turkiye cumhuriyetini kötülemis demektir.
Akcay sana gelsin
Çingene'm, Çingene'm
Kara gözlü Çingene'm
Aşkınla tutuşup
Yandım Çingene'm
Çingene'm, Çingene'm
Kara gözlü Çingene'm
Uğruna sararıp
Soldum Çingene'm
Şehir içindeki kentsel dönüşüm de müteahhit %50 veriyor yaklaşık bir daire kendine bir dairede arsa sahibine yapıyor. Bunlar şehir içi güzel yakın yerler olduğu için şu an buna yapabilecek şey yok. Ama şehre yakın bir yeri imara açar oraya tramvay ile hızlı kolay ulaşım yapar alt üstyapı yaparsan ucuz arsa verirsen kooperatif şeklinde belli adet üzerinde sayı şartı koyarsan kooperatif için 100 gibi. İnsanlar kooperatif kurar ucuza mal eder önce bu günkü şartlara uyumlu denetim kanun vs koymak gerekir. Hatta yönetim kurulu içinde devletin belirlediği biri olmak şartıyla. Eğer gerçekten güzel yönetilirse hem konut sorunu çözülür hem mağduriyet ve rant olmaz.
Abi stop koyma diyemem..tek diyeceğim günlük trade etme, bir de poz büyüklüğü fazla sanırım..anlık kayıplar stres yaşatıyor olabilir.
Bir tane 5 kontratlık eğlence&trade hesabım var...sene başından bu yana 5 e katladı, x-->3x olunca x i hep çekiyorum...eminin bu işi x ile değil 10x ile yapsaydım bu kazancın yanından geçemezdim...ana portföyde %110 oldum, burada çok daha az risk alıyorum ov hisse+nadiren hisse long+zaman zaman portföy hedge yapıyorum...hiç heyecan yapmıyorum...ha bazıları da diyebilir ki %110 çok sıradan, ben de diyorum ki hedef bir yıl değil, her yıl ortalamada endeksi %20 geçmek, şükür yarı profesyonel bu işlere başladığımdan bu yana tutturuyorum bu hedefi.