Originally Posted by ada Saat 11 kurumdan saat 12'ye kadar yatmýþ olur..Hazinenin kasasýnda baya bir hafifleme olur ] Originally Posted by ayhan53 14.400 tl %16.50 dan faiz alacaktým saðolsunlar 57.400 tl yatýrmýþlar hesaba yani hazineden durup dururken 43.000 tl aktarmýþlar bana bilmediðim için soruyorum.... -fark ayný gün içnde mi yatýrýlýyor.... -vadesiz hesaba mý yatýrýyor....
Originally Posted by azaz bilmediðim için soruyorum.... -fark ayný gün içnde mi yatýrýlýyor.... -vadesiz hesaba mý yatýrýyor.... Ana para ve normal faiz otomatikman vadesize aktarýlýyor. Benim ki sabah 06.30 yatmýþ. Kkm den gelen kur farký saat 11 den sonra vadesize yatýyor
bir halt olacaðý yok.
Þeker dolara 3 oran verdi daha fazla oran alan arkadaþ oldu mu acaba? Teþekkürler
Dxy 102 ye düþmüþ ondan kaynaklý düþüþ
Originally Posted by YapraksýzYonca Þeker dolara 3 oran verdi daha fazla oran alan arkadaþ oldu mu acaba? Teþekkürler görüþmene ve elindeki rakama baðlý çok yüksekse kamularda 4 e kadar çýkýyor
Originally Posted by ayhan53 görüþmene ve elindeki rakama baðlý çok yüksekse kamularda 4 e kadar çýkýyor Nerde 4 var.en yüksek vakýf o da 2.65 veriyor.
Originally Posted by blue70 Nerde 4 var.en yüksek vakýf o da 2.65 veriyor. var bi bildiðimiz ki yazýyoruz geçende de birileri ayný itirazý yaptý piyasada neler var yada yalan yazýyoruz kafanýza göre takýlýn
Originally Posted by ayhan53 görüþmene ve elindeki rakama baðlý çok yüksekse kamularda 4 e kadar çýkýyor eyvallah ba$kan, halk 3 verdi benim meblað ufak sanýrým
Forum Rules
Yer Ýmleri