Sayfa 308/1122 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. NKolay bono bugün 261 gün vade alabildim. Fazla denemedim, belki daha uzun alabilirdim bilmiyorum. Vade 02.02.2023.

Nkolayli arkadaşlar aldiginiz vadeyi yazarsaniz bilgimiz olsun

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by denzi Yazıyı Oku
    Ilk ekranda oyle yaziyor. 95 yazan sizin ilk yatirdiginiz para, bono alis tutari. Devam'a basin satis sonrasi gelen bakiyeyi goreceksiniz.

tmm bir deneyeyim cüzi bir miktar tşk ler
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by fukara Yazıyı Oku
    bu nkolay'ın yüzde 21 faizini biz niye sabah göremedik. sabah bozdurup aldım 20'den verdi. niye bilgilendirmiyorlar bizi, ne zaman 21 oldu anlamak mümkün değil. yani ben artık bankaların işini anlamıyorum. kaç senelik müşterisiyim ayıptır.
    Ben de bu sabah arayip soyledim neden haber vermiyorsunuz şansa öğreniyoruz dedim.

Söylenilen reklam dün akşam 6 da girmiş. Dun alanlarin orani 20 imis ve yeni faizden bu sabah itibariyle ilk kez yararlanilmis. Sms ve uygulama bildirimi bugun gelecek dedi. Ne kadar dogru bilmem.

4.  Alıntı Originally Posted by denzi Yazıyı Oku
    Bugun N Kolayda 21 den bağlayan arkadaşlar kac gun vade alabildiniz?

şimdi yaptım 02.02.2023 tarihli veriyor
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. Bana da 261 gün vade verdi nbono. Ancak vadenin ne önemi var ki? Bence artış devam edecektir. Haftaya ppk var artış olabilir dolar sol şeritte çünkü. Ayrıca günlük al sat yapmıyor musunuz nbono da? Alıp beklemek vade büyükse zarar ettirir.

6.  Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    Bana da 261 gün vade verdi nbono. Ancak vadenin ne önemi var ki? Bence artış devam edecektir. Haftaya ppk var artış olabilir dolar sol şeritte çünkü. Ayrıca günlük al sat yapmıyor musunuz nbono da? Alıp beklemek vade büyükse zarar ettirir.
    Haklisiniz vadenin onemi yok ama yine de sormak istedim.

Masraflar oldukca gunluk satışlarım oluyor. Kulliyen zarar zaten bu enflasyonla. Ama girdik bir çıkmaz yola. Ilk firsatta TL leri elden çıkarmak lazim.

Mahvolduk. TL tutan aklima s... neyse ki döviz de var.

7. Açıkçası ben full nbonodayım. Şu ab dolar almak bana göre riskli. Makas çok açıldı çünkü müdahale de gelebilir. Yakın zamanda toprağa yatırım yapmayı düşündüğüm için bana göre böyle kalmak mantıklı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by denzi Yazıyı Oku
    Haklisiniz vadenin onemi yok ama yine de sormak istedim.

Masraflar oldukca gunluk satışlarım oluyor. Kulliyen zarar zaten bu enflasyonla. Ama girdik bir çıkmaz yola. Ilk firsatta TL leri elden çıkarmak lazim.

Mahvolduk. TL tutan aklima s... neyse ki döviz de var.

TL bir iluzyondur...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 308/1122 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •